Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене, од година во година се послаби и послаби екипи влегуваат во Сериа А .. Беа Новара и Чезена, сезонава Пескара, од следната сезона Сасуоло :facepalm: Имињава вриштат

Не е до имињата, туку проблемот е што кога влегуваат ги продаваат своите играчи со кои избориле влез во прва лига и се насочуваат кон помалку квалитетни играчи. Пример за тоа ти е Пескара, која влезе со Инсиње, Верати и Имобиле и нитуеден не остана кај нив. Друг проблем е тоа што поголемиот дел се позајмени играчи(пример кај Пескара од тројцата горе, само Верати беше нивни играч) и на крајот од сезоната мора да ги враќаат...

Според мене, од година во година се послаби и послаби екипи влегуваат во Сериа А .. Беа Новара и Чезена, сезонава Пескара, од следната сезона Сасуоло :facepalm: Имињава вриштат
дека е местено првенството до пола .... среќа милан не стана шампион иначе целосно ќе беше наместено првенството.

дека е местено првенството до пола .... среќа милан не стана шампион иначе целосно ќе беше наместено првенството.

Бога ми ако стане Милан шампион со овој состав и да знаете дека е наместено првенството.

Presidente, Presidente, Presidente. . .

ц ц која некултура .. овој Прециози го мислев за џентлмен и културен човек, а тој како оној Мамич(незнам точно како му беше презимето) газдата на Динамо Загреб :D

Прециози џентлмен и културен човек :pos:...

До 2 септември трае рокот, тоа значи + 2 дена нервози околу тоа кој играч ќе дојде(можеби), а кој не.

До 2 септември трае рокот, тоа значи + 2 дена нервози околу тоа кој играч ќе дојде(можеби), а кој не.

Само ние Интерашите не се нервираме, кај нас никој не доаѓа. :D

Icardi: 'I'm like Batistuta'

Ne vi treba nikoj drug koga go imate naslednikot na Batistuta:)

Абе јас за Јувентус најмалце се секирам следната сезона, ве добиваме во двата дуели, Икарди е лекот за вас. :P
Проблем ќе имаме со тимовите како Сасуоло, Киево, Милан... :D

Едвај заврши сезонава, па веднаш се прават калкулации за наредната кој со кого бодови ќе земал :LOL:.

Рано е уште многу, но јас никако не се задоволувам со 2 скудета по ред, така да следната сезона се атакува на трето. Верувам дека и во тимот е така и дека Јуве следната сезона ќе игра уште помотивиран од оваа.
Едноставно никогаш не можеш да се заситиш од победи. Така да, пазете малку кога планирате бодови со Јуве :ROFLMAO:

За какви културни претседатели во Италија вие зборите, тие сите се без некоја даска у главата :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom