Фото: Убиен Албанец од Гостивар, член на Ал Каеда

• Креатор на темата Креатор на темата Verdict
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Шпанија се бореа комунисти кои беа атеисти,а за во Босна и Косово дека имало некој не ми е познато (y)

ista govna samo drugo pakovanje ,komunisti,ateisti ne e bitno vazno bile sllavo makedonci

Rasprasaj se kolku makedonci vojuvaa za srbite vo kosovo pa posle praj muabet! no kako i da e jas licno mislam deka e glupo da se odi vo tugja zemja i da se vojuva no sepak toa e licno ubeduvanje!
Не ме интересира од причина што Македонија нема корист од тоа. Ме иритира фактот што некој медиум АлМаКос (Албанија-Македонија-Косово) прави маченик од него. Бил прв од Македонија. Големи топки.

Иначе во врска со ова... Читав на Russia Today (бидејќи САМО ОНИ известија за ова)..

Незнам колку сте запознати но во Сирија како и Либан има значително христијанско православно население..

И сеа мојава поента... овие фридом фајтерс опозицијава на Асад упаѓање во православен манастир во Сирија и со мачети масакрирање све што било живо во него.

Само русиве јавија... друго све молк

Епа јебига тоа ти е :)

Инаку и голем број од западов одат натака.. од Франција, Германија...
ако нека одат посебно германија и франција ТОП

ista govna samo drugo pakovanje ,komunisti,ateisti ne e bitno vazno bile sllavo makedonci
прибери си го јазикот и тоа “славо“ македонци заборави го. на навреда со навреда ќе се реплицира. во македонија има само македонци.

нас огледалото ни е чисто и за тоа убаво се гледаме во него и знаеме кои сме
албанците факт е дека за се се криви, посебно од минатиот велигден и тоа е веке пукнато и нема назад
во хрватска се бореа за пари а не за хрватите, туку притив кого и тоа знаеме и не беше зачудувачки што ноќе ги префрлаа сандаците и ги закопуваа набрзина, одеднаш изникнаа гробишта што не се добројуваа и жално беше тоа што сиромаштијата и испраните мозоци умираа и оставаа сирачиња и вдовици. За Грузија незнам па нема да ти коментирам.
За болдот и албанците цела година се јачаат и се фалат и се радуваат на 5 невини животи од кои 4 деца, кои умреа не по нивна воља, а овој што отишол сирија си отишол по негова желба и никој не го натерал така да тоа е тоа нема љутиш

Koj se raduva za ubivanje na deca? nikoj ne se raduva za toa naprotiv ako nekoj izvrsil takvo delo neka go obesat ako e potrebno! no problemot se stvori od ministerkata so mustaki sto po sekoja cena se obiduva da gi ocrni albancite istoto se sluci vo gv policaecot ubi dvjaca bez razlika sto bea toj on MVR vika vo samo odbrana odma go legitimira ubiecot kazi mi dali ima logika za tebe da se otkrie grupa "koja vojuvala protiv NATO" i istite tie da se fatat a ubiecot na toj ucenikot Jasari koj e maloleten da bide nedostapen?

прибери си го јазикот и тоа “славо“ македонци заборави го. на навреда со навреда ќе се реплицира. во македонија има само македонци.
ОСТАВИ ТОЈ САМ НЕЗНАЕ ШТО Е , НЕЗНАЕ КОЈ Е ДЕДО МУ ПРАДЕДО МУ И НЕЗНАЕ КОЈА РЕЛИГИЈА ЈА ИМАЛЕ А И СЕГА НЕЗНАЕ КОЈА Е
ГРЕВ Е АМА БИТНО ЦЕЛ ДЕН ПЛАЧЕ И СЕ НЕРВИРА ЗА БРАТОВ ОТИДЕН ПА ДУРИ ДА МОЖЕ И ТАСТАТУРАТА КЕ ЈА ИЗЕДЕ

Не ме интересира од причина што Македонија нема корист од тоа. Ме иритира фактот што некој медиум АлМаКос (Албанија-Македонија-Косово) прави маченик од него. Бил прв од Македонија. Големи топки.

