Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа ми беше другиот аргумент, нема потреба од играчи од тој тип(менез, насри, диего, ракитич итн) веќе имаме такви кои ќе се пробиваат низ младинските системи. Нас ни треба изграден играч, готов играч спремен за употреба :)))
Се бараат резултати веднаш, а не за толку и толку години. Затоа ни треба таков играч, ете друга потенцијална мета за на лето е и Чави, ако Цекс замине во спотивниот правец. И за крај, мора такви гледишта да имаме и ние бидејќи сепак навиваме за Интернационале, Милано... не за Арсенал, Лондон. :)

На интер не му е потребен играч од таков калибар туку според мене одбраната мора да се освежи,итно мора да се брка Бурдисо ја незнам зошто во интер е стандарден ,играчот според мене е премногу глуп стално прави фаули непотребно ,киксови колку сакаш лани ради него изгубивме од јуве и ливерпул ,оваа година дербито со милан го упропасти и да не набројувам има уште многу,заклучок е дека мора да си иде али незнам кој би можел да го завземе неговото место имате ли некоја идеа?

Eве ви добар и докажан плеј , али не сме ние тие кои одлучуваме за трансфер , иако сите ке се согласат со мене дека Мурињо уште од Порто па се до Челзи преферираше игра со плејмејкер во средината , тоа се добри 5 години од менаџирање и доволно за да се увиди тоа дека истиот секогаш ја градел играта на тимовите преку тие играчи и во Порто и во Челзи ( Деко и Лампард ) .
Проблемот кај Интер е што премногу се концентрираше на Лампард и Кварезма , а како трета опција им беше Мунтари , кој мене ако ме прашувате не е промашена инвестиција , сите знаеме што е проблемот во средината , не мора да се повторувам .

На интер не му е потребен играч од таков калибар туку според мене одбраната мора да се освежи,итно мора да се брка Бурдисо ја незнам зошто во интер е стандарден ,играчот според мене е премногу глуп стално прави фаули непотребно ,киксови колку сакаш лани ради него изгубивме од јуве и ливерпул ,оваа година дербито со милан го упропасти и да не набројувам има уште многу,заклучок е дека мора да си иде али незнам кој би можел да го завземе неговото место имате ли некоја идеа?
Грешка си тука. Бурдисо е и повеќе од стандарден играч. Одлична замена и играч кој би седел на клупа. Ретко кој играч од негов калибар би седел на клупа. Стандарден е и за Аргентинската репрезентација што говори доволно за квалитетите на Бурдисо.

Грешка си тука. Бурдисо е и повеќе од стандарден играч. Одлична замена и играч кој би седел на клупа. Ретко кој играч од негов калибар би седел на клупа. Стандарден е и за Аргентинската репрезентација што говори доволно за квалитетите на Бурдисо.

Не сакам да невлегувам во темава дека ти имаш пачит кон него а ја го мразам поради тоа што не заслужува да игра во интер,иначе нема лутиш :smir:

Бурдисо пријатно ме изненадува оваа сезона. Не е проблем одбраната, туку последните наколку натпревари се крпи срдниот ред. Кога би биле во него Виера, Камбијасо и Мунтари, тогаш би делувал цврсто и стабилно. Тие се најквалитетните кои моментално можат да настапуваат во средината. Меѓутоа повторно нема офанзивец,освен тоа би немало и место за Капитенот...:toe:
Уште не е оформен во целост тимот што треба да гази.

Не сакам да невлегувам во темава дека ти имаш пачит кон него а ја го мразам поради тоа што не заслужува да игра во интер,иначе нема лутиш :smir:

Бурдисо е супер за алтернатива во обраната. Што сакате повеќе , на клупата седи играч од одбраната кој верувале или не е стандарден првотимец во репрезентацијата на Аргентина веќе 2 години, ако не и повеќе . :toe: Еве нека го продадат, али со оглед дека е играч од клупата веќе неколку години, не е стандарден во првиот тим, а до сега не правел никаков проблем поради тоа иако игра како првотимец за својата Земја, тогаш како прво заслужува почит од фановите а и реално да гледаме, подобра алтернатива за играч од клупата за одбраната Интер не би можеле да имаат.
Како споредба, во Милан како централен играч од обраната моментално им игра Фавали, кој е алтернатива за Малдини или Кададзе . :toe:

Проблемот сите го знаеме,и џабе ке има расправии околу оваа тема.....имаме премногу играчи за одредени позиции,а немаме ниту еден за други.Пример,нападот треба,не да се преполови,туку да се пре-третини:),..искрено како плеј мејкер,во Интер можам да го замислам само Хименез,и сметам дека кога ке биди фит,сите ке бидите задоволни,и нема да се чуствува недостаток од плејмејкер.....а и опцијата со рикелме е интересна,само мислам дека тешко е да се оствари.

Овоа е старо!
уште минатата недела испадна како пародија на гоал.ком за каснењето на Адриано и неговото изостанување од тимот!
а будаливе најверојатно помислиле дека е вистина!

Ајде кој има линк нека даде тука :)
... со среќа против гејциве, идеме на наредна победа !

Имате одличен линк од Сопкаст на MyP2P , иначе Ибра каква шанса сеа утна , нц нц .

п.с. Составот е Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 77 Quaresma, 19 Cambiasso, 5 Stankovic, 33 Mancini; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli. Повторно 4-4-2 , топ .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom