Нови игри

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
ок, фала на информација :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.331
Поени од реакции
5.382
Да не има случајно монопол онлине некоја на нет?

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Red Dead Redemtion, има шанси од некаде да се најде за на PC ?
Пошо официјално играва излезе само за на конзоли.Ако ја има некој играно , ако може да помогне нека каже.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Red Dead Redemtion, има шанси од некаде да се најде за на PC ?
Пошо официјално играва излезе само за на конзоли.Ако ја има некој играно , ако може да помогне нека каже.
Не постои PC верзија, а нема ни такво нешто како емулатор за сегашната генерација на конзоли (освен Wii).

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
GRID 2

Release date(s)
  • NA 27 May 2013 (PC)​
  • NA 28 May 2013​
  • AUS 30 May 2013​
  • EU 31 May 2013​
  • JP 25 July 2013

--- надополнето: 5 јуни 2013 во 21:48 ---
Си ја симнав и јас денес ај баш да видам што игра е.Инече ја имам GRID 1.Ама оваа изгледа многу добра ќе биде.Ај сега да видам за Multiplayer значи кој знае вака да ја игра нека ми објасне.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
Е добро де,прилично нова,пред месец и нешто излегла ;)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
The Last of Us PS3-DUPLEX

ццц ме потсети еден другар пред некој ден за играва, и ме попали дека ќе ја има за PC а знаев дека нема да ја има :mad:
Platform(s) PlayStation 3

GlaDOS

Surreal Fag
Член од
27 март 2012
Мислења
141
Поени од реакции
38
Некој ја играл Remember Me да сподели искуство

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
Некој ја играл Remember Me да сподели искуство

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Ако сакаш игри што те водат од cutscene во cutscene со по некое скокање и тепање по малце тогаш играва е за тебе, ако несакаш да дремеш додека се некоја без везе приказна се развива во предолги филмчиња со малку лоша глума, како јас на пример, тогаш не ја ни пробувај, џабе трудот, проблемот со играва е што она што сакале да го воведат, целата новина со мемориите и комбо креаторот, не им испаднало толку добро, а не помага тоа што почетокот е еден предолг cutscene со некои пет минути скокање и тепање. Стварно штета, ми се играше некоја игра со добар freeflow combat и platforming ама ова не е таа игра.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Ако сакаш игри што те водат од cutscene во cutscene со по некое скокање и тепање по малце тогаш играва е за тебе, ако несакаш да дремеш додека се некоја без везе приказна се развива во предолги филмчиња со малку лоша глума, како јас на пример, тогаш не ја ни пробувај, џабе трудот, проблемот со играва е што она што сакале да го воведат, целата новина со мемориите и комбо креаторот, не им испаднало толку добро, а не помага тоа што почетокот е еден предолг cutscene со некои пет минути скокање и тепање. Стварно штета, ми се играше некоја игра со добар freeflow combat и platforming ама ова не е таа игра.

toa e toa...ili vo eden zbor: katastrofa

Kajgana Shop

На врв Bottom