Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ако му е тоа намерата нека изгледа се од Вил Смит без ова и ова, со посебен осврт на Men in Black.
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 19:43 ---

Не се така лоши критиките. И филмот не е лош ако немаш големи очекувања.

Morgan Freeman - Предлогот на Io Sono за Body Snatchers ти е добар. Не го гледај само најновото римејк издание на филмот. Се пред него е супер.

Јас би ти го предложил и The Thing.

Благодарам и на двајцата...
Инаку за Тhe Thing незнаев дека играта е направена по филмов.
Ќе ве послушам и двајцата па за ден два ќе вратам со (се надевам) добри впечатоци.

They Live и The Thing.. се враќа вкусот пополека во филм и тв, преголем импакт остави Continuum....
Кога е некој кај овие два филма, се продолжува со цела филмографија од Карпентер. Секвенцата од Prince of Darkness уште ме прогонува.

Иначе Ио, ме знаеш, и на двата филмови од Смит (ќе) сум плачел. :cool: Штета што продолжува со блокбастери.. како MiB3, I, Robot2, Bad Boys 3, Hancoock 2.....

Двата најдобри филмови на Вил Смит а луѓето не ги сакаат. Нема вонземјани, роботи and shit...

Иначе кога имавме дуел помеѓу двата бев од ретките што го фаворизира Seven Pounds. Страшно потценет филм според мене.

Двата најдобри филмови на Вил Смит а луѓето не ги сакаат. Нема вонземјани, роботи and shit...

Иначе кога имавме дуел помеѓу двата бев од ретките што го фаворизира Seven Pounds. Страшно потценет филм според мене.

Кој беше одма да те држи за рака тогаш? Кој беше еден од ретките? Види, провери си таму Ио.
Можевме многу..

2009та било еј.. лета времево. :)

Сум заборавил бе... сеуште можеме. Кира ќе не смири :love:

Сите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.

Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.

Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!
After Earth спојлер што не открива ништо ама сепак отркива

Нема twist

Многу сакав да го гледам тој филм, ама после толку лоши критики, ќе го чекам на добра снимка како торент да го гледам, изгледа не е баш за пари во кино да фрлиш на него. Дали се исто толку лоши критиките за Oblivion, на Том Круз?
Батали ги ти критичарите, врска си немаат :D

shes out of my league mi e glean ama ne e klasicna komedija imat i romance.. abe za tepanje vreme vo drustvo nekoja lesna komedija uz pivce i cips, inace i jas slabo gledam, sea zamisli da gledate 5 dusi nekoja tezok triler/mystery popara ke e

Правило број 1 за во друштво: кога не знаете што да гледате, пуштете го Титаник.

Сите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.

Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.

Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!

Не велам дека боксовите не беа забавни, ама мене повеќе ми се допадна делот кога ги рушеа „чудата“...
Инаку Марс Атакс ми е некако пародичен, а пародии не обожавам.

wot
Io Sono Interista

Сега ми текна на серијава, мислам дека имам гледано трејлер од неа на ТВ. Ми изгледаше интересно, така да еве причина повеќе да ја ѕирнам и јас да видам за што се работи. Фала за уште еден предлог :).

После Battlestar Galactica, Farscape, Star Trek и Stargate комплетирани, чекав добра sci-fi серија да излезе. Hope this is the one.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom