Zapped Again!Имаше еден на мтв така од 88-90 максимум мислам ќе е со сок од сливи коа ќе може да поместува предмети или дигаше фустани така нешто беше мислам го преведуваа како Повторно откачен... Некој да не знае кој е филмов?
Еве ти го трејлерот да го провериш дали е тој. А мислам дека е тој.Имаше еден на мтв така од 88-90 максимум мислам ќе е со сок од сливи коа ќе може да поместува предмети или дигаше фустани така нешто беше мислам го преведуваа како Повторно откачен... Некој да не знае кој е филмов?
--- надополнето: 26 мај 2013 во 23:37 ---
Имаше еден на мтв така од 88-90 максимум мислам ќе е со сок од сливи коа ќе може да поместува предмети или дигаше фустани така нешто беше мислам го преведуваа како Повторно откачен... Некој да не знае кој е филмов?
2046Имаше еден јапонски филм мислам дека беше, На телма го даваа пред некое време, нешто 2057 година ако не се лажам, така беше како на три дела не сум сигурен пошто бевме собрани цело друштво муабет ова она и случајно на телевизија имаше телма, и потпогледнував пошто ми изгледаше ептен сериозен и интересен филм... Знам дека беше со некоја си година во идинина но и дека имаше флешбекови...![]()
Леле браво ми ја спаси глупава вечер. Барем ќе си го изгледам на раат сега. Фала
Мислам дека е овојИмам гледано еден филм кога беше жива А1 се викаше Школа за фраери мисам дека е комедија. Се работи за момче кој што му се свиѓа една девојка но нема храброст да и се доближи и оди во посебна школа за обочување на фраери. Можно ли е да го најдам или?
Имаше го и на канал5 филмот пред нокое време само не се секавам кога и заборавив да го гледам така да ќе биде добро ако некој ми каже како се вика филмот на Англиски и каде можам да го најдам затоа што сакам пак да го гледам ми е доста интересен и уште се сеќавам на него.![]()
Тај е фала ногу ајде позз ја ојде да го гледам
Сакаат да им најдам еден филм од дома, знам го имам гледано на тв како помал, и знам еднаш и овде го имаа барано.
Имено се работи за сиромашно семејство, брат и сестричка и си ги мењаа обувките, стално трчаа да не закаснат за другиот, демек тажна драма..
Io Sono Interista
Anon
Некој од вас мислам го знаеше..
Знам дека е за филмови барање ама мене од ум не ми излегва една реклама за сок. Српска беше за овошен сок или така нешто каде две девојки седат и си прават муабет и на едната и се испушта дека се смувала со дечкото на другата.
Смирује бес и намаљује стрес или така нешто беше.
Тенкју тенкју веке претенкју. Се убив од барање по тоа јутубот.
Ајде Владе еднаш и јас од корист да ти бидам.![]()