Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
он на мурињо

мурињо :

oн на мене

:pos: :pos: :pos: не е нормален жими сВе

него шала на страна пак почнаа медиумските напади кон интер , не ќе да е на арно работата барем играчите овој пат ги оставија на мира

Haha Жозе е тотално луд :pos: :pos: :pos::pos: :pos: :pos: бтв де ако сакаш сликата од Факети да ми кажеш од кај ти е молим те морам да ја имам.:salut:

"Ло Монако? Знам за еден Монако од Тибет, принцот од Монако, Баерн Минхен, Монако Гран При, но тоа е се"- истакна Мурињо. "Ако дотичниот господин сака да стане познат со тоа што зборува за мене ќе треба да ми плаќа"- додаде тој.

Хаххааа Мурињо е цар !!!

109329.jpg
насловната на книгата за Факети од пјетро кабрас

Ништо, на ХРТ2 Челзи ќе го даваат...

1-1 или 0-2 за Интер вечерва. И нерешено нема да е трагедија, Грчиштана на домашен знаат да бидат заебани, каква нација, такви фудбалски тимови:).

1-1 или 0-2 за Интер. И нерешено нема да е трагедија, Грчиштана на домашен знаат да бидат заебани, у крвта им е да се заебани:).
Да му ебам крвта!
Не е страшно да се извај нерешено ама дека се "Гејци" ќе ги ториме! :)

Интер постигнал договор со Флуминезе за Тиаго Силва(игра одбрана) и репрезентативецот на Бразил е играч на Интер.Силва ќе дојде во Интер во Јануари или на крај на сезона.Силва овој месец ќе наполни 24 год.
http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=95281

Мунтари е казнет три меча за црвениот.

Изјави од последната прес-конференција на Мурињо. Ме радува што планира да си го одработи тригодишниот договор со Интер и да остане подолго време во Италија. Кажува дека Морати никогаш не му рекол дека го донел во Интер за да ја освои Лигата на Шампионите.

"Before coming to Italy - I don't know for how long I'll be here, but I hope to be here for all three years of my contract and even longer - I promised myself that Italian football wouldn't change me. I have come here with my ideas and I will leave with my ideas. I will never play just to defend. It might happen in certain phases or in certain matches if the opposing team shows complete supremacy, but this will never be my philosophy."

"Defensive football will never be my philosophy" :)

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29812&L=en

Ненормална работа :uvo:! Го казниле 3 меча?!! Па не му удри бокс, не го исклоца... Мислам дека ова е тенденциозно бидејќи се работи за играч на Интер.

П.С. Ова ми е јубилеен 100ти пост во фан клуб Интер :pipi:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom