Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тешко... V, серијата.Некој ако може да ми препорача некој добар филм со слична тематика како што е во Independence day со Вил Смит, ќе ве молам.
. Се обидувам да ја задржам возбудата под контрола, и во рамки на нормала со постов, инаку ќе летаа caps lock реченици и извичници насекаде
.

Читав многу лоши критики за новиот филм на Вил Смит, и сеуште бев решен да го гледам, се додека не го прочитав следниов коментар:
"It makes Battlefield Earth look like a classic!"
Тешко... V, серијата.
Ова, ова (ако не си по класиците тогаш новата верзија, ма да е срање), ова (low budget) ова...
Читав многу лоши критики за новиот филм на Вил Смит, и сеуште бев решен да го гледам, се додека не го прочитав следниов коментар:
"It makes Battlefield Earth look like a classic!".
Многу сакав да го гледам тој филм, ама после толку лоши критики, ќе го чекам на добра снимка како торент да го гледам, изгледа не е баш за пари во кино да фрлиш на него. Дали се исто толку лоши критиките за Oblivion, на Том Круз?
Ако му е тоа намерата нека изгледа се од Вил Смит без ова и ова, со посебен осврт на Men in Black.Сите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.
Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.
Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!
Не се така лоши критиките. И филмот не е лош ако немаш големи очекувања.Многу сакав да го гледам тој филм, ама после толку лоши критики, ќе го чекам на добра снимка како торент да го гледам, изгледа не е баш за пари во кино да фрлиш на него. Дали се исто толку лоши критиките за Oblivion, на Том Круз?
Morgan Freeman - Предлогот на Io Sono за Body Snatchers ти е добар. Не го гледај само најновото римејк издание на филмот. Се пред него е супер.
Јас би ти го предложил и The Thing.
Штета што продолжува со блокбастери.. како MiB3, I, Robot2, Bad Boys 3, Hancoock 2.....wot - Continuum?
Сите има да ја гледате и да барате уште. На чело со wot.wot - Continuum?
Двата најдобри филмови на Вил Смит а луѓето не ги сакаат. Нема вонземјани, роботи and shit...
Иначе кога имавме дуел помеѓу двата бев од ретките што го фаворизира Seven Pounds. Страшно потценет филм според мене.