Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
"My favourite player is Ronaldinho. He has always been my idol because he is such a skilful player. I would love to play with him one day in the future.”

Мислете му ја за 2-3 сезони кога ќе биде најјак :icon_lol:. Знам дека не се согласувате, ама покрај Бејл и Хазард(без Суарез бидејки ќе замине), Кутињо е најјак играч у ПЛ моментално. Сега е само 20 години. Какви индивидуални потези прави, Роналдињо на времето не го можеше тоа :vozbud:

Кутињо е добар играч али далеку е од Хазард и Бејл. Со 20 кила не може да биде доминантен како претходните двајца, едноставно ПЛ е таква лига што бара физички да си ептен јак. Ќе видиме, може во иднина ќе качи некое кило и стварно ќе се пронајде, али сега за сега грев е да го спореди човек со Хазард и Бејл.

Па Кутињо е далеку од Хазард и Бејл

<------Кутињо

<--------Хазард и Бејл комбинирано

Кутињо е добар играч али далеку е од Хазард и Бејл. Со 20 кила не може да биде доминантен како претходните двајца, едноставно ПЛ е таква лига што бара физички да си ептен јак. Ќе видиме, може во иднина ќе качи некое кило и стварно ќе се пронајде, али сега за сега грев е да го спореди човек со Хазард и Бејл.

Хазард е сумо борач,300 кила има. -.-' затоа е доминантен.:свиркам:

Хазард е сумо борач,300 кила има. -.-' затоа е доминантен.:свиркам:

Оф мори мајко. Хазард нема 100 кила ама е физички јак и издржува физички дуели, а Кутињо да го дувнеш ќе отиде у публика, кога има времето е ветровито треба со камења у џебовите да игра. Тоа сакав да го укажам.

Оф мори мајко. Хазард нема 100 кила ама е физички јак и издржува физички дуели, а Кутињо да го дувнеш ќе отиде у публика, кога има времето е ветровито треба со камења у џебовите да игра. Тоа сакав да го укажам.

Добар си е Кутињо,треба да оди у таратана летово ама колку е јак Хазард,толку и овој ..:) Па најде споредба да правиш Хазард и Кутињо,си мислаш Хазард како Бентеке е.

Добар си е Кутињо,треба да оди у таратана летово ама колку е јак Хазард,толку и овој ..:) Па најде споредба да правиш Хазард и Кутињо,си мислаш Хазард како Бентеке е.

Значи за Интер навивам и го знам многу добро Кутињо, го пратев уште од Васко де Гама, ваљда од тука дојде, пошо ги мешам бразилскиве клубови. А Хазард е Роналдо тип на играч, таков капацитет има. Ја Хазард не го споредив со Кутињо од аспект на тоа кој колкав бицепс има, него кој колку е физички јак. Пак ќе ти кажам Кутињо ветер да го дувне отиде од теренот, а Хазард иако е низок сепак е многу цврст играч.

Za 2-3 godini ke ve citiram za mislenjata so gi pisuvate sega, pa da vidite koj bil vo pravo :icon_lol:.
Kakvi potezi pravi, nikoj ne mu e ramen. Znam deka fanovite na Gejanjted najmnogu se nerviraat :pipi:

Некој играчи не се физички јаки но сепак имаат добар баланс и можат да издржат дуели со поснажни противници.

Se oseka deka vi e strav od maliot :icon_lol:. Samo neka go iskorisiti potencijalot, i ima da mu rakopleskaat vasite kako sto mu rakopleskaa na Ronaldinho na Santiago Bernabeu :icon_lol:

da igral u konkurentna ekipa, pa da ni bide strav da reces, ama vaka.... moze strav da im bide na Everton, Newcastle, Tottenham, ekipite sto se borat so vas za LE :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom