Не постои PC верзија, а нема ни такво нешто како емулатор за сегашната генерација на конзоли (освен Wii).Red Dead Redemtion, има шанси од некаде да се најде за на PC ?
Пошо официјално играва излезе само за на конзоли.Ако ја има некој играно , ако може да помогне нека каже.
ПовелиДа не има случајно монопол онлине некоја на нет?
оваа не е нова уште апрли излезе
ако е више свртена не е новаЕ добро де,прилично нова,пред месец и нешто излегла
Ако сакаш игри што те водат од cutscene во cutscene со по некое скокање и тепање по малце тогаш играва е за тебе, ако несакаш да дремеш додека се некоја без везе приказна се развива во предолги филмчиња со малку лоша глума, како јас на пример, тогаш не ја ни пробувај, џабе трудот, проблемот со играва е што она што сакале да го воведат, целата новина со мемориите и комбо креаторот, не им испаднало толку добро, а не помага тоа што почетокот е еден предолг cutscene со некои пет минути скокање и тепање. Стварно штета, ми се играше некоја игра со добар freeflow combat и platforming ама ова не е таа игра.Некој ја играл Remember Me да сподели искуство
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Ако сакаш игри што те водат од cutscene во cutscene со по некое скокање и тепање по малце тогаш играва е за тебе, ако несакаш да дремеш додека се некоја без везе приказна се развива во предолги филмчиња со малку лоша глума, како јас на пример, тогаш не ја ни пробувај, џабе трудот, проблемот со играва е што она што сакале да го воведат, целата новина со мемориите и комбо креаторот, не им испаднало толку добро, а не помага тоа што почетокот е еден предолг cutscene со некои пет минути скокање и тепање. Стварно штета, ми се играше некоја игра со добар freeflow combat и platforming ама ова не е таа игра.