Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може Адриано заслужуваше да биде казнет, ама многу се 3 натпревари, реално.А за случајов со Мунтари не станува збор за никаков црвен картон, во англија знам еднаш на Дрогба му повлекоа дури и жолт картон, ама сепак тоа е Англија.

П.С. Меаца, незнам ... Хименез некако нестабилен ми е -.-

Може Адриано заслужуваше да биде казнет, ама многу се 3 натпревари, реално.А за случајов со Мунтари не станува збор за никаков црвен картон, во англија знам еднаш на Дрогба му повлекоа дури и жолт картон, ама сепак тоа е Англија.

П.С. Меаца, незнам ... Хименез некако нестабилен ми е -.-
Во Лацио беше еден од најдобрите, стана и миленик на публиката. БАш со Димитар еднаш гледавме некоја анкета, во која Хименез беше најомилен играч на навивачите на Лацио.

Минатата сезона играше добро... Но сега имаше повреда па му треба малку време да се врати. А за да се врати треба да добива шанса..

Во Лацио беше еден од најдобрите, стана и миленик на публиката. БАш со Димитар еднаш гледавме некоја анкета, во која Хименез беше најомилен играч на навивачите на Лацио.

Минатата сезона играше добро... Но сега имаше повреда па му треба малку време да се врати. А за да се врати треба да добива шанса..

Па тоа и ми беше зборот, премногу паузираше.Може да се искористи во купот или слично, еве и сега против Торино зошто да не...инаку јас не би го менувал победничкиот тим во Сериа А, Занети-Камбијасо-Станковиќ-Мунтари се добитната комбинација во средниот ред, не треба да се менуваат многу освен кога некој ќе отсуствува, и онака е напнато првенствово...

Па тоа и ми беше зборот, премногу паузираше.Може да се искористи во купот или слично, еве и сега против Торино зошто да не...инаку јас не би го менувал победничкиот тим во Сериа А, Занети-Камбијасо-Станковиќ-Мунтари се добитната комбинација во средниот ред, не треба да се менуваат многу освен кога некој ќе отсуствува, и онака е напнато првенствово...
ОК тоа.. И јас се сложувам дека тоа е моментално добитна комбинација. Но во случајов потребна е замена за Мунтари па затоа го посочив Хименез како едно од најдобрите решенија.

Стаклениот(виеира) до кога ке биде аут?

и видете ја темава!
и еве нешто поеќе за видич и неговата суспензија против Интер добиена на светското клубско натпреварување!
и придружете се на темава каде очекувам најмалку провокации и највеќе истакнување на вистинските познавачи на фудбалот!

Стаклениот(виеира) до кога ке биде аут?

и видете ја темава!
и еве нешто поеќе за видич и неговата суспензија против Интер добиена на светското клубско натпреварување!
и придружете се на темава каде очекувам најмалку провокации и највеќе истакнување на вистинските познавачи на фудбалот!

Виера поима немам кога ќе се врати, а за ова со Мурињо е лудница, хаха баш спешл уан :).
Мислам дека е фер Видиќ да биде казнет и да не игра, мене не ми претставува проблем, но сепак за нас е многу поповолно доколку четничето не игра.

Ајде сега идам на темата за Ибра :vozbud:

Vieira vi e staklen zatoa sto site igraci sto si otidoa od Juve se prokolnati.Tuka se Vieira, Ibrahimovic, Zambrota, Canavaro, Thuram (penzija). Osven Ibra site gi fati kletvata i bez navreda na navivacite na timovite kade sto nastapuvaat iskreno drva im se. Ova e licno upateno kon igracite a ne kon timovite.
Sto se odnesuva do moite provokacii toa e minato i bi sakal da kazam deka za sega ste zasluzeno prvi i se nadevam na zestoka borba za Scudetoto do samiot kraj.:smir:

