Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видете што дуксер носи Марадона на мечот 14-09-08 Boca Juniors Vs Indepediente

diego-maradona_diaporama.jpg
Инаку главна цел на Интер следното лето е зетот на Марадона Агуеро а ако знаеме дека Морати е голем пријател со Диего можно е да го видиме следното лето.

Инаку главна цел на Интер следното лето е зетот на Марадона Агуеро а ако знаеме дека Морати е голем пријател со Диего можно е да го видиме следното лето.

Неда ме израдува сликава , реков јас месец дена уназад , оваа сезона шанса нема да дојде Агуеро поради пласманот на Атлетико во ЛШ . али од наредна Морати се ке направи за да го донесе , иако и тоа не е некоја гаранција , али сепак , обид за негов ангажман во кој нема да се штедат финансиски средства 100% ке има , во тоа бидете сигурни , ем Марадона во едно интервју изјави дека најидеална опција за неговиот иден зет во иднина е Интееер !!!!

Camoranesi: We Can Fight On Both Fronts

ајде бе не ме заебавај.... На кои два фронта сака да се бори Јуве...Он ти е како и секој нисколигаш кога ќе влезе у "елитата" и се знае кај ќе заврши - ЕЛИМИНАЦИЈА во групи,или евентуално 1ва Нокаут фаза...Штета што не можат во прва нокаут фаза да се паднат од исти држави, за да може Интер лекција да им оддржи...штета , баш штета.....

ВАШ КОМЕНТАР???

Го гледав Агуеро на Олимпијадата. Најдобар беше по Меси :wink:. Супер би било да дојде :), би бил одлична инвестиција. Има само 20 години.

Јас пак се загледав во чупето и не приметив шо носи Марадона :)

Ајде можи ќе помогни да го убедиме Агуеро вгодина да дојди во Интер. Се надевам во пакет со Диего.

Da ne znae nekoj u internet dali mozam da ja prosledam natprevarot protiv PANA .

Следи го форумов , т.е. темава , ке гледаме да ставиме некој добар стрим пред почетокот на мечот .

он на мурињо

мурињо :

oн на мене

:pos: :pos: :pos: не е нормален жими сВе

него шала на страна пак почнаа медиумските напади кон интер , не ќе да е на арно работата барем играчите овој пат ги оставија на мира

http://inter.it/aas/news/reader?N=29812&L=en

Мурињо говори во пресрет на Лигата на Шампионите, и го прашуваат за мислењето на Раниери кои вели дека играме со еден напаѓач.

Малку е посмирен во споредба со фијаското со Монако, и вика дека против Катанија сме играле со 4 напаѓачи и ’двајца најнапаѓачки бекови во светот’

"I can't accept an assessment of the quality of my work, of a coach like myself, on the basis of winning or not winning. But beware, my teams always win something, and I don't mean the Super Cup.":cuc::cuc::cuc::cuc::violent1::violent1::sport1::sport1:

него шала на страна пак почнаа медиумските напади кон интер , не ќе да е на арно работата барем играчите овој пат ги оставија на мира

Зошто не ќе да е на арно? Се додека нападите кон Мурињо не влијаат на атмосферата во тимот нема никаков проблем. Па и весниците треба со нешто да се наполнат, а и хоби му е на Мурињо да ги спушта на земја сите што ќе го нападнат :).

Значи навистина го бива за вакви работи:

I have a sponsor who pays me to advertise him, and I do not give free publicity to anyone. :pos2:
“As for Lo Monaco I do not know who he is. With the name Monaco I have heard of Bayern Monaco (Munich) and the Monaco GP, the Tibetan Monaco (Monk), and the Principality of Monaco.
“I have never heard of any others.”

Поооо изјава....

Ајде, само во прашање на време е кој е нареден....
Досега никој не успеа да излезе на крај со Мурињо, и да не биде “приземјен“ после обвинувања

"Ако дотичниот господин сака да стане познат со тоа што зборува за мене ќе треба да ми плаќа"
"Јас веќе имам спонзори кои ми плаќаат за да ги правам попознати. Кој сака да биде на предната страница веќе знае како треба да се направи тоа":pos2::pos2:Болен е:pos2::pos2:

"Ако дотичниот господин сака да стане познат со тоа што зборува за мене ќе треба да ми плаќа"
"Јас веќе имам спонзори кои ми плаќаат за да ги правам попознати. Кој сака да биде на предната страница веќе знае како треба да се направи тоа":pos2::pos2:Болен е:pos2::pos2:

Не е болен, само паметен си е човекот :icon_bigg!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom