How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Реално гледано и самиот наслов на серијата не ветува повеќе од 5 сезони, не може ти на децата да им раскажуваш 10 сезони, како си ја запознал мајка им, па после да испадне дека уствари тоа е запознавање на бабата, бидејќи и они остареле.

Ние гледаме 10 сезони, таткото им раскажува за сето тоа во еден ден можеби. Како не го сфативте тоа досега?

Ние гледаме 10 сезони, таткото им раскажува за сето тоа во еден ден можеби. Како не го сфативте тоа досега?
Точно

Истата облека ја има ќерка му и син му цело време

Ај ќе ја видиме, може па интересни фори и заебанции ќе има со девојчето (можеби ќе испадне ептен кул) и ќе се оттераси фокусот од изгледот ! :D

292552_635318586496086_891683943_n.jpg

Ја се чудам со онаков карактер Тед како воопшто успеа да се ожени? :D Само кења 8 години бара сродна душа, Барни порано си ја најде ffs.

Осетија и тие дека веќе почнаа опасно да мрсат и си рекоа ај уште една сезона и фајрон.

Од мајкава по фаца сум благо разочаран,ама ај да ја видиме како лик како ќе се покаже.

Ме интересира која серија ќе биде следна вака mainstream како оваа и BBT.

Го отупеа серијава така што последната сезона не ги гледав и сега се прашувам која е таа мајка ? мислам која е глумица ќе ја одигра како мајка ?? Само немојте да ми кажете дека е Есма LoL :D

Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD

Го отупеа серијава така што последната сезона не ги гледав и сега се прашувам која е таа мајка ? мислам која е глумица ќе ја одигра како мајка ?? Само немојте да ми кажете дека е Есма LoL :D

Испратено од iPad 3 со Tapatalk HD

Есма е.

Е сега ова е претеризам за зафрканции до лудило изгледа вие бегавте од Демир Хисар :facepalm:

7FpR83C.png

Само мене ми изгледаат 24 епизоди многу ? Ова ми изгледа дека ќе биде во стил на 24, и секоја епизода ќе претставува еден саат од венчавката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom