Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шонапрајфме бе?
Кко изиграја?

Да ти кажам право , 3 години ако не и више неам допрено алкохол , не ни бев некој хроник , онака спонтано испадна . Уште цигариве да ги откажам , али тоа ке почека , до кога незнам . . .
Малце офтопик , али неможев да одолеам на постот што го цитирав .

Dobro dali e ovoj murinjo normalen?Pa pokraj takvi 2 super krilni igraci on go stava dedoto Figo???:kesa:Ma daj neka ne se zaebava!!!Figo pod itno vo penzija.neznam samo kako ne mu e sram da se blamira ? Takov igrac bese a sea???Treba sam da znae deka go izede vremeto.A baloteli pod itno negde na pozajmica,ne deka e los no mislam deka ne e dorasnat maliot za takov klub kako inter.Neka ni e cestito pobedata i neka ni se mnozat.Forza INTER!!!
p.s.Mustangot e prav dzver,epten me potseka na cristiano i se nadevam deka eden den ke go dostigne negovoto nivo pod vodstvo na The Special One:wink:

Бурдисо нема да игра против Панатинаикос поради црвениот со Ливерпул.

Сега ги гледам натпреварите кои се играат и нема некое посебно дерби на 16ти.
Па можно е да го даваат Панатинакикос - Интер.

Заклучок!Тоа на Мунтари не беше за црвен,Големо браво за Мајкон и Кварезма кои очигледно беа главните мотори на утакмицата!И трипати ура за ибракадабра од носот неможе голот да го гледа па затоа промашуе одблиску!:smir:

Честитки и од мене,исто така и благодарност....
Вашата победа ми донесе пари:smir:

Aко тоа на Мунтари е за црвен картон што знам незнам што да речам мое мислење е дека престрого беше исклучен Сали.:salut:

Aко тоа на Мунтари е за црвен картон што знам незнам што да речам мое мислење е дека престрого беше исклучен Сали.:salut:
да се надеваме од федерацијата ке донесат заклучок дека не е работава за црвен картон и ке ја намалат казната на жолт!ама тешко!

да се надеваме од федерацијата ке донесат заклучок дека не е работава за црвен картон и ке ја намалат казната на жолт!ама тешко!

Тешко зашто самиот призна дека го заслужил црвениот картон :toe:

Еве кои се повикани за Атина..

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

Главен судија ќе биди Mejuto Gonzalez.

Еве кои се повикани за Атина..

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.

Midfielders: 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni, 77 Ricardo Quaresma.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

Главен судија ќе биди Mejuto Gonzalez.
Тешко вас :)

Ви текнува на изјавите пред 2-3 недели, дека Милан биле главни фаворити за титулата :)? Некои ги ставаа и пред Интер. Баш ме интересира што би кажале истите по денешната катастрофална игра на Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom