Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со оваа екипа што ја имаме ние наспрема екипата што ја имаат пеколните газиња ке ги тепаме и со 3 црвени картони!

Mourinho - Tedesco A Diver

“He has two eyes and neither of them could see Tedesco behind him,” Mourinho said.

“I saw many DVDs from last season and understood in England Tedesco would be called someone who lacks fair play, whereas in Italy he might be considered ‘intelligent.’

“I thought Tedesco was dead with all that rolling around, but he managed to recover and play in the second half.”

Muntari added: “The referee saw that I lifted my arm and he’s right in that I should not do that, but I was just protecting the ball.

“Having said that, not even a child would’ve fallen in such a dramatic fashion. He went to ground as if struck by Mohammed Ali!”

Последново е ѕверски :pos2:

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=863555

Се виде дека не беше за црвен, а тој од Катанија се однесуваше како да го смачкал некој. Затоа не навивам за Италија. Ме нервираат глумци-плачковци! Не знам дали има некоја лига во која се глуми повеќе од Сериа А :toe:.

Ај да не ја тупиме за нив на темава. Нека си терат по своето.

Баш ме интересира дали ќе биде Адри стартер против Грците, или не...

...па според тоа што прикажа Ибра со Катанија...мислам дека е време да му се даде шанса на Императорот...да видиме што научил во Бразил :) (доколку е фит за утакмицата против ФЦ Геј се разбира :smir:)

Не ми се верува дека Ибра би бил стартер по она што го видовме од него со Катанија. Во крајот на второто полувреме но можеше повеќе да диши а не да игра...
Па би требало Адри да добие шанса. Кварезма - Адриано - Мансини... Ќе биди интреснмо да се види како ќе функционираат заено.

Сепак треба да се има разбирање кон Ибра. Играше очајно, тоа е точно, ама човекот закрепнува од доста сериозна повреда.

Дај кој зима весник со прилог викенд нека види кој утакмици ке ги пренесуваат на МТВ!

Дај кој зима весник со прилог викенд нека види кој утакмици ке ги пренесуваат на МТВ!

Во вторник пишува дека ќе даваат Марсеј - Ливерпул, а снимка ќе даваат од натпреварот Барселона - Спортинг.

Во среда пишува дека ќе даваат Манчестер Јунајтед - Виљареал, а снимка ќе го даваат натпреварот Јувентус - Зенит.

Нема да ги даваат Интер :(.

едит: Весник во петок, со прилог Антена :wink:. Викенд е во сабота и нема програма во него.

Нема да ги даваат Интер :(.

едит: Весник во петок, со прилог Антена :wink:. Викенд е во сабота и нема програма во него.

Бар ке ги даваат во Недела против Торино , сега кажа коментаторов на Телма .

a koga se vraka kivu?:) a ustvari on koga se povredi?

Киву веќе тренира со првиот состав, ама ќе му треба некое време да влезе во форма. За некоја недела би требало и него да го гледаме во тимот.
Правеше операција на рамото. Да не беше Европското првенство ќе ја направеше порано и немаше да пропушти натпревари. Мислам дека не се повреди стриктно на некој натпревар. Ја влечеше таа повреда и дури летово се реши да ја санира. Можеше и при крајот на прошлата сезона, но изгледа не сакаше да ги испушти последните натпревари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom