Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За малку закасни :smir: Зарем Максвел е во средината, а не е Виеира? На Раи Уно викаат Виеира..??

П.С. Последна промена на местото на Самуел игра Ривас..
П.П.С. На местото на Фиго игра Мунтари..

леле овој Мурињо направи кркамбар од составов..

на трибини го дадоа Манчини.. ке не следи во живо.. - Роберто Манчини..

Breaking news: Rivas will take Samuel's place in the starting line-up after the Argentine injured his left calf in the warm-up

Уште ова ни требаше :tapp:

Тешко би се снашол Мунтари како организатор, истото важи и Максвел во средина е тапа, мое мислење.

Не можам да најдам асален стрим, овој од atdhe само се load - ира и ништо повеќе, ако има некој подобар, бујрум .

леле дајте ми фукционален линк и што не сецкааааа

Во 15 мин овај Сантон има еден удар во голот и уште два блокирани обиди.. запнал да даде гол.. неговиот првенец сака да го видиме..

Каква шанса за Mancinni...штета..ова требаше да биде гол

Во 15 мин овај Сантон има еден удар во голот и уште два блокирани обиди.. запнал да даде гол.. неговиот првенец сака да го видиме..
Ибра имаше супер шанса со глава по добар центар шут на Маикон, многу лошо реагираше . А и сеа Мунтари имаше доста лоша реализација по добар пас на Ибра .

п.с. Сопкаст линк нема, ја гледам тука, квалитетот е лош, али не ми кочи и се трпи колку толку .

Леле, Мунтари и Ибра имаа по една 90% шанса и промашија. Ок, најбитно е дека супер играме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom