Се уште нема Сител барем не FreeOva za analognite anteni ili preku kablovskite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се уште нема Сител барем не FreeOva za analognite anteni ili preku kablovskite?
Tokmu taka, no ima eden mal problem, scartot na videoto mi e izlez a ne vlez, a dodeka kaj RF modulatodot e vlez.Од Set box со скарт во влез во видеото(значи внесуваш сигнал), од видео веројатно со антенски кабел во тв.
gi odklucija site kanali so nacionalna koncesija koi se naogjaat na frekfenciite na boom paketot a do sega mozea da se pratat samo so pretplata.fakticki sega se naogjaat istite kanali dva pati. uste pomalku od pola cas i analognata TV odi vo istorijata.
На кои ,,сите,, мислиш?Наброј ги
Под претпоставка дека твојот нов телевизор има вграден DVB-T тјунер на него немаш потреба од дополнителен ресивер (ако имаш тоталТВ, кабловска или максТВ немаш потреба од ништо дополнително) затоа што тој вграден тјунер е барем 2 пати подобар од сажемот на О.НЕ
колку што знам, тој тв има само аналоген тунер. и ФМ т.е. радио.UN40EH6030FXZA еве што самсунг имам ???
Ај сега нека ми објасни некој зошто пак примам крш слика и покрај тоа што се фалеа дека ќе била кристална чиста, со подобра резолуција итн итн
И зошто е пак 4:3, не требаше со дигитална да биде 16:9?
Инаку корисник сум на MaxTv
на МаксТВ е дигитална,така да тебе не ти мења ништо,како и на корисниците на Бум и кабелска