R
Rigel Kent
Гостин
Nie sami si ja resavame sudbinata , a Germacite vo 2-ta grupa ke go cekaat rezultatot od mecot Ceska-Crna Gora. Ako pobedi Ceska togas Germacite nema da bidat na evropsko prvenstvo za prvpat vo istorijata.
Nie sami si ja resavame sudbinata , a Germacite vo 2-ta grupa ke go cekaat rezultatot od mecot Ceska-Crna Gora. Ako pobedi Ceska togas Germacite nema da bidat na evropsko prvenstvo za prvpat vo istorijata.
direktnoДоколку ги тепаме португалциве ќе влеземе директно или ќе играме и бараш?
Можат да одат како најдобро третопласирани ако Белорусија ја победи Словенија и Русија ја победи Австрија. А како што се г’злаци Швабиве, така и ќе бидне.Nie sami si ja resavame sudbinata , a Germacite vo 2-ta grupa ke go cekaat rezultatot od mecot Ceska-Crna Gora. Ako pobedi Ceska togas Germacite nema da bidat na evropsko prvenstvo za prvpat vo istorijata.
Jas veruvam deka Slovenija ke ja pobedi Belorusija , mecot vo Minsk zavrsi nereseno , a sega Slovenija ke igra pred svoja publika verojatno ke uspee da pobedi.Можат да одат како најдобро третопласирани ако Белорусија ја победи Словенија и Русија ја победи Австрија. А како што се г’злаци Швабиве, така и ќе бидне.![]()
Можат да одат како најдобро третопласирани ако Белорусија ја победи Словенија и Русија ја победи Австрија. А како што се г’злаци Швабиве, така и ќе бидне.![]()
Не ги потценувај белорусите, го имаат моментално најдобриот ракометар според мене за оваа година ( Рутенка)Белорусија нема шанси со Словенија. Словенија ќе победи и ќе оди директно, ама мислам дека и Белорусија сигурно како трета ќе влези бидејќи само невозможен сплет на околности може да направи некоја друга екипа да е пред нив.
На Германците им треба чудо т.е. Црна Гора во гости да ја победи Чешка, а знаеме колку Црногорците ќе се замараат со веќе обезбеден пласман...
Не ги потценувај белорусите, го имаат моментално најдобриот ракометар според мене за оваа година ( Рутенка)