- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.246
Излегол торент од Dead Man Down од режисерот на оригиналниот Girl With The Dragon Tattoo. Интересна екипа, добра содржина, ставено да се симнува, ако го има некој ѕирнато пред мене нека пише 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

slabo gleam komedii posledno vreme da mi predlozevte nekoj ponov i po moznost tinejdzerski ama neka e aren barem malce.. posledno asolno so gleav bese 21 and over

Тешко... V, серијата.Некој ако може да ми препорача некој добар филм со слична тематика како што е во Independence day со Вил Смит, ќе ве молам.
. Се обидувам да ја задржам возбудата под контрола, и во рамки на нормала со постов, инаку ќе летаа caps lock реченици и извичници насекаде
.

Читав многу лоши критики за новиот филм на Вил Смит, и сеуште бев решен да го гледам, се додека не го прочитав следниов коментар:
"It makes Battlefield Earth look like a classic!"
Тешко... V, серијата.
Ова, ова (ако не си по класиците тогаш новата верзија, ма да е срање), ова (low budget) ова...
Читав многу лоши критики за новиот филм на Вил Смит, и сеуште бев решен да го гледам, се додека не го прочитав следниов коментар:
"It makes Battlefield Earth look like a classic!".
Многу сакав да го гледам тој филм, ама после толку лоши критики, ќе го чекам на добра снимка како торент да го гледам, изгледа не е баш за пари во кино да фрлиш на него. Дали се исто толку лоши критиките за Oblivion, на Том Круз?
Ако му е тоа намерата нека изгледа се од Вил Смит без ова и ова, со посебен осврт на Men in Black.Сите ќе го гледаме ради M. Night Shyamalan, ради апсурдни пресфрти и неколку ефекти, не ради тоа дали самиот ќе стане класика или не.
Иначе лоши предлози, сигурен сум дека бара од забавата од Индепенденс деј, како боксови у фаца на ванземљанците.
Tim Burton-овиот Mars Attacks! е повеќе онтопик!
Не се така лоши критиките. И филмот не е лош ако немаш големи очекувања.Многу сакав да го гледам тој филм, ама после толку лоши критики, ќе го чекам на добра снимка како торент да го гледам, изгледа не е баш за пари во кино да фрлиш на него. Дали се исто толку лоши критиките за Oblivion, на Том Круз?
Morgan Freeman - Предлогот на Io Sono за Body Snatchers ти е добар. Не го гледај само најновото римејк издание на филмот. Се пред него е супер.
Јас би ти го предложил и The Thing.
. Се насмеав доволно гласно да моите ме погледат чудно.
Штета што продолжува со блокбастери.. како MiB3, I, Robot2, Bad Boys 3, Hancoock 2.....