Vieira vi e staklen zatoa sto site igraci sto si otidoa od Juve se prokolnati.Tuka se Vieira, Ibrahimovic, Zambrota, Canavaro, Thuram (penzija). Osven Ibra site gi fati kletvata i bez navreda na navivacite na timovite kade sto nastapuvaat iskreno drva im se. Ova e licno upateno kon igracite a ne kon timovite.
Sto se odnesuva do moite provokacii toa e minato i bi sakal da kazam deka za sega ste zasluzeno prvi i se nadevam na zestoka borba za Scudetoto do samiot kraj.:smir:
Се сложувам за проколнатоста, бидејќи отсекогаш сум го сметал Јуве за клет тим и неговите играчи немаат душа да играат во друг тим.:smir:
Од набројаните единствено Ибрахимовиќ игра подобро него што играше таму, меѓутоа и не беше долго таму тоа е причината.:)

ХАХАХАХХА колку се ПАТЕТИЧНИИИИ:pos2::pos2::pos2: Според трач.ком Интер лани намерно ги местел утакмиците, на крај на ланската сезона, и изгубил неколку по ред за да имаат боље коефициенти во кладилниците за кој ке биде шампион :pos2::pos2: бог да чува, што се нема да смислат за да го оцрнат Интер и да го дестабилизираат, ама не приметуваат дека стално после вакви глупости се Интер се враќа се појако,:wink:

со добра дискусија секогаш си поканет на темава исто како и Kiko_mc што досега реално водел дискусија и допринел многу за темава!
Инаку Турам,Канаваро,Ѕамброта беа веќе истрошени играчи и да останеа во јуве не верувам дека ке направеа којзнае што.
@Kamiskazi брат гоал.ком е најанти интер вебсајт што некој досега креирал!
Кој реален објективен веб-сајт пропагира реклама-посакајте му на гатузо брзо закрепнување?
зошто таква реклама нема за други играчи туку баш за него?
Зошто сега пропагираат реклама да го натераме липи да го повика Малдини во составот?
Не дека Малдини не заслужил ама има и други играчи кои треба да се повикани за италија па не се собираат потписи!

Одма е негирано тоа што си го измисли гоал.ком од страна на јавниот обвинител!
Интер биле,се и ке останат чисти!:smir:

113211-480.jpg

третиот голман на ИНтер Орландони!
најверојатно има ку-ку птичка во главата па затоа не брани често!:pos2:

На копилиња.ком објавија дека сме се договориле со Бетис за позајмица на Обиња во нивните редови до крајот на сезоната.На нашата официјална страна нема вакво соопштение сеуште.

Е да си жив и здрав, и јас тоа го викам за Виера ама не ми веруваат многу :vozbud:. Веројатно затоа што немал доволно шанса да се "докаже", а не се сомневам дека ќе ја добие. Далеку е од она што беше некогаш.

Само не се согласувам многу дека "проклетсвото" e причината :pos2:. За сите има по некое логично објаснување. Виера е премногу нервозен на терен, прави испади и не се контролира. Може да се и приватни проблеми во прашање, или презаситеност од фудбалот, зошто факт е дека игра се полошо како што одминува времето. За Замброта и Канаваро, суднина која следи многу фудбалери кои од Италија одат во Шпанија. Сосема поразличен начин на игра во кој не можат да се снајдат. Замброта не се снајде таму, а на Канаваро не можат да му се припишат многу гревови, целата одбрана на Реал играше мизерно а тој е само еден човек. Предходно во Интер и не беше така лош, но очигледно не беше многу среќен. Пензија си е пензија и не е никакво проклетсво, а Ибра ја руши целата таа теорија со своите игри.

Ама добро... јас и понатаму се надевам дека кога Виера ќе добие шанса ќе ја искористи со директен црвен и ќе поминува повеќе време на клупа одколку на терен.

Не знаат како да ве симнат од тронот па демек сте местеле утакмици срамота

Не знаат како да ве симнат од тронот па демек сте местеле утакмици срамота

Пак со платена хистерија.

Види го на италијанско првенство клипот од "сомнителниот натпревар", за смеење е.

koj tron be????29 tituli e tronot ne 16:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

На водството на табелата мислеше дечкото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom