N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
On March 27, 2013, CBS renewed NCIS: Los Angeles for a fifth season.

On March 27, 2013, CBS renewed NCIS: Los Angeles for a fifth season.
Ок е серијава, само малку да намалат со глупирањата на Ерик и Нел, како мали деца се. Всушност како гледам во сите серии кај што имаш ИТ техничари, хакери ова она, се така се однесуваат.

Нареднава епизода би требало да биде ептен јака.

Наредниве 4 епизоди би требало да бидат страшно добри.

Што, има некои муабети или најави?
Не нема никакви најави (барем јас немам прочитано), туку според тоа како се одвиваат настаните, а и со оглед дека стандард последните 3-4 епизоди од секоја сезона се епик, моја претпоставка е ова.

Вчера ја гледав, заборајв да пишам.
Последната сцена со "What do you think?" беше една од најмоќните сцени што ги имам видено воопшто. Ништо помалку не очекував од Гибс.:cuc:

Јас сум малце поназад, ама епизодата од 9-та сезона со бившата им на Гибс и Тобајас беше цепки. :D

Јас сум малце поназад, ама епизодата од 9-та сезона со бившата им на Гибс и Тобајас беше цепки. :D
Нема епизода со Тобијас а да не е епик. Ех ми текнува на (најверојатно) првата сезона, како го матнаа тој италинскиот бос кога го "убија" Тобијас. Кое епизодиште беше тоа.

Добра епизода, а и моќно финале :vozbud:

Ах, ги хејтам овие „бесења на карпи“ :icon_lol:

Десет сезони и сеуште имаат епик финалиња и неверојатни клифхенгери.

Финалево беше епици, не само крајот.
Адмиралот од ЈАГ го вратија, одличен потег. Играта од Аби, прајслес.:)
И сценава беше неверојатна, кој авторитет го имаше на едно место
89124828.png

И нормално, врска немам зошто баш тој што беше, беше на грешната страна на нишанот на крајот, али ќе дознајме септември.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom