Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Adriano Galliani objavio je otkazivanje ovogodišnjeg izdanja jedne od klasičnih ljetnih utakmica, "Trofeo Luigi Berlusconi", između Milana i Juventusa.

"23.07. igrat će se "Trofeo Tim", s Interom i Juventusom u Reggio Emiliji, dok ovog ljeta nismo u mogućnosti organizirati "Trofeo Luigi Berlusconi". Fizički nemamo slobodan datum, između ostalog i zato što nam se 20. ili 21.08. radi o glavi."

Trofeo Luigi Berlusconi neće se, dakle, odigrati, zbog nedostatka slobodnih datuma za Milan, s obzirom na to da 14.08. igraju reprezentacije, 18. će San Siro biti zauzet od strane Intera, koji se zbog devetog mjesta u prvenstvu ranije uključuje u Kup Italije, a kako je rekao Galliani, Milan 20. ili 21.08. igra kvalifikacije za Ligu Prvaka.

Барем нема да се повреди некој на недела дена пред сезоната

Ќе биде интересно да се видат Интер као ќе играат со некој тим од Серија Ц XD

Има некои информации кај ќе оди онај мислам хрват беше за Аталанта шо играше? Во Реал или Барса ?

незнам само по која логика Нејмар е прв на листава... исто е заслужено колку сите 4 златни топки на меси....некогаш фифа и самата незнае како ги прави овие листи....

ламела нејмар и моура пред марио геце ... seems legit

Муабеот ми беше за последниве дваесетина години, а ако гледаме така и рома има испаднато во сериа б

зошто последните дваесетина години, оти на вас така ви одговара ? :D

тим што има преку 10 пати испадната во сериа б е нискоразреден тим и клуб на кој треба да се прават погреби, а не на тим кој изгубил финале од градскиот ривал и тоа Куп на Италија, ете мене тоа ми беше муабетот ;)
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 00:09 ---
незнам само по која логика Нејмар е прв на листава... исто е заслужено колку сите 4 златни топки на меси....некогаш фифа и самата незнае како ги прави овие листи....

ипак ФИФА си е ФИФА, по релевантно нема :cool: :D

тим што има преку 10 пати испадната во сериа б е нискоразреден тим и клуб на кој треба да се прават погреби, а не на тим кој изгубил финале од градскиот ривал и тоа Куп на Италија, ете мене тоа ми беше муабетот ;)

Оти тебе така ти одговара? :icon_mrgr:

Тој период го сметав бидејќи отприлика толку време го пратам Лацио, и не се десетина пати туку пет од кои мислам дека еднаш на маса се префрлени во сериа б. Тоа дека сме нискоразреден клуб :pos:

нискоразреден тим
И замисли, твоиве изгубија финале што ги носи во Европа од таков тим. И што ја прави тоа рома - апла-нискоразреден тим или нискоразреден тим на квадрат? :icon_lol:

Иначе овие муабети се толку нон сенс, не можам да опишам. Еве, и да се лош тим според тебе, што сега, треба да престанам да навивам за нив? Или само навреди се во прашање?

Абе фановиве на Фиорентина ги нема на темава, а во нивниот фан клуб има едно 6-7 души што пишуваат.
Изгледа темава е за обичните смртници, тие не се дружат со такви... :icon_lol:

Абе фановиве на Фиорентина ги нема на темава, а во нивниот фан клуб има едно 6-7 души што пишуваат.
Изгледа темава е за обичните смртници, тие не се дружат со такви... :icon_lol:

Да бе,фанот на рома и фанот на лацио се потураат од пишување дури и во конфликти влагаат,а овие едно 4-5 души се активни кај нив а ги нема на темава.

Еми оти така. :icon_lol:

Може чекаат да направат јак тим па биде доџите сад,јер доста смо се заебавали ! :D

Тим кој изгубил финале од според тебе нискоразреден тим, не е исто така нискоразреден тим? ;)

Иначе според мене доволна причина за погреб е 3 години по ред без Европа. Тоа на еден високоразреден тим како Рома не смее да му се случи, нели? :)

Викам 3 години, пошто онаа еднодневна екскурзија во Братислава во 2011 не се рачуна. :D

Аааа неможе тоа така... сега сите ќе ги тагнам да видат дека тука сите заедно се "дружиме"

Vuki-Viola-Fan
Atso
johnyb
Dejan <3 Viola
Gigliati
firenza_fan
violetov
BATISTUTA 9
viola
Бомбастичен Дрогираш (овој е 50% косопственост помеѓу Милан и Фиорентина)

Пишете бе нешто луѓе :icon_lol:

Ме откупи мене целосно Милан.
П.С. Шала на страна, немам што да пишам во врска со Фиорентина, не очекував да биде таква битката на крај сезона. Битка за ЛШ помеѓу Милан и Фиорентина. Е сеа ако некој ги интересира ќе им кажам за кој бев на крај сезона, коа се водеше битката. За Милан бев, навивам за Милан - нивен навивач сум а фиорентина ги симпатизирам само и Валенсија, Селта Виго, Блекбурн, Херта, Партизан, Победа Валандово исто така ги симпатизирам како Фиорентина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom