Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_lol:
971813_161868407327107_1368933331_n.jpg

Него, и овоj ли настрада со жена му? :unsure:

:icon_lol:
971813_161868407327107_1368933331_n.jpg

Него, и овоj ли настрада со жена му? :unsure:
no, no, ги изнесоа нели надвор од местото :)

иначе јас си споилнав малце пред да ја изгледам епизодата (проклет YouTube :mad:), али пак многу се изненадив. Особено кога ја убија жена му на Роб :place:

добро излеговме што излеговме од депресија помина тоа, епизодата само два пати ја изгледав толку имав сила.. следната подобро да не закачат некој клифхенгер нека биде како финалето на втора се "поважно" да се заврши зошто ќе се разболам дури чекам четврта

и не знам како можете да гледате интервјуа на актерите и по тие разни шоуа што одат, за овака добри серии јас скоро никогаш не гледам.. се убедувам и сакам да си мислам дека се вистински ликови бар според мене така имам поголемо доживување во серијата ако ме сфаќате...

Google Books пред 15мин ме почасти со првата книга од серијалот. Thx, good guy Google! (y)

Ако има некој линк од квалитетна MP3 од најавната шпица, ми треба за рингтон.
Да пробам, не знам. Сум пробал и порано од Youtube ама на мобилен слабо звучи.

Одбери си: http://www.zedge.net/ringtones/0-1-...searchphr=game+of+thrones&searchcat=ringtones

добро излеговме што излеговме од депресија помина тоа, епизодата само два пати ја изгледав толку имав сила.. следната подобро да не закачат некој клифхенгер нека биде како финалето на втора се "поважно" да се заврши зошто ќе се разболам дури чекам четврта

и не знам како можете да гледате интервјуа на актерите и по тие разни шоуа што одат, за овака добри серии јас скоро никогаш не гледам.. се убедувам и сакам да си мислам дека се вистински ликови бар според мене така имам поголемо доживување во серијата ако ме сфаќате...
Јас пак сосема обратно, еве од кога ја завршив и 9тата епизода, цело време гледам интервјуа и такви ствари каде што гостуваат по шоуа.. Баш ми е интересно да видам кој каков е IRL и да го споредувам со ликот...
Да ти кажам право Тирион е сосема ист и во реален живот како и во серијата... А Санса глеј колку е убава.. А глеј ја па Серсеи колкава разлика има од улогата и IRL :D Пола саат го глеав интервјуво во еден здив, одлично е...

Изгледа само јас не ја сакав Кетлин Старк на форумов

Catelyn: All this horror that's come to my family...it's all because I couldn't love a motherless child.

Којзнае што ке се случи со Едмунс Тали сеа и ако го поштедат како ке ја прифати ситуацијата исто и Blackfish.

Изгледа само јас не ја сакав Кетлин Старк на форумов

Catelyn: All this horror that's come to my family...it's all because I couldn't love a motherless child.

Ме интересира таа машкуданката што требаше да го однесе Џејми како ќе реагира,нели и се заколна дека ќе ја брани итн итн итн Можно е да се потресе малце.....може и не.

П.С. вреди да се ѕирне (y)

Спремни за финалето утре? Многу брзо поминуваат сезоните упм, цела година чекаме само за десет епизоди...
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 09:59 ---
Спремни за финалето утре? Многу брзо поминуваат сезоните упм, цела година чекаме само за десет епизоди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom