Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се срамам од гостинскине дресови... осеќам срам во душата со самото тоа шо ги глеам...

S

Stivie G

Гостин
599187_529948627057041_1071253368_n.jpg

Еве ме мене со Кутињо. Јас како најголема легенда на тимот морам да ги фалам најголемите таленти кои ги има Ливерпул. Кутињо без сомнение е најјак играч во ПЛ:свиркам::pipi:
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 17:32 ---
Можеле барем вакви да ги направат дресовите. BL8Db4UCcAIkE45.png

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Bellamy's autobiography talking about Charlie Adam:

I met Charlie a couple of times before pre-season began, and he seemed a nice lad.

He wasn't the brightest but then footballers rarely are. I consider myself to be among the cleverer footballers around.

Charlie is a true Scot, and he loves the beer. It's all he ever talked about at the start, having had a brutal close season with a series of lads holidays abroad.

Charlie wasn't a shy lad and told the squad all about his escapades, including vomiting into the swimming pool at 2pm one afternoon.

He was a fat bastard too, Charlie, and he could eat for Scotland.

Some of the lads called him 'Rab', after the TV comedy charterer Rab C Nesbitt.

The first day at training and Charlie had a 'mare'. He couldn't control the ball to save his life, couldn't get his breath and kept falling over while trying to run with the ball.

Players are always judging others, never more so than on the first day - first impressions count and though some of the lads found it hilarious, most were not impressed.

"Who's this cunt?", one respected player said to me.

"I can't believe we've signed this useless cunt.", said another.

While one of the club's iconic players said to me, "I'd played against him last season and I knew he was shite, you're gonna need to step it up this season, Craig - cos this cunt's wank."

Charlie didn't have the best of seasons and was sold on to Stoke, I wish him well.

:pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Робен како компензација за Суарез:tapp:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Ќе почнам да спинувам ко Скаузер88. Да пишувам тоа што ми одговара :)

Како и да е, самата помисла дека треба да си иде Суарез и да дојде Робен :tapp: 1% ова да е вистина :facepalm:

S

Stivie G

Гостин
Apparently we will go for Erik Lamela if Luis Suarez leaves.

Лудило ако ова е точно :vozbud::vozbud:
Подобра замена и неможе да се најдe

S

Stivie G

Гостин
Суарез веќе не го сакам у тимот колку и да е јак. Кажа шо кажа и веќе нема враќање назад. Нека се носи упм. А и не сте ми јасни со постовите како му посакувате се најдобро а за Торес и до ден денес повеќето пишувате како е предавник. За разлика од Суарез, Торес ниеднач не го извалка името на Ливерпул. А и замина под сеуште непознати околности кои до ден денес не сакат да ги кажат......

Ич нема да ми биде криво ако замине. Последните кола видовме дека можеме и без него. Со неговото присуство, Стариџ и Кутињо не доаѓаат доволно до израз.

Ламела би дошол одлично покрај овие 2-ца во нападот.

Не ме цитирајте како сето ова шо сум го пишал е смешно, тоа е мој став и не мора да се согласувате.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Добро како можите да се задоволите со Робен како замена за СУарез? 29 годишен, со стаклени нозе ќе го замени Суарез? Робен не вреди повеќе од 20м, а и тие се многу додека Суарез е проценет на дупло од него....што не ќе слушниш :facepalm:
А и овие трампиве никогаш не се остваруваат

S

Stivie G

Гостин
Кај прочита дека некој се задоволува со Робен?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да бе против бедни Њукасл, Фулам кои немаа за шо да се борат и веќе испаднати КПР видовме дека можеме без Суарез. А коа дојде време против Евертон да играме сите шпартаа лево-десно без никаква идеја...

Kajgana Shop

На врв Bottom