Фан клуб - РК Вардар

Одбојкарите им наплатија на Струмичани за ракометарите.
Двојна титула во одбојка :D
Нека се угоде :icon_mrgr:

Да се трампаме со Пелистер :)
Да ни ја дадат во Сабота а ние да им ја дадеме во фајнал-форот во младинска конкуренција кој се игра мислам во недела во Битола :pos:

Aj be ne zaebaajte ako izgubime od ovoj Pelister treba da se rokneme komotno!
--- надополнето: 9 мај 2013 во 22:23 ---
Aj be ne zaebaajte ako izgubime od ovoj Pelister treba da se rokneme komotno!

Да не ви расипувам славје, ама овој Даскаловски веза си нема. А го правеа као главно засилување зимата, Чаневски дури подобро од него се покажува. Според досегашниве игри, овој е на нивото на постигнување кое го има и Коражија у Металург, т.е. е „засилување“ од тој ранг.

Со среќа денеска. Ја ќе заштедам нерви, нема да можам да ја глеам утакмицава.... Али оптимист сум некако, мислам дека можеме да извадиме барем бод.
Па што реков :D
Само да не направат нашиве некоја глупост до утакмицата на Кале.... Дај пишете распоред на следниве 5 кола и термини на одигрување :)
А и завршницата од купот кога се игра знае некој ?

Denis Dimitriev abe shutraci taa odluka beshe donesena vo Rfm a ne od nashata uprava...bashkaa nie se ponudivme za pomosh... a vie shto ne mozete da se organizirate toa e vash problem....zborev i so poistaknati vashi chlenovi....i mi rekoa deka nema shansi da dojdete...
(за картите)

Koleva Emilija A edno da kazam dokolku moze strucniot tim da ja pregleda snimkata i da dade prigovor zatoa sto edniot sedmerec kojsto go sutirase Naumce bese cist gol a i dokolku moze da pobara drugi sudii za sledniot natprevar Bravo momci so Vas sme i uste ednas pokazavte borbena igra

:pos:

Denis Dimitriev abe shutraci taa odluka beshe donesena vo Rfm a ne od nashata uprava...bashkaa nie se ponudivme za pomosh... a vie shto ne mozete da se organizirate toa e vash problem....zborev i so poistaknati vashi chlenovi....i mi rekoa deka nema shansi da dojdete...
(за картите)

Koleva Emilija A edno da kazam dokolku moze strucniot tim da ja pregleda snimkata i da dade prigovor zatoa sto edniot sedmerec kojsto go sutirase Naumce bese cist gol a i dokolku moze da pobara drugi sudii za sledniot natprevar Bravo momci so Vas sme i uste ednas pokazavte borbena igra

:pos:

Дечишта...:cool: :D
Мада првиов со паметот е детенце :)

Да не ви расипувам славје, ама овој Даскаловски веза си нема. А го правеа као главно засилување зимата, Чаневски дури подобро од него се покажува. Според досегашниве игри, овој е на нивото на постигнување кое го има и Коражија у Металург, т.е. е „засилување“ од тој ранг.
го правеа затоа што дошол од една супер лига(Црна Гора):confused:
100 пати поотепана од нашава лига,но важно дошол од странство:cool:

го правеа затоа што дошол од една супер лига(Црна Гора):confused:
100 пати поотепана од нашава лига,но важно дошол од странство:cool:
Статистиката не излажа сите, скоро на секоја утакмица у СЕХА имаше по 15 одбрани. Он и беше најзаслужен што Ловќен му извади бод на Вардар. А и од порано што го памтам у Вардар не беше лош. Али стварно од кога дојде мизерија е, само против утепаната Слога у Добој имаше 15тина одбрани. Другото катастрофа...
Ма да он од кога дојде Страхиња почна подобро да брани.

Па што реков :D
Само да не направат нашиве некоја глупост до утакмицата на Кале.... Дај пишете распоред на следниве 5 кола и термини на одигрување :)
А и завршницата од купот кога се игра знае некој ?
VI коло 11/12.05.2013 год.
РК Пелистер 08 - РК Вардар ПРО

18/19.05.2013 год. КУП ½ финале и финале

VIII коло - 25/26.05.2013 год.РК Вардар ПРО - РК Зонимак М

IX коло - 29/30.05.2013 год.РК Тинекс Пролет - РК Вардар ПРО

X коло 01/02.06.2013 год.
РК Вардар ПРО - РК Металург
Во распоредов го имаат заборавено мечот со Куманово. Тој треба да се одигра негде меѓу мечот со Пелистер и куп мечевите.
Купот е следниот викенд :)

VI коло 11/12.05.2013 год.
РК Пелистер 08 - РК Вардар ПРО

18/19.05.2013 год. КУП ½ финале и финале

VIII коло - 25/26.05.2013 год.РК Вардар ПРО - РК Зонимак М

IX коло - 29/30.05.2013 год.РК Тинекс Пролет - РК Вардар ПРО

X коло 01/02.06.2013 год.
РК Вардар ПРО - РК Металург
Во распоредов го имаат заборавено мечот со Куманово. Тој треба да се одигра негде меѓу мечот со Пелистер и куп мечевите.
Купот е следниот викенд :)

Ако им го лапнеме купот следниот викенд, мислам дека ќе ги дотепаме психолошки.

Статистиката не излажа сите, скоро на секоја утакмица у СЕХА имаше по 15 одбрани. Он и беше најзаслужен што Ловќен му извади бод на Вардар. А и од порано што го памтам у Вардар не беше лош. Али стварно од кога дојде мизерија е, само против утепаната Слога у Добој имаше 15тина одбрани. Другото катастрофа...
Ма да он од кога дојде Страхиња почна подобро да брани.

Факт е дека Даскаловски не покажа ништо до сега, ама јас се уште се надевам дека ќе покаже партија каква што очекуваме од него. И да, уште еден факт е дека по трансферот на Даскаловски, Страхиња брани многу подобро. Претходно беше незаинтересиран и млитав, сега ко да имаме друг голман. Добро, во меѓувреме и Бојана ја бркна. :D

Претходно беше незаинтересиран и млитав, сега ко да имаме друг голман. Добро, во меѓувреме и Бојана ја бркна. :D
дај да му најдеме уште една слична на Бојана,можда почне тогаш да брани како Омејер:)

И уште едно прашање пред да се исклучам.. да не знае некој каква е ситуацијата со Кукоски? Има ли шанси да игра на втората?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom