Game of Thrones

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
И Калиси да си ебе мајката. Се врати Ser Jorah, таа ладнокрвна и го прашува за Dario. Го уништи Jorah кучко една! :mad:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.150
Поени од реакции
9.126
Мене целиот серијал ми е климакс. :P

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
^одма смени потпис ти :)
допрва следува интересното, после овие настани ќе биде климаксот :)
Неможев, и на фејсбук на cover цела Старк фамилија ја имав, се сменив, неможам да ги гледам језиво и нервозно ми е. :(

Иначе
Franklin Richards 1 hour ago
I was so pissed when they killed Grey Wind in the stable. In the book he mauls like 10 people before going down.
Стварно од Роб волкот убива од војската пред да го убијат ?! Како умре и тој абе...абе...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.961
Поени од реакции
61.616
Единствена негативност е што мислам дека епизодава не успеа да го долови моментот на изненадување. Што поради фактот дека интернетот е преплавен со спојлери, што поради недостатоците во режија на предходните епизоди каде некои настани ги направија преочигледни. Во книгите ни на крај памет неможеше да се насети што следи поради генијалноста на GRR Martin.
Нема врска. Си ја читал книгата или си прочитал спојлер. Инаку нема шанси да ти текне. Се насети дури кога Болтон не пиеше вино, ама пак не можеш да знаеш до каде ќе оди работата. Башка кучето и Ајра се таму па си мислиш дека ќе има некаква интервенција да се спаси што може да се спаси. Ама не бе...

Немам доволно пцовки за ова што ни го прави авторот :)

Одјава од темава до крај на 10 сезона за да не ми ја заебе некој. Иако како и обично, деветките се најјаки.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.191
Поени од реакции
52.451
Сезонава ќе заврши со жестоко 5минутно јавање на Калиси врз Дарио. Ќе го исцеди меракликата, се гледа што и се мота во глава.

ја мислам дека Калиси и на мене ќе ми даде попрво него на оној јаднион што се мкне по неа

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Нема врска. Си ја читал книгата или си прочитал спојлер. Инаку нема шанси да ти текне. Се насети дури кога Болтон не пиеше вино, ама пак не можеш да знаеш до каде ќе оди работата. Башка кучето и Ајра се таму па си мислиш дека ќе има некаква интервенција да се спаси што може да се спаси. Ама не бе...

Одјава од темава до крај на 10 сезона за да не ми ја заебе некој. Иако како и обично, деветките се најјаки.
Е да си жив и здрав, и мене одтука почна да ми мириса на гадни работи. :unsure:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Се надевам на Мартин му текнало да ги спои Калиси и остатокот на Старкс на крајот и да им поебаат мамето на Ланистер и останатите кучиња предавнички. Ама тешко.

EDIT: Како ви се допаѓа сликава? :D

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Е да си жив и здрав, и мене одтука почна да ми мириса на гадни работи. :unsure:
Гадните работи за Роб се насетуваа долго пред свадбата кога го прекрши ветувањето кон Фреј и кога карстаркови го напуштија.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.173
Поени од реакции
6.075
Па не плачев, али се тресев добри 15 минути и покрај тоа што знаев што се случува и тоа не беше изненадување за мене. Доста језиви беа последните неколку минути.

Иначе смени го аватарот, ваљда е спојлер. Негде прочитав дека ја снимале таа сцена и ќе ја има во 10та епизода.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Се надевам на Мартин му текнало да ги спои Калиси и остатокот на Старкс на крајот и да им поебаат мамето на Ланистер и останатите кучиња предавнички. Ама тешко.
Калиси во никој случај нема намера да им прости на куќите кои ги протераа Таргерјени, посебно на Ланистерови, Баратеони и Старкови.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Дај не бидете педери и не ставајте нови аватари, од нови ликови барем до нареданта епизода. o_O

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Гадните работи за Роб се насетуваа долго пред свадбата кога го прекрши ветувањето кон Фреј и кога карстаркови го напуштија.
Океј, али ова беше далеку од очекуваното.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.150
Поени од реакции
9.126

Тогаш тоа е добро, се плашев да не биде преочигледно. А замисли ќе ми се откажеше од гледање на серијава накај 6-7 епизода кога беше билдапот! :D

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
По муабетов со аватарите и спојлерите мислам дека знам во 10та епизода шо се спрема... Неее

Kajgana Shop

На врв Bottom