Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
А да, и Ламела е достојна замена за Суарез....:facepalm:
Јас мислам најубо Хески да го вратиме

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А да, и Ламела е достојна замена за Суарез....:facepalm:
Јас мислам најубо Хески да го вратиме
Хески нема да прифати да работи под Роџерс, испод части му е :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Суарез веќе не го сакам у тимот колку и да е јак. Кажа шо кажа и веќе нема враќање назад. Нека се носи упм. А и не сте ми јасни со постовите како му посакувате се најдобро а за Торес и до ден денес повеќето пишувате како е предавник. За разлика од Суарез, Торес ниеднач не го извалка името на Ливерпул. А и замина под сеуште непознати околности кои до ден денес не сакат да ги кажат......

Ич нема да ми биде криво ако замине. Последните кола видовме дека можеме и без него. Со неговото присуство, Стариџ и Кутињо не доаѓаат доволно до израз.

Ламела би дошол одлично покрај овие 2-ца во нападот.

Не ме цитирајте како сето ова шо сум го пишал е смешно, тоа е мој став и не мора да се согласувате.
Јас ќе те цитирам ама да кажам дека го делам својот став, до некаде.

Го делам твојот став ако си замине под овие околности, со изговор дека му смета бритиш медија и дека му го руга името (се што имаат напишано е 90% точно, сам си ги прави збрките).
Нема да го делам твојот став ако како маж излезе и каже „Да, сакам да одам во РМ зошто сакам да играм во ЛШ и тој клуб во моментов може да ми понуди повеќе од ЛФЦ“. Оваа изјава нема да биде грешна и од мене ќе биде добро прифатена затоа што е вистина. Тогаш, ќе му посакам се најдобро.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Јас ќе ви се обратам и на двајцата.

Суарез од кога стапна секој ден е на мета на медиумите,јас 2 години зборам дека сакаат да го избркаат од Англија и еве може и тоа ќе се случи..Е сега и тој помага со своите грешки околу тоа али сепак медиумите претеруваат.
Прво со Евра ,без доказ никаков го направија расист..не иде тоа така.
Сеа со Иванович им се погоди пак да зборат и да му прават притисок на Ливерпул..
Го брукал името на клубот?? Суарез го брукал? Не заебавајте ,тимот губи од Олдам, Свонси од ВБА ама не е тоа брукање, Суарез е крив.... моментално Суарез=Ливерпул не заборавајте.

Целосно сум на страна на Суарез.. ако гледа дека медиумите не го почитуваат како играч а само се замараат со неговиот карактер и ако гледа дека клубот нема абер од мрдање од 7-8 место веќе 3 години тогаш што бара тука??
Коа ќе останеме со Аспас тогаш ќе сватите што е брукање на името Ливерпул..
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 11:42 ---

[/quote]

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас ќе ви се обратам и на двајцата.

Суарез од кога стапна секој ден е на мета на медиумите,јас 2 години зборам дека сакаат да го избркаат од Англија и еве може и тоа ќе се случи..Е сега и тој помага со своите грешки околу тоа али сепак медиумите претеруваат.
Прво со Евра ,без доказ никаков го направија расист..не иде тоа така.
Сеа со Иванович им се погоди пак да зборат и да му прават притисок на Ливерпул..
Го брукал името на клубот?? Суарез го брукал? Не заебавајте ,тимот губи од Олдам, Свонси од ВБА ама не е тоа брукање, Суарез е крив.... моментално Суарез=Ливерпул не заборавајте.

Целосно сум на страна на Суарез.. ако гледа дека медиумите не го почитуваат како играч а само се замараат со неговиот карактер и ако гледа дека клубот нема абер од мрдање од 7-8 место веќе 3 години тогаш што бара тука??
Коа ќе останеме со Аспас тогаш ќе сватите што е брукање на името Ливерпул..
Брат, Ливерпул губел во 1903, губи и во 2013 од тимови како Олдам. Јас не реков дека го срами името на Ливерпул и не се согласувам со тоа.

Како тоа му се погодило со Иванович бе брат? Што на Лукас не му извадат дека е расист, што на Агер не му стегнат казна од 10 натпревари за лактање на Торес. Ни едниот ниту другиот се британци а имаат и те како солидни сезони позади нив во Англија.

Британските медиуми НЕ МОЖЕ да бидат причина за негово напуштање на клубот. Ако каже дека гледа подобра перспектива во РМ или БМ или било кој друг клуб, кој реално во моментов може да му ја понуди, ќе му посакам се најдобро, во спротивно, јок.

Сам си е крив за глупостите со медиумите. Веќе 2.5 години е во Ливерпул. Првите година и пол се скрши од дајвање. Д тајмс или Ливерпул ехо да не му се криви за тоа што дајва?

Вкупно за 2.5 години е во топ 5 дајвери во ПЛ, осуден (праведно или не, не е битно зошто е осуден) за расизам, гризе играч. Како тоа медиумите преувеличуваат?

Да напоменам, сакам да остане во ЛФЦ.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Брат, Ливерпул губел во 1903, губи и во 2013 од тимови како Олдам. Јас не реков дека го срами името на Ливерпул и не се согласувам со тоа.

Како тоа му се погодило со Иванович бе брат? Што на Лукас не му извадат дека е расист, што на Агер не му стегнат казна од 10 натпревари за лактање на Торес. Ни едниот ниту другиот се британци а имаат и те како солидни сезони позади нив во Англија.

Британските медиуми НЕ МОЖЕ да бидат причина за негово напуштање на клубот. Ако каже дека гледа подобра перспектива во РМ или БМ или било кој друг клуб, кој реално во моментов може да му ја понуди, ќе му посакам се најдобро, во спротивно, јок.

Сам си е крив за глупостите со медиумите. Веќе 2.5 години е во Ливерпул. Првите година и пол се скрши од дајвање. Д тајмс или Ливерпул ехо да не му се криви за тоа што дајва?

Вкупно за 2.5 години е во топ 5 дајвери во ПЛ, осуден (праведно или не, не е битно зошто е осуден) за расизам, гризе играч. Како тоа медиумите преувеличуваат?

Да напоменам, сакам да остане во ЛФЦ.

Освен против Стоук јас не памтам негде дека глумел(не ми текнува искрено)
Ако беше за тоа тогаш Дрогба требаше да биде у затвор за дајвање по терен.
Лукас да е најдобар наш играч мислиш нема да почнат да му наоѓаат мани или на Агер??
Суарез е све квалитетно што имаме ,башка што е меѓу топ 3 најдобри напаѓачи у ПЛ и дополнително медиумите му се навртени.Не викам дека он не допринел за тоа,али ипак претерале со тоа што секој ден вадеа или шпекулација или некој моабет вака направил така направил.

Хут го згази за груда Суарез па не видов еден медуим или новинар нешто да напише.. али он да го напраеше тоа ќе беше полиција викање..

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Od englez ne biva kriv qurac pa kamoli od englez-gjo-novinar od razvodnrta sperma praen. Od takvite ne biva ni shunda da naprais, kje smrdi.

Koga ke sfatite deka pokraj se dosega za koe sami sme krivi specijalno negativno vnimanie se posvetuva na LFC vo Premier! A malku nesto prkne se vadat losi muabeti i spinovi i se preterue.

S

Stivie G

Гостин
Staridz ke bide podgotven za pocetokot na sezonata (y)

Zamislete kakov jak napad ke imame za 5-6 godini
Kutinjo-Jesil-Ajbi starteri a Suso, Sterling, Morgan zameni :X3::icon_lol::свиркам:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Трансферот на Јаго Аспас би требало да биде комплетиран за 48 часа

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Staridz ke bide podgotven za pocetokot na sezonata (y)

Zamislete kakov jak napad ke imame za 5-6 godini
Kutinjo-Jesil-Ajbi starteri a Suso, Sterling, Morgan zameni :X3::icon_lol::свиркам:

Освен Кутињо и можда Стерлинг овие другиве нема никад да заиграат за Ливерпул..

S

Stivie G

Гостин
Освен Кутињо и можда Стерлинг овие другиве нема никад да заиграат за Ливерпул..
Ajbi>Sterling vo sekoj pogled. Koga sme kaj vtoriot izgleda ke odi na pozajmica slednata sezona. A Jesil samo da se opopravi od povredata, ima masina da bide :icon_mrgr:

Jordan Rossiter-remember the name :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom