Нови игри

има ли тјунирање на грид 2 перформанси, изглед....?

Моите први импресии од GRID 2 се дека играта е феноменална. Графиката е одлична а играта лета затоа што е префектно оптимизирана. Како шо реков и погоре со оглед на безвезните NFS и TDU во последните години фалеше ваква игра за ПЦ.

Тјунирање нема, бар јас сега за сега не видов, и изгледот многу не е менлив, освен бојата на колата и некои шари шо се ставаат нема друго.

Remember me излезе за XBOX и PS3
сеа уште за PC

Call of Duty: Ghosts
Assassins Creed IV Black Flag
Company of Heroes 2
ВРВ!

Јас се извинувам :), имаш Virtua Tennis 3, па Virtua Tennis 2009, па следеше 4кава,
Од овие 3ката мене ми е убедливо најдобра а веруј ми, голем фан сум на овој серијал, освен паѓањето на земја на кое одма ќе навикнеш Се друго е перфектно оптимизирано, движењата се одлични и аналогни на тенисерите, графиката феноменална и тежината на играта такоџе, идеална, таман да се оставиш од играње.
2009ката е катастрофална а оваа само се надополнува, 4кава, графиката е на место иако нема апсолутно никаков новитет од претходните верзии, останатото ко и 2009ката, скалило под Virtua Tennis 3.

jas pocnav da ja igram VT4 so mislenje imas za nea ? i koj e najubav tenis za na PC

jas pocnav da ja igram VT4 so mislenje imas za nea ? i koj e najubav tenis za na PC
3kata definitivno, moze samo glupi ke ti bidat dzitkanjata po topka ali all in all spored mene ubedlivo najdobra e trkata, i toa i grafikata tuka spaga, ke se iznenadis kolku e dobra. 4kata me razocara premnogu od sekoj mozen aspekt, duri i graficki cekor nanazad mi bese ili eve da ne preteruvam, stagnirase, plus mnogu bese lesna, premnogu. 3kava ke se pomacis dur ja sovladas ali vredi. :D

3kata definitivno, moze samo glupi ke ti bidat dzitkanjata po topka ali all in all spored mene ubedlivo najdobra e trkata, i toa i grafikata tuka spaga, ke se iznenadis kolku e dobra. 4kata me razocara premnogu od sekoj mozen aspekt, duri i graficki cekor nanazad mi bese ili eve da ne preteruvam, stagnirase, plus mnogu bese lesna, premnogu. 3kava ke se pomacis dur ja sovladas ali vredi. :D

dada znam za 3kata ja imam igrano porano samo dosadni mi se tie igraci.. a ko so gleam od 3ka do 2009 nemat nekoja golema razlika vo gameplay, inace na 4kava ne mi se sivgjat i mene mn e pobaven gameplayot

Моите први импресии од GRID 2 се дека играта е феноменална. Графиката е одлична а играта лета затоа што е префектно оптимизирана. Како шо реков и погоре со оглед на безвезните NFS и TDU во последните години фалеше ваква игра за ПЦ.

Тјунирање нема, бар јас сега за сега не видов, и изгледот многу не е менлив, освен бојата на колата и некои шари шо се ставаат нема друго.

има ли тјунирање на грид 2 перформанси, изглед....?

На Multiplayer можеш да ги појачуваш колите.

Иначе кој игра GRID 2 Multiplayer нека ме add на Стим: PacMan246.

Ако може да прашам, од каде можам да ја преземам Hitman Blood Money?...досега ги имам поминато првите три (Hitman Codename 47, Hitman Silent Assasin, Hitman Contracts)..:)

Ако може да прашам, од каде можам да ја преземам Hitman Blood Money?...досега ги имам поминато првите три (Hitman Codename 47, Hitman Silent Assasin, Hitman Contracts)..:)

Zamunda,Pirate Bay...;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom