Милано беше тренер импровизација.Ни Милано не беше добар тренер
Да ви кажам нешто, нема силен Вардар без Руси))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милано беше тренер импровизација.Ни Милано не беше добар тренер
Тимот оди во насока на Веспрем, лупање пари за џабе, без концепт.nasoki kade e timot.
И јас сакам да знам кој е тој незнаен јунак, да му пуштам еден ручек у МоскваNe znam koj gi pravese,
Nikakva zamerka do Mihajlo. Kapa dole za se vo Vardar, ziva legenda na Vardar. Sekoja mu cest, tesko nas posle nego. Nikoj od negovite naslednici kolku sto znam ne go interesira ni RK Vardar ni rakomet.Кога почеток на Јуни имаме еден состав, а крај на Август само неколку играчи од тој состав останале во екипата, јасно е кој го имал главниот збор преку лето, очигледно се применила веќе добро позната Михо тактика.
Уствари повеќе менаџерите што му нудат играчи го правеле составот, стариот само избрал од тоа што имал на маса.
Со такво функционирање кога се потпишуваат играчи на кои прв пат им го слушаш името и треба да процениш квалитет после неколку монтирани видеа што ќе ти ги прати менаџерот, прашање е и најголемиот експерт за ракомет колку може да погоди.
Сепак мислам дека не може воопшто да му се замери, во години е човекот, плус колку има направено за Вардар може само аплаузи да добива до крајот на животот.