Takvi mediumi ima sekade novinarstvoto vo makedonija pa i vo regionot e za nikade sto da se ocekuva tuku problemot e sto nie odmma pagame na provokacia i za sekoja vest skokame kako petli!

Koj se raduva za ubivanje na deca? nikoj ne se raduva za toa naprotiv ako nekoj izvrsil takvo delo neka go obesat ako e potrebno! no problemot se stvori od ministerkata so mustaki sto po sekoja cena se obiduva da gi ocrni albancite istoto se sluci vo gv policaecot ubi dvjaca bez razlika sto bea toj on MVR vika vo samo odbrana odma go legitimira ubiecot kazi mi dali ima logika za tebe da se otkrie grupa "koja vojuvala protiv NATO" i istite tie da se fatat a ubiecot na toj ucenikot Jasari koj e maloleten da bide nedostapen?

ова беше детето кое го бранеше другарот?

Ти мислиш дека ние висиме на форумот по 24 саати и немаме друга работа, освен да одговараме на вашите прашања?:tapp:

За ова можам само да кажам : Аллах да му подари Џеннет, а на семејството им изразувам сочуство .

И фала му на Бога, што постојат вакви мажишта кои што се грижат за состојбата на муслиманите. Во Сирија не е обична војна, само вие тоа не сакате да го разберете и не ви конверира. Затоа ваше право е да ликувате и да посакувате да има уште вакви жртви, ама јас секогаш со респект ќе гледам на луѓето кои отишле толку далеку за да избришат нечија солза и спасат нечиј живот, положувајќи го својот.

Но нема проблем, вие ликувавте кога мамата им се еба на македонците православци кои се бореа во граѓанската војна во Шпанија, или во војната во Босна и Косово, чунки и тие беа радикални каури, пардон христијани кои под благослов на педерот Качавенда го бранеа христијанството од муслиманските хорди во Босна..

Пошто бев прозван се почуствував и должен да ти одговорам. Извинете на упад и продолжете со ликувањето.
Znaci ti go opravduvas drugarceto so zaginalo trudejci se da spasi nekoja solza(ne kako doktor ili bolnicar nego kako religiski vojnik) vo imeto na islamot da ubiva drugi muslimani i non muslimani. Znaci ti kako dobar musliman go opravduvas dzihadot ili site nie tuka sme glupi i nemozime da te razbereme i da klimame glava kako tie na sred selo so im propevedash. Maziste ne se stanuva ako odis da ubivas drugi za glupi religski celi makar i pari ,stanuvas prosta marioneta\prostitutka na nekoj sto ti go ispral mozokot dali religiski ili za pari isto mu se faka. So ke im na semejstvoto orden deka bil maziste....socustvo do niv. Me nervira faktot deka ti i tvoite sledbenici se spremni da ne ubeduvate deka i gomnoto mirisa ubavo ako e muslimansko ....Abe eden da nema da misli poinaku....Eb*te toa kolektivot eb*ate...

Аман бе, загинал. Абе седи си у подрум и кроти си.

vie ste tie sto sedite po podrumi ,covekot od avstria ,ostavil semejstvo 3 godisno dete i dobrovolno otisol da mu pomaga na svoite braka ,aj bidite mazista i najdete eden makedonec koi napravil vakvo nesto,pa normalno deka nemate i zatoa se kriete vo podrumi ili se iseluvate nakaj stumica gevgelia da bidete po bezbedni

sto ,da ne sakas slucajno da bides anglo makedonec ili dojc makedonec ,ne e cudno za vas ,glupi sto ne znaete koi ste
ти навистина имаш потреба од стручна помош. убаво напишав дека во македонија има само македонци. никаде не пишав дека сакам нешто друго. така да, ТИ македонче со некакво сомнително потекло, однесувај се со почит кон државата и нивните жители, во спротивно немој да плачеш и криеш под шалварите на мајка ти кога ќе почне некој да те навредува.
П.С. ти знаеш што/кој си?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom