HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
А еден клуч на темава, someone

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SomeoNe! те бараат...
i suarez kje go kupat be iako go mrazat dabarot svrsavaat na sekoja negova akcija, plus fabregas pozadi zaedno so giks partal ke praat, mi e strav da pomislam samo pa uste koga kje pomislam deka mojs kje im e menager![]()
Мислиш дека твојот хумор е подобар?^ po ocajno od ova nemam procitanohumorot ti e 0 batka
![]()
Читам сеа мислења од порано и приметив една интересна разлика кај фановите на Ливерпул. Мислам дека тоа "наредната е наша" веќе не важи за нив. Последниве 3-4 години главна фраза кај фановите на Ливерпул е "наредната ќе обезбедиме место во ЛШ". Е да, толку ви е паднат тимот.![]()
Јас пак кај фановите на ManUre не приметувам никаква разлика, сеуште се лоботомирани.![]()
Ne im e padnat timot, tuku 2009 neocekuvano se krenaa, kako Bolton koga iskoci vo Evropa, sega pak se kaj sto si beaЧитам сеа мислења од порано и приметив една интересна разлика кај фановите на Ливерпул. Мислам дека тоа "наредната е наша" веќе не важи за нив. Последниве 3-4 години главна фраза кај фановите на Ливерпул е "наредната ќе обезбедиме место во ЛШ". Е да, толку ви е паднат тимот.![]()
Некој ако се зафркава за тимот за којшто навиваш, а си земаш (те) за право да кажувате за навивачите (упс најверојатно мислеше за фановите на форум кајгана) со директни навреди, треба да се преиспитате или во краен случај да посетите психијатар...
Јас пак кај фановите на ManUre не приметувам никаква разлика, сеуште се лоботомирани.![]()
Ne im e padnat timot, tuku 2009 neocekuvano se krenaa, kako Bolton koga iskoci vo Evropa, sega pak se kaj sto si bea![]()
Jебига, толку сум лоботомиран, што уште не научив да го прочитам зборот од прва..
Се надевам дека сеа си среќенКолку поинтересно беше да се читаат препукувањата за титулите Јунајтед против Ливерпул...![]()
Една работа е многу битна во „случајов“. На крајот на денот, колку е убаво да си фан на Ливерпул, многу поубаво него да си фан на фенси шик екипа од помодарство ко ManUre на пример.
Толку славна историја, исполнета со среќа, со радост, со тага, па пак радост, тага. Сето тоа собрано во трофеи. Plenty.
Црвенило, што гордост значи. И гордост, и бреме.
Денес натежнато е кон бреме, појќе него гордост. Во вакво помодарство, време ко бреме.
Ние сме тие фанови - “изгубени генерации“ кои таа слава и таа гордост ја гледаме ко историја. Дамнина. Ама уважена е. Колку многу среќа ни значи, без да ја почувствуваме. Без да ја знаеме, радост ни е.
Еден ден, кога и да е, капитенот на Ливерпул ќе го подигне трофејот што Премиер лига значи.
Тогаш, кога и да е, секој фан на Ливерпул, од Огнена Земја до Р'тот Норд Кин, ќе доживее таква среќа, ќе биде облеан од таква радост, што ниту еден од денешните фанови на ManUre не ја почувствувал, ниту пак, ќе ја почувствува.
Исто, исто ко нашата 2005 година, на која, кога ќе се сетам, морници ме лазаат. Не заради Ливерпул и успехот негов, ами кога ќе ми текне што се случуваше со мене кога видов како Дудек го одбрани пеналот и кога цела црвена постава тргна од центарот кон драгиот Полјак да се радува. И сите заедно, Ливерпулчани.
Таквото, ниеден фан на помодарството не ќе да го доживее.
Оти, нели, успехот кој го живеете, е рутина.
Фановите на Ливерпул мечтаат за успехот.
На многу други, им е секојдневие.
At the end of the day, поарно еднаш пак да ми се врати радоста од Истанбул, него да се загубам во рутината на „титулите“.