Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам што да правам за натпреваров :toe:. Македонија игра со Србија и е решавачки натпревар дали ќе се пласираме или не понатаму, а Лацио-Интер е во исто време :(. Немам испуштено ниту еден натпревар на Интер од почеток на сезонава, вклучувајќи ги и натпреварите од Лигата на шампиони.

И јас не знам што да правам... НАјверојатно ќе ги пропуштам и ракометот и фудбалот, на роденден сум утре кај еден другар...

Што се секирате бре?
За што сме ние тука, цела утакмица ке ви ја пренесеме на форумов и плус линкчиња до головите!
Ваше е само убаво да си поминете и кога ке се вратите да прелистате 2-3 страни наназад!

Оставаме на вас да не израдувате со 3 бода... Иначе кога ќе се вратиме од свадби/родендени ќе има кавги... Само ако сте зафркнале нешто :pos2:

Го ставив Интер 2 вечерва да победува па така да очекувам Ибра да ми донесе некој денар да се освежам вака пред нова година:vozbud::baeh:

Одите кај што ке одите само да знаете дека добар натпревар пропуштате :)....

Syn добар сон .. Убаво е да се оствари :smir::helou:
Очекувам Кварезма прва постава и голче или асистенција :vozbud:

Шо е ова сите сакаат да играат во Интер. А Мурињо не сака над 24 играчи...
Андерсон сонува да заигра во калчото и во свокот омилен тим Интер, под водство на Мурињо.

goal.com :)) баш ми се свига Андерсон ... Многу е борбен и добар плејмејкер .... Камо да беше вистина ова ...

Веќе имаaт ист тип на играч, тотално ист, Мунтари . :toe:
НЕ би се сложил..
Мунтари е подефанзивен за разлика од Андерсон кој знае да игра само офанзивно.
Еве кратка споредба..
Мунтари кога би играл крило, би бил нешто подефанзивен како што игра Занети или Станкович.. Ра зазлика од него, Андерсон секогаш кога го имам гледано е многу офанзивен, делува како шпиц како Кварезма или Мансини...
Андерсон многу подобро ќе се снајди како полу шпиц, односно веднаш позади напаѓачи одошто Мунтари кој е повеќе дефанзивен...

Сепак ова е само изјава на играч кој кажува каде би сакал да игра во иднина...
Интер не е заинтересиран за овој играч, иако е доста квалитетен но моментално непотребен во тимот. Што значи дека засега, барем во Јануари нема шанса да дојде во тимот...

НЕ би се сложил..
Мунтари е подефанзивен за разлика од Андерсон кој знае да игра само офанзивно.
Еве кратка споредба..
Мунтари кога би играл крило, би бил нешто подефанзивен како што игра Занети или Станкович.. Ра зазлика од него, Андерсон секогаш кога го имам гледано е многу офанзивен, делува како шпиц како Кварезма или Мансини...
Андерсон многу подобро ќе се снајди како полу шпиц, односно веднаш позади напаѓачи одошто Мунтари кој е повеќе дефанзивен...

Сепак ова е само изјава на играч кој кажува каде би сакал да игра во иднина...
Интер не е заинтересиран за овој играч, иако е доста квалитетен но моментално непотребен во тимот. Што значи дека засега, барем во Јануари нема шанса да дојде во тимот...

Истиот став го имав и за Мунтари како ти сега за Андерсон, доколку некогаш би играл за Интер, тогаш би ја играл буквално истата игра на Мунтари, и двајцата леваци, задачата и на двајцата моментално е да ги спречуваат против нападите на противниците и играат на исти позиции, гледај ги Манчестер и ке сватиш што ти зборам. Е сега може те буни различниот стил на игра во Англија и Италија и затоа имаш такво мислење за Андерсон, нешто слично како јас со Мунтари додека играше во Портсмаут .
Како и да е, без разлика на неговата изјава ( сеедно дали е точна или не ), Андерсон не е играч кој му треба на Интер, таков како што реков веќе имаат и истиот се покажа како исплатливо засилување .

п.с. Дел од изјавата на Мурињо за трансфер периодот во Јануари, превземено од Inter it.
"I have already said that I want to finish the season with the same group of players. I would like to celebrate an important success with them. If we don't succeed we can cry together. Even if the other teams make big-name signings in January I want to finish with the same players but, and I say it for the umpteenth time, twenty-nine players are too many."

engin90;1954807[B напиша:
]Одите кај што ке одите само да знаете дека добар натпревар пропуштате :)....[/b]

Syn добар сон .. Убаво е да се оствари :smir::helou:
Очекувам Кварезма прва постава и голче или асистенција :vozbud:

goal.com :)) баш ми се свига Андерсон ... Многу е борбен и добар плејмејкер .... Камо да беше вистина ова ...

Знаеме дека пропуштаме добар натпревар, ама од друга страна не можам да го гледам само Интер кога репрезентација на Македонија игра важен натпревар. Ќе гледам да менувам :icon_neut.

За другото, најубаво е да не ја читаш goal.com. Таму секакви бајки ќе прочиташ. Јас престанав да ја посетувам таа страна :wink:.

Истиот став го имав и за Мунтари како ти сега за Андерсон, доколку некогаш би играл за Интер, тогаш би ја играл буквално истата игра на Мунтари, и двајцата леваци, задачата и на двајцата моментално е да ги спречуваат против нападите на противниците и играат на исти позиции, гледај ги Манчестер и ке сватиш што ти зборам. Е сега може те буни различниот стил на игра во Англија и Италија и затоа имаш такво мислење за Андерсон, нешто слично како јас со Мунтари додека играше во Портсмаут .
Како и да е, без разлика на неговата изјава ( сеедно дали е точна или не ), Андерсон не е играч кој му треба на Интер, таков како што реков веќе имаат и истиот се покажа како исплатливо засилување .

п.с. Дел од изјавата на Мурињо за трансфер периодот во Јануари, превземено од Inter it.
Андерсон го имам гледано повеќе пати, и не е разликата само начинот на играта во Англија и Италија туку и стилот на игра на двајцата фудбалери.
Андерсон е играч кој располага со огромна техника, одличен друблинг за разлика од Мунтари кој знае да украде топка, е многу борбен играч односно играч со дефанзивни карактеристики.

Дека моментално не ни е потребен кажав и во предходниот пост. поз

Вечер сакам да ги понижите фашистите!Поздрав и среќно!:tv:

Вечер сакам да ги понижите фашистите!Поздрав и среќно!:tv:
Нема да биди лесно. Лацио има квалитетен тим, со многу силно напаѓачко дуо (пандев-зарате) или уште подобро трио (пандев - роки-зарате).
Освем тоа Лацио го има како предност и домашниот терен па доволно е и минимална победа.. :)

Добро шо му е на овие од goal.com многу глупости во составите..

Possible formation (4-3-3): Carrizo; De Silvestri, Cribari, Rozenhal, Radu; Dabo, Ledesma, Brocchi; Mauri, Rocchi, Zarate.

ГО нема Пандев!

Possible formation (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Stankovic; Ibrahimovic, Adriano.

Адриано не е ни повикан...

Нема да биди лесно. Лацио има квалитетен тим, со многу силно напаѓачко дуо (пандев-зарате) или уште подобро трио (пандев - роки-зарате).
Освем тоа Лацио го има како предност и домашниот терен па доволно е и минимална победа.. :)

Добро шо му е на овие од goal.com многу глупости во составите..

Possible formation (4-3-3): Carrizo; De Silvestri, Cribari, Rozenhal, Radu; Dabo, Ledesma, Brocchi; Mauri, Rocchi, Zarate.

ГО нема Пандев!

Possible formation (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Stankovic; Ibrahimovic, Adriano.

Адриано не е ни повикан...
ха ха ха тука се гледа дека како што ке им текне така си пишуваат ... Катастрофи :pos2::pos2::uvo::uvo:

A koлку бев сигурен дека Адри ке даде гол во Рим, му лежат Лацио али јбг, иначе Менез почна да гази, денес е феноменален за Рома, знам на почетокот од Сезоната некои од фан клуб Интер се интересираа за неговите игри, и да, јако дете пропуштивме .

A koлку бев сигурен дека Адри ке даде гол во Рим, му лежат Лацио али јбг, иначе Менез почна да гази, денес е феноменален за Рома, знам на почетокот од Сезоната некои од фан клуб Интер се интересираа за неговите игри, и да, јако дете пропуштивме .

Aбе Интер да сака и сега може да го земе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom