Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.167
- Поени од реакции
- 62.691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
After Earth спојлер што не открива ништо ама сепак отркиваСите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.
Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.
Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!
Батали ги ти критичарите, врска си немаатМногу сакав да го гледам тој филм, ама после толку лоши критики, ќе го чекам на добра снимка како торент да го гледам, изгледа не е баш за пари во кино да фрлиш на него. Дали се исто толку лоши критиките за Oblivion, на Том Круз?

shes out of my league mi e glean ama ne e klasicna komedija imat i romance.. abe za tepanje vreme vo drustvo nekoja lesna komedija uz pivce i cips, inace i jas slabo gledam, sea zamisli da gledate 5 dusi nekoja tezok triler/mystery popara ke e
Сите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.
Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.
Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!
.Некој ако може да ми препорача некој добар филм со слична тематика како што е во Independence day со Вил Смит, ќе ве молам.
Тешко дека ќе најдеш сличен на Independence Day пошто е one and only. Пробај District 9 на таа тема е.
http://www.imdb.com/title/tt1136608/?ref_=sr_1
wot - Единствено нешто што ме изненади на твојот torrent скриншот е што имаше филмови како Jack the Giant Slayer, и побогу, The Last Exorcism 2! What the fuck dude?![]()
А хорор фан сум прилично, така да следам скоро се што искача. Незнам зошто ме мешате со хипстер, да 6 часа гледав европска кинематографија, Тар филмот има 35 сцени, а трае 2ипол часа. Еден кадар трае по 10тина минути, и тоа real time, ако од едната страна до другата се стига за 5минути, толку траеше и сцената, или Бергман како еден поомилен режисер, не значи дека не ме фати дремка - 3 часа плус трае.. ама тоа не ме прави хипстер, оти уште сме во дискусија со Ио дека Real Steel е добар филм.
А Трансформерс на врвот на блокбастерите.adaption dvdrip
да не му симнуваш филм на друг?!
. Незнам зошто ме мешате со хипстер, да 6 часа гледав европска кинематографија,

Ако може некој предлог за филм за вечер од стилот на british-crime comedy нешто како Snatch, RocknRolla, Lock Stock..