Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно против Лацио ке излеземе со 4-4-2 ...

-----------12------------

13----2-----25-------6

5------4------19-----20

-------8--------9--------
Од прилика тој би бил составот.
Можно е и Кварезма на местото од Станкович,или пак Фиго :toe:

Во интервјуто со Мурињо пишува зошто ги нема!
Адриано зошто бил болен а Балотели додека не ја најде разликата помеѓу возрасните(сериа А) и децата(примавера) нема да игра за Интер(сениорите)!

А зошто ти се извичнициве!?

Зашто кога бевме прво одд. не учеа да употребуваме интерпункциски знаци :smir: остај сеа тоа,не е битно, не го чепкај Никола :)

Он Топик:
Можна формација против Лацио 4-4-2

-----------------Цезар----------------
---------------------------------------
Маикон--Матераци--Кордоба--Максвел
-Мансини--Камбијасо-Мунтари-Занети-
----------Адриано-------Ибра---------

Јас би сакал да играме вака, па сега ќе видиме дали Мурињо ќе го ѕирне мојот пост. :)

Зашто кога бевме прво одд. не учеа да употребуваме интерпункциски знаци :smir: остај сеа тоа,не е битно, не го чепкај Никола :)

Он Топик:

Јас би сакал да играме вака, па сега ќе видиме дали Мурињо ќе го ѕирне мојот пост. :)
Така некако ке биде, но мислам дека Матрикс нема да биде прва дека Лацио немаат висок напагач и логично Самуел да биде прва..Адриано е болен нема да допатува во Рим читај погоре :smir:

Ти пишав и на профилот ама ај идругиве да знаат!
Од навика поблиску ми е да ставам извичник одколку да барам точка доле десно па да ги мешам со запирка!

Он топик!
Ке ги Подуеме Лацио!!!
Без заебанции
како 1 лацио ни се редовни пациенти!
како 2 Имаме одлична форма у последно време!
како 3 мислам дека мурињо го осети италијанското првенство и дека знае како да се справи со него!
како 4 лацио некна патуваа до сан сиро за купот на италија и се уморни од патот(сакале или не тоа влијае)

Он Топик:

Адри не е повикан за настап, не бил доволно подготвен па отпаѓа од комбинација.

пс

каде е Думан да не доби бан и од фан клуб Интер????

Епа ако не игра Адриано тогаш Круз би требало да излезе во стартните 11.

@ Engin: Точно дека Лацио нема високи напаѓачи ама јас мислам дека Матераци треба да се стави за да му даде до знаење на Зарате дека не смее топка да фати :smir:, плус Зарате има огромна стамина, па затоа Матераци според мене би требало да го варди заедно со брзиот Кордоба.

П.С. Поима немам кај е Думан, знам нешто се караше со ''модераторите'' ама колку што знам не го банираа иако му се закануваа со тоа.

Ти пишав и на профилот ама ај идругиве да знаат!
Од навика поблиску ми е да ставам извичник одколку да барам точка доле десно па да ги мешам со запирка!

Он топик!
Ке ги Подуеме Лацио!!!
Без заебанции
како 1 лацио ни се редовни пациенти!
како 2 Имаме одлична форма у последно време!
како 3 мислам дека мурињо го осети италијанското првенство и дека знае како да се справи со него!
како 4 лацио некна патуваа до сан сиро за купот на италија и се уморни од патот(сакале или не тоа влијае)

e ова не ти требаше , малце реалност не е на одмет :smir:

Што не е реално?
Лацио нонстоп си ги тепаме!
Од последните 4 утакмици на олимпико имаме 3 нерешени и 1 победа!
од Купот на италија лани победа и нерешено!
а последната победа на Лацио против интер била во 2003(уште јован павле беше жив)!:helou:

Епа ако не игра Адриано тогаш Круз би требало да излезе во стартните 11.

@ Engin: Точно дека Лацио нема високи напаѓачи ама јас мислам дека Матераци треба да се стави за да му даде до знаење на Зарате дека не смее топка да фати :smir:, плус Зарате има огромна стамина, па затоа Матераци според мене би требало да го варди заедно со брзиот Кордоба.

П.С. Поима немам кај е Думан, знам нешто се караше со ''модераторите'' ама колку што знам не го банираа иако му се закануваа со тоа.
Мене поке ми оди на кај Самуел па ке видиме :smir:

Самуел од кога се врати по повредата е еден од најдобрите и најконстантните поединци во Интер, и дуото утрешно во одбраната би требало да биде Кордоба - Самуел, не верувам дека Мурињо би се одлучил за Матрикс, но останува да видиме .
Иначе сонував дека завршило 1-4 :D, jaс се надевам на сценариото со Рома, одлично играме последниве неколку години во Рим .

п.с. Ибра дава гол 100%

Не знам што да правам за натпреваров :toe:. Македонија игра со Србија и е решавачки натпревар дали ќе се пласираме или не понатаму, а Лацио-Интер е во исто време :(. Немам испуштено ниту еден натпревар на Интер од почеток на сезонава, вклучувајќи ги и натпреварите од Лигата на шампиони.

Абе Самуел моментално е многу подобар од Матераци, ама Матераци ја би го убацил поради карактерот, мора некако да се заплаши Зарате :)

Не знам што да правам за натпреваров :toe:. Македонија игра со Србија и е решавачки натпревар дали ќе се пласираме или не понатаму, а Лацио-Интер е во исто време :(. Немам испуштено ниту еден натпревар на Интер од почеток на сезонава, вклучувајќи ги и натпреварите од Лигата на шампиони.
И јас не знам што да правам... НАјверојатно ќе ги пропуштам и ракометот и фудбалот, на роденден сум утре кај еден другар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom