Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не е брат до толку да сум идиот...
но Мурињо на еден почетник Пепе Гвардиола може Кафе да му носи.
Едноставно кога би ги споредил овја нашиов може да биде само успешен келнер.
Ај кажи во неговите 30 натпревари колку што го води Интер, си видел игра . За среќа наша резултатите беа добри, се друго нема благе везе.

Леле катастрофа! Да се надеваме на чудо во вториот дел... Е па тоа е со 9 дефанзивни и само 2ца офанзивни играчи...

еве го моето конечно мислење за Мурињо...
Една голема лигавица, која нема поима од фудбал, научил една тактика и ништо друго, се надевав многу , но еве конечно и ронката надеш умре.
Од оваа сезона нечекајте ништо, ако небиде така ...тоа ќе можам да го прогласам за светско чудо
Мурињо е преценето ѓубре, кое поима нема од фудбал.
Единствено го бива за серење.

Да идат у бестрага и Мурињо и Бурдисо и све остало.

Добро тебе ќе те ставиме тренер???

абе што се праите ај малце размислете интер ви е у прашање не се сеќавате дека и од 2 и од 3 гола негатива се враќале .. само адриано нека влезе:vozbud:јас ви викам.. сеуште ништо не е решено :) позз и со среќа

Аман што сторивте , први сме ? да !!!
Еден кикс и Мур не чинел , се случува и ова неможе само да победуваме.
Думан знам дека си разочаран од резултатов и играта ама немој такви постови да читам од тебе.Остани Интераш и во ваков резултат.

Форца Интер !!!!

Добро тебе ќе те ставиме тренер???
Не бе брат, јас нереков дека сакам да го заменам на Мурињо...
Јас имам моја професија.
Но еве само една моја прогноза дека сезоната 2009/10 ќе ја започнеме со ново тренерско име.
А највероватно ќе се вика Валтер Зенга.

Е ајде де.Преку глава ми е од некои кои во фан клуб по 2 мисења оставаат неделно и сеа лупаат глупости безвезе, проста работа ццццццц

Не бе брат, јас нереков дека сакам да го заменам на Мурињо...
Јас имам моја професија.
Но еве само една моја прогноза дека сезоната 2009/10 ќе ја започнеме со ново тренерско име.
А највероватно ќе се вика Валтер Зенга.

Ок, ондак чим не си кадарен да го смениш Мурињо, дан сакаш советник на Морати да му бидеш?

Сите сме нервозни, тоа е факт, ама Думан само ти тропаш глупости... Најлесно е да кажеме дека Мурињо не чини, или некој друг е крив...
Едноставно на ваков натпревар не можеш никого конкретно да окривиш, исто ко што не можеш да пофалиш...
Мурињо е еден од најдобрите тренери, тоа е тоа. Ти до сабајле тропај, ама така е.

леле не исшибаа како мали деца, полоша игра немам видено во последните десет години. Никаква ангажираност, на теренот се лизгаат како да е натпревар по уметничко лизгање а не фудбал. Тотална утка на Мурињо во поставеноста на играта. Ни требаат високи играчи пошто овие од Аталанта се се волови.

Ај да пробаме да го обелиме образот во второ полувреме и ако не друго да покажеме барем поголема желба за фудбал.

Imate pravo...nemaat nikakva zelba za igra...kao da gi mrzi:(Mourinho totalno utna sea so sostavot!
Kao prvo burdissso,chivu sredina,deki samo sto se vrati od povreda,crespo i toj mi e spor:(Ajde vtoro poluvreme se nadevam na nekoj poblag poraz...:toe:

2009/2010 нема да ја започнете со нов тренер затоа што Мурињо сеуште се прилагодува на италијанскиот фудбал и сигурно веќе знае што играчи ќе му требаат за наредна година... Кварезма не ви требаше оти мислам дека Мансини ви беше доста, тоа што ви треба е втор добар напаѓач (Агуеро многу добро би се совпаднал со Ибрахимович)... и плејмејкер во стилот на Кака очајнички ви треба, не видов некој што ви ја води играта од средината кон нападот, мислам дека Диего добро би ви дошол... а за одбраната, сметам дека имаат само лош ден

2009/2010 нема да ја започнете со нов тренер затоа што Мурињо сеуште се прилагодува на италијанскиот фудбал и сигурно веќе знае што играчи ќе му требаат за наредна година... Кварезма не ви требаше оти мислам дека Мансини ви беше доста, тоа што ви треба е втор добар напаѓач (Агуеро многу добро би се совпаднал со Ибрахимович)... и плејмејкер во стилот на Кака очајнички ви треба, не видов некој што ви ја води играта од средината кон нападот, мислам дека Диего добро би ви дошол... а за одбраната, сметам дека имаат само лош ден

Какво мењање на тренер, Мурињо ако е до мене би го оставил доживотно.Остај ги што лупаат, прости се, грешат!

П.С. Нека не ви се чудат сите со вашите коментари, леле кај е Син, не да брише, ДА БАНИРА !

Аман што сторивте , први сме ? да !!!
Еден кикс и Мур не чинел , се случува и ова неможе само да победуваме.
Думан знам дека си разочаран од резултатов и играта ама немој такви постови да читам од тебе.Остани Интераш и во ваков резултат.

Форца Интер !!!!
Вака не е моето разочарување од резултатот, јас знам дека Интер изгуби од Локомотив Москва 3-0 и бев задоволен од ангажираноста на играчите од играта, а ја водеше Вардели тогашниот втор тренер после смената на Закерони.
Единствено полоша игра интер играл во времето на Закерони и Тардели.
И 5-0 да губиме нема да ми биде криво, ама секој натпревар катастрофална игра, е тоа повеќе не се трпи.
Па нели вети Мур дека после празниците ќе гледаме ново издание од Интер, еве со Каљари ја видовме првата епизода, со Џенова игравме 70 минути со играч помалку, а денеска воопшто не сум разочаран од резултатот , него од пристапот на Мурињо кон играта.
Ама ништо не се потрудил да смени.
Со Манчестер Јунајтед само господ напомош.
Од сега гледам дека шансите ни се 15 % - 85 %, на страната на Ман Утд.
Јас се извинувам на сите фанови на Интер што ја гледам реалноста .

Син е отсутен, денеска јас сам сум... И стрпете се за бришење, не е само вашиов Фан Клуб на форумов, во Фан Клуб Милан западнаја по Кака, преку 100 мислења избришав. Не можам да постигнам наеднаш се’, не сум Шаолин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom