Помош: Барам еден филм!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
и друг праша пред некое време
не ми текнува ама мислам дека е од обичен скеч.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.870
Поени од реакции
1.620
Имаше еден на мтв така од 88-90 максимум мислам ќе е со сок од сливи коа ќе може да поместува предмети или дигаше фустани така нешто беше мислам го преведуваа како Повторно откачен... Некој да не знае кој е филмов?
--- надополнето: 26 мај 2013 во 23:37 ---
Имаше еден на мтв така од 88-90 максимум мислам ќе е со сок од сливи коа ќе може да поместува предмети или дигаше фустани така нешто беше мислам го преведуваа како Повторно откачен... Некој да не знае кој е филмов?

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Zapped Again!

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.534
Поени од реакции
7.051
--- надополнето: 26 мај 2013 во 23:37 ---
Еве ти го трејлерот да го провериш дали е тој. А мислам дека е тој.
Еве го цел филм :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Имаше еден јапонски филм мислам дека беше, На телма го даваа пред некое време, нешто 2057 година ако не се лажам, така беше како на три дела не сум сигурен пошто бевме собрани цело друштво муабет ова она и случајно на телевизија имаше телма, и потпогледнував пошто ми изгледаше ептен сериозен и интересен филм... Знам дека беше со некоја си година во идинина но и дека имаше флешбекови...:)

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Имаше еден јапонски филм мислам дека беше, На телма го даваа пред некое време, нешто 2057 година ако не се лажам, така беше како на три дела не сум сигурен пошто бевме собрани цело друштво муабет ова она и случајно на телевизија имаше телма, и потпогледнував пошто ми изгледаше ептен сериозен и интересен филм... Знам дека беше со некоја си година во идинина но и дека имаше флешбекови...:)
2046

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Имам гледано еден филм кога беше жива А1 се викаше Школа за фраери мисам дека е комедија. Се работи за момче кој што му се свиѓа една девојка но нема храброст да и се доближи и оди во посебна школа за обочување на фраери. Можно ли е да го најдам или?
Имаше го и на канал5 филмот пред нокое време само не се секавам кога и заборавив да го гледам така да ќе биде добро ако некој ми каже како се вика филмот на Англиски и каде можам да го најдам затоа што сакам пак да го гледам ми е доста интересен и уште се сеќавам на него. :)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Имам гледано еден филм кога беше жива А1 се викаше Школа за фраери мисам дека е комедија. Се работи за момче кој што му се свиѓа една девојка но нема храброст да и се доближи и оди во посебна школа за обочување на фраери. Можно ли е да го најдам или?
Имаше го и на канал5 филмот пред нокое време само не се секавам кога и заборавив да го гледам така да ќе биде добро ако некој ми каже како се вика филмот на Англиски и каде можам да го најдам затоа што сакам пак да го гледам ми е доста интересен и уште се сеќавам на него. :)
Мислам дека е овој :) .
http://en.wikipedia.org/wiki/School_for_Scoundrels_(2006_film)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.204
Сакаат да им најдам еден филм од дома, знам го имам гледано на тв како помал, и знам еднаш и овде го имаа барано.
Имено се работи за сиромашно семејство, брат и сестричка и си ги мењаа обувките, стално трчаа да не закаснат за другиот, демек тажна драма..

Io Sono Interista
Anon

Некој од вас мислам го знаеше..

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.566
Поени од реакции
2.784
Сакаат да им најдам еден филм од дома, знам го имам гледано на тв како помал, и знам еднаш и овде го имаа барано.
Имено се работи за сиромашно семејство, брат и сестричка и си ги мењаа обувките, стално трчаа да не закаснат за другиот, демек тажна драма..

Io Sono Interista
Anon

Некој од вас мислам го знаеше..

Повели....Преубав и тажен филм :)

http://www.imdb.com/title/tt0118849/

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.416
Поени од реакции
24.142
Знам дека е за филмови барање ама мене од ум не ми излегва една реклама за сок. Српска беше за овошен сок или така нешто каде две девојки седат и си прават муабет и на едната и се испушта дека се смувала со дечкото на другата.
Смирује бес и намаљује стрес или така нешто беше.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Знам дека е за филмови барање ама мене од ум не ми излегва една реклама за сок. Српска беше за овошен сок или така нешто каде две девојки седат и си прават муабет и на едната и се испушта дека се смувала со дечкото на другата.
Смирује бес и намаљује стрес или така нешто беше.

Ајде Владе еднаш и јас од корист да ти бидам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom