Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
на ибра додавањето со салто бе,хехе, не е здрав,али слабо постигнува голови, не ми е јасно КАДЕ Е КВАРЕЖМА???

Ја го очекувам на местото на Станкович ( има жолт ), освен ако не се направи уште една принудна замена поради Камбија . Нека го пробаат Кварезма на таа позиција како ке се покаже, ја мислам дека ке ги отвори како пауни . :toe:

п.с. А потегот на Ибра не ме изненадува, знам дека како мал одел на kурсеви за карате, бар така имам разбрано .

Честито победа уште сега.
Благодариме, ама едино можи да се случи екцес заради онај малерон, ги мразел екипиве ама ај че навива оти ја чекал на ливче за парЕ, ебате идиот.
Двата најомразени тима али вечер навивам за вас

Га чекам за паре уште оваа :kesa:

Самуел од кога се врати по повредата е еден од најдобрите и најконстантните поединци во Интер, и дуото утрешно во одбраната би требало да биде Кордоба - Самуел, не верувам дека Мурињо би се одлучил за Матрикс, но останува да видиме .
Иначе сонував дека завршило 1-4 :D, jaс се надевам на сценариото со Рома, одлично играме последниве неколку години во Рим .

п.с. Ибра дава гол 100%

Мех, мех, мех, бар ова го гаѓам :D, Adri а за сонот, искрено нејкам да се реализира, нејкам гол да примат .

A за ситуацијава, имаше офсајд ваљда а ?

Честитки за победата, тоа што го очекував од овој меч се случи, реков дека најкритични ке бидат првите 45 минути за колку и имаа сила Лацио, второто полувреме е само Рутина во која падна уште еден гол .
Играта на ниво, ако приметивте, Интер оваа година опасни се од нафрлените топки и интересно е што и Маикон и Камбијасо се одговорни за истото, што не беше случај кај Манчио .

Добро за нас е што наредниот меч го играат со Киево, со победа во истиот како и да е сигурно ке се одлепат бар од еден конкурент со оглед на меѓусебниот дуел на Јуве и Милан, во случај на нерешено и од двата.

25 дадени гола, 8 примени,најдобар напад и најдобра одбрана, моментална разлика од конкурентите 9 бода, што сакате повеќе, FORZA INTER .

p.s. Таре советник во Лацио, тоа доволно говори за Италијанскиот Фудбал .
p.m.s. Конечно научија да го приведат мечот до крај без да дозволат игра и шанси за противникот .

Честитки и од мене за победата, одлично го почнавме и одлично го завршивме натпреварот.Формацијата 4-4-2 проработи.

Палермо во гости,Јувентус дома,Наполи дома,Лацио гости, 12/12.Супер предност пред конкурентите по екстремно тешкиот распоред.Фантастична форма според мене, само вака да продолжиме ... во што не се сомневам.

Форца Интер !!!

Честито до сите за победата, повеќе од заслужена, дефинитивно. Иако Лацио одигра доста добро, резултатот говори сам за себе.

Forza Inter!

Во одлична форма сме:smir: Нека ние честита победава и нека ни се множат.
Не го видов голот од Ибра :( дали може некој да го најди и да го стави овде ..?

Е Ибра бе.........тоа ни монтажа не може да се направи

Честито победа на сите Интераши одлично изиграа денес уште еднаш
се виде дека со 4-1-3-2 Интер се незапирливи иако ми е многу криво
што не играат Мансини и Кварезма.

ПС: Го запримети некој Мурињо кој фаци ги праеше коа го вадеше Мунтари мислам тоа време беше , сум се згазил од смеа:pos2:

Честито победа на сите Интераши одлично изиграа денес уште еднаш
се виде дека со 4-1-3-2 Интер се незапирливи иако ми е многу криво
што не играат Мансини и Кварезма.

ПС: Го запримети некој Мурињо кој фаци ги праеше коа го вадеше Мунтари мислам тоа време беше , сум се згазил од смеа:pos2:
Мислам дека игравме 4-3-1-2 ... Како и да е добар натпревар:smir:

Inter
(4-3-1-2): 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari (7 Figo 78); 5 Stankovic (33 Mancini 86); 8 Ibrahimovic, 9 Cruz (18 Crespo 28).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom