Фото: Убиен Албанец од Гостивар, член на Ал Каеда

• Креатор на темата Креатор на темата Verdict
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе вие сте брука за исламот ама ај што да ви прајме
него пуно кажи дали ти е жал за братов и дали мислиш дека добро направил што отишол да се бори?

Немам поим што се случува во Сирија, не знам што се случи во 2001 овде, камоли во Сирија....
Не ги оправдам тие албанци кои го дадоа животот овде во 2001, камоли во Сирија.......

ПС. сепак е човек, го жалам како таков.......

sto ,da ne sakas slucajno da bides anglo makedonec ili dojc makedonec ,ne e cudno za vas ,glupi sto ne znaete koi ste
Еј доста бе више ни ѓи отече цитрони ни ѓи напре,земи една мотика,заврати ногавиците и правец у нива,зошто сам за тоа ве бива.Писмени не сте,паметни, не сте.Гледам само за војни се интересирате,ама ете и за тоа изгледа не ве бивало.секој рат го изгубивте,ја не знам што народ ќе бевте бе.

Da be go braneshe a toj sto go ubi e vo begstvo!
па изгледа ја научија школата од овие што се сега во косово и што уште незнаат дека ги бараат
не е за гордеење ама така функционира кај нас ова

Немам поим што се случува во Сирија, не знам што се случи во 2001 овде, камоли во Сирија....
Не ги оправдам тие албанци кои го дадоа животот овде во 2001, камоли во Сирија.......

ај сега не биди смешен, според ова треба да го жалам и хитлер, или сталин? не зезај :pos:

пуно ти како докажан атеист ич не треба да жалиш некој радикален, дека тој и тебе и мене ни мисли исто

Еј доста бе више ни ѓи отече цитрони ни ѓи напре,земи една мотика,заврати ногавиците и правец у нива,зошто сам за тоа ве бива.Писмени не сте,паметни, не сте.Гледам само за војни се интересирате,ама ете и за тоа изгледа не ве бивало.секој рат го изгубивте,ја не знам што народ ќе бевте бе.
Тој прави точно тоа што треба за да заврши темава во канта - ве трола 10 страни наназад. Вие само цитирајте... :)

еве јас барам СИТЕ шпонови да си отидат од државава. ќе ми ја исполниш желбата ...... пошто јас ко кретен тоа го барам

па изгледа ја научија школата од овие што се сега во косово и што уште незнаат дека ги бараат
не е за гордеење ама така функционира кај нас ова

Takvo licemerie prodavaj na drugo mesto nemam sto da diskutiram so tebe! caoo

еве јас барам СИТЕ шпонови да си отидат од државава. ќе ми ја исполниш желбата ...... пошто јас ко кретен тоа го барам

Опасно е некои желби јавно да ги изнесиш......сепак не сме демократско општество......

Takvo licemerie prodavaj na drugo mesto nemam sto da diskutiram so tebe! caoo
како викаат старите со кого си таков си
лицемерие научивме од вас де
и вас ви беше жал за децата овде на форумов ама затоа на протести со џихадистички знамиња и пароли смрт за каури

не мешам, еве
--- надополнето: 28 мај 2013 во 21:31 ---

па?

Па да имаш право, хитлер се бореше за окупација на светот, а дечково за .....

Нема никој дома да ти доаѓа, но ќе се научиш така и пред албанци да збориш........

Koj se raduva za ubivanje na deca? nikoj ne se raduva za toa naprotiv ako nekoj izvrsil takvo delo neka go obesat ako e potrebno! no problemot se stvori od ministerkata so mustaki sto po sekoja cena se obiduva da gi ocrni albancite istoto se sluci vo gv policaecot ubi dvjaca bez razlika sto bea toj on MVR vika vo samo odbrana odma go legitimira ubiecot kazi mi dali ima logika za tebe da se otkrie grupa "koja vojuvala protiv NATO" i istite tie da se fatat a ubiecot na toj ucenikot Jasari koj e maloleten da bide nedostapen?

Mustaklijkata ne mora da potvrdi pred svetot deka ste ORKI par ekselans, samite si go pravite toa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom