NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честитки на фановите на Спарс, ако ги има тука :)
И јас реков дека сум за нив кога веке моите не влегоа, така да ги чекаме во финале Мајами...искрено Индијана ми се посимпатични, али мислам дека тешко да земат партија против САС, така да, ајде LeChoker, do your thang :icon_lol:

Лекција по кошарка добија мечките од Спарси и од Поп. Спарс ќе бидат во предност со кој и да играат, ќе влезат далеку поодоморени во финалето.

И јас реков дека сум за нив кога веке моите не влегоа, така да ги чекаме во финале Мајами...искрено Индијана ми се посимпатични, али мислам дека тешко да земат партија против САС, така да, ајде LeChoker, do your thang :icon_lol:
Ок Фала...
Да Мајами се фаворити со Инди иако и јас сакам Инди да иде понатаму 1. Посимпатични ми се и мене 2. Мислам дека полесно ќе им биде на Спарси.
Како и да е Паркер со најдобар скор во сезоната тоа е добар знак очигледно се ја темпирале формата добро. Го уништија Зи Бо ќе има кошмари после оваа серија. Како и да и со кој да играат во финале ќе биде интересно.

Aбе нека влези Индијана финале (некако,не знам како) па за полесно на Спарси,ќе видиме :D

Значи кога ќе ја видам екипата на Мемфис, колку играчите нивни се дефанзивно ориентирани, Принс а посебно Тони Ален кој игра само одбрана (овај да играше ракомет специјалист за одбрана ќе беше, напад никако), никаков шутер од далечина, е со таков ростер неможи да се добие all round екипа како Спарси. Повеќе од заслужено Спарси ги исчистија Мечкиве, сега вечер клучен натпревар ќе биди меѓу Индијана - Мајами, ако го добие Мајами, толку е во финале се влезени, а ако загубат ќе треба да се помачат повеќе, па се надеваме на подолга серија :)

Значи кога ќе ја видам екипата на Мемфис, колку играчите нивни се дефанзивно ориентирани, Принс а посебно Тони Ален кој игра само одбрана (овај да играше ракомет специјалист за одбрана ќе беше, напад никако), никаков шутер од далечина, е со таков ростер неможи да се добие all round екипа како Спарси. Повеќе од заслужено Спарси ги исчистија Мечкиве, сега вечер клучен натпревар ќе биди меѓу Индијана - Мајами, ако го добие Мајами, толку е во финале се влезени, а ако загубат ќе треба да се помачат повеќе, па се надеваме на подолга серија :)

Добра обсервација си направил, пишав јас и погоре, дека Мемфис се можеби и најимпотентиот тим офанзивно веројатно во цел плејоф. Добро е и до тука што стигнаа :)
Инаку:
:eek::eek: Where did those came from??? :pos::pos::pos:

"Some guys have been doing it for years, just trying to get an advantage," James said Monday in the lead-up to Tuesday's Game 4 of the Eastern Conference finals. "Any way you can get an advantage over the opponent to help your team win, so be it."
Кажи нешто ново бе :D инаку еве го и неговиот другар Д-Ветер
"It happens," Wade said. "We would have no NBA possibly if they got rid of all the flopping."
Најдобри се дечките :D Ги обожавам :D

фала тука сме, сега во финале само силно

166011_10151386094436536_1044954578_n.png

Еве ги предвидувањата за тоа кој ќе оди во финалето од западот. Единствениот кој ги одбрал Спарс е подпретседател за кошаркарски операции на ... Мемфис Гризлис :pos:

Значи овој Стивенсон како ме нервира со овие брзи непромислени влезови,ех да му тренер Поп.

Сега за сега судииве ја серат утакмицата, убаво кажаа коментаториве дека судат Европски. Утакмицава има огромен влог така да ќе има тензии до самата завршница, а веќе почнаа Стивенсон и Реј Реј.

Мора Џорџ да заигра, и да превземи во свои раце, неможат цел натпревар да го добијат со игра во рекет

Џо Крафорд,кур да пуши!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom