Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто така има шпекулации дека Јунајтед летово ке се обидат да го донесат Меси.Каков тандем би биле со Роналдо и Фабрегас...

Невиден до сега во светот.Тричлен тандем ќе бидат :D

Ама затоа Мурињо сеа се врати во Челзи, па џабе ни е на нас и господ да го донесиме. :(

Роналдо и Меси ке бидат главни во нападот а Фабрегас ќе им мести фантастични топки.Остај,трофеј нема да видиме во наредните 6-7 години

Роналдо и Меси ке бидат главни во нападот а Фабрегас ќе им мести фантастични топки.Остај,трофеј нема да видиме во наредните 6-7 години
moumour-e1331037614278.jpg

Абе и вака нема да видите,не па тогаш.

Џабе Мурињо,тешко некој да може да се справи со Роналдо и Меси,ова де Јанг и Валенсија

Тешко да го донесете, не ми се верува да направи трансфер од Ливерпул во Јунајтед.

Лукас Леива е фатен како му ја кажува вистината на Агер, околу Кутињо. Наводно, тие двајцата спиеле во иста соба на последниот квалификациски меч на Бразил, за СП 2014 кое се игра во Бразил и Лукас ја окрил причината поради која Филипе се претставува како Господ.

14swansea.jpg

Kутињо: Се симнав од горе за да го спасам вашиот клуб.
Лукас (на Агер): Остај го, пак пиел од апчињата на баба му.

Штета што Џерард му верува на зборовите на Курињо. :confused:

Ова ни во ЧДА го нема :tapp:

Колку поинтересно беше да се читаат препукувањата за титулите Јунајтед против Ливерпул... (n)

^Сакаш рчкање за Ливерпул? Еве ти :D

I phoned the local radio station today. The presenter answered and said, "Congratulations on being our first caller, all you have to do is answer the following question correctly, to win our grand prize."

"That's fantastic!" I shouted in delight.

"Feel confident?" he asked. "It's a maths question."

"Brilliant, I'm excellent at Maths," I proudly replied.

"Ok then, to win our grand prize of 2 tickets to Liverpool's first home game and to meet the team in the dressing rooms what is 2+2?"

"7" I replied.

A young Liverpool fan is sat at his father's deathbed.

''My son...'' he croaks. ''Promise me you will remain a Liverpool fan forever.''

''I promise, Dad.'' the son says, tearfully.

''Good lad,'' his Dad replies, trembling. ''Now, I want you to do one last thing for me.....''

''Anything, Dad!''

''I want you to bring me an Everton shirt and help me put it on.''

His son is shell-shocked.

''What the fuck, Dad? You've been a loyal Kopite all your life! We both have. And now, as you lie on your death-bed, inches from your death, you want to switch sides and wear an Everton shirt?! WHY?!''

With his last ounce of strength, the dying man grabs his son's shoulder and pulls him close:

''Son....'' he gasps. ''It's better for one of them Toffee bastards to die than one of us.''

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom