Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
wot - Continuum?
Сите има да ја гледате и да барате уште. На чело со wot.wot - Continuum?
Двата најдобри филмови на Вил Смит а луѓето не ги сакаат. Нема вонземјани, роботи and shit...
Иначе кога имавме дуел помеѓу двата бев од ретките што го фаворизира Seven Pounds. Страшно потценет филм според мене.

After Earth спојлер што не открива ништо ама сепак отркиваСите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.
Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.
Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!
Батали ги ти критичарите, врска си немаатМногу сакав да го гледам тој филм, ама после толку лоши критики, ќе го чекам на добра снимка како торент да го гледам, изгледа не е баш за пари во кино да фрлиш на него. Дали се исто толку лоши критиките за Oblivion, на Том Круз?

Што ќе ти се тинејџерски ?
Сети ги Dinner for Schmucks и She's out of my league. Од поновиве комедии овие два се едни од подобрите, проверено.![]()
shes out of my league mi e glean ama ne e klasicna komedija imat i romance.. abe za tepanje vreme vo drustvo nekoja lesna komedija uz pivce i cips, inace i jas slabo gledam, sea zamisli da gledate 5 dusi nekoja tezok triler/mystery popara ke e
Сите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.
Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.
Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!
.Некој ако може да ми препорача некој добар филм со слична тематика како што е во Independence day со Вил Смит, ќе ве молам.