Фан клуб - РК Вардар

И уште едно прашање пред да се исклучам.. да не знае некој каква е ситуацијата со Кукоски? Има ли шанси да игра на втората?
Има шанси. На мечот со Пролет рече дека се враќа набрзо, т.е. дека горе-доле е спремен само не се ризикува, за да не ја обнови повредата. Би требало набрзо да го видиме на терените.

Абе замислете го следново сценарио:
По се изгледа Металург дуелот за титула ќе го играме на 1 Јуни, а исто тогаш завршува и фудбалското првенство, и постои голема веројатност со Турново задњо коло да одлучува за титула. И поштено си ги тепаме двете, ги лапнуваме двете најбитни титули во фудбал и ракомет и ЕБЕЊЕЕ!!! :drk:
И тогаш ако не се шлогираме незнам кога би имале другпат таква шанса :D

Али да останеме призеемјени на земја, со пекол на Кале мислам дека можат да се добијат селаните, шансите се 51 % за нас, 49 % за буљашите од Автокоманда, ради публиката е таа предност од 1 %.

Абе замислете го следново сценарио:
По се изгледа Металург дуелот за титула ќе го играме на 1 Јуни, а исто тогаш завршува и фудбалското првенство, и постои голема веројатност со Турново задњо коло да одлучува за титула. И поштено си ги тепаме двете, ги лапнуваме двете најбитни титули во фудбал и ракомет и ЕБЕЊЕЕ!!! :drk:
И тогаш ако не се шлогираме незнам кога би имале другпат таква шанса :D

Али да останеме призеемјени на земја, со пекол на Кале мислам дека можат да се добијат селаните, шансите се 51 % за нас, 49 % за буљашите од Автокоманда, ради публиката е таа предност од 1 %.

Ма треба да им се каже секое гостување е ко финале за нас. Има во БТ да биде густо ќе се игра против судии, публика и против палистер...

На кале ние ќе имаме публика они ќе имаат судии.

Ма треба да им се каже секое гостување е ко финале за нас. Има во БТ да биде густо ќе се игра против судии, публика и против палистер...

На кале ние ќе имаме публика они ќе имаат судии.
Ама на Кале блиску сме до терен, да не ги завлечеме судиите внатре во вулканот, па да викаат упошошшшш :icon_lol:

Ама на Кале блиску сме до терен, да не ги завлечеме судиите внатре во вулканот, па да викаат упошошшшш :icon_lol:

Остај ти таа работа. Ако е блиску со нив и со палистер ко со зонимак ќе биде. Треба и да се смени начинот на навивање МОРА повеќе притисок кога напаѓаат. Ние сме стадионски навивачи си завлекуваме со песничките мада добри ни се :) цело сабајле овде си ги слушам никој како тебе и лекција по навивање :D

Сега ако не освоите титула не знам шо да речам...се ви е на тацна.....
Михајло треба на клоци да ги крени сите ако не го тепаат овај очаен Металург на Кале....
П.С.
Кое играчиште е Карачиќ,звер....убедливо најдобар играч на Вардар....(нека ми извини Прибак).....:D

Вујовиќ: Вакво дерби заслужува полна сала, „Комити“ ќе му покажат на Металург како се навива

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=17105

Што да се каже секоја чест за Вујо :cuc: Вистински миленик помеѓу Комити и човек кој спаси многу дечки да бидат приведени на мечевите што изминаа.Вујо мајсотре Комити ќе си ја исполнат својата задача и верувам дека ќе го наполнат Кале а твоја задача е да не израдуваш со толку посакуваниот и долго очекуван трофеј.

Кој што сака нека каже ама Вардар игра убедливо најубав ракомет ! :drk: Брз ракомет, ротација, сите играчи добиваат шанса, така што било кој играч да добие шанса по потреба нема да биде некое оштетување. Какви само пасови дава Карачиќ, Газат со Прибак и шутеви, и додавања за пикер ама буквално си газат нашиве :drk: Петриќ цело време со една иста финта си ги работи :pos: Само многу слабо на крило бе, што е со Марковиќ :eek: Какво крило беше во почетокот на сезонава а сега.. :( Одбраната стубови !!! Абутовиќ, Драгаш, Маркоски сега и Куковски ако се врати, нема да мрднат Минчовци, да ти ебам играта нивна, една акција не видов, сите голови ги даваат на сила, главата доле и како бикчиња некои терај до 6 метри, сите голови им се такви, освен кога ќе искористат некоја контра по наша грешка...Далеку, далеку играме поубав ракомет, нив ги вади тоа што скоро секогаш имаат еден расположен голман, и имаат играчи што од никаде ќе најдат простор за шут како Вугринец, Дамбо, го имаат она актерчено Миркуловски при секој контакт паѓа како покосен и тука настапуваат судиите кои нормално секогаш се на нивна страна, тука е и ушлето кое секогаш дава по 10 голови со Вардар, а за Македонија не може ни 3 гола да даде. Вчера они изгубија шанса на свој терен да ја решат титулата, сега ние имаме огромна шанса која мора да ја искористиме, ќе грми ќе се тресе Кале, титулата не ја добиваат па ако треба ќе гори Скопје !!! :D

НАПРЕД ВАРДАР ВО СРЦЕ ТЕ НОСАМ !!!

Ma jebes kup.. Mora da se fokusiraat samo na utakmicta za titula, drugo ne e vazno. Odma ja davam titulata od kupot za shampionskata:)
Не би рекол. Мора да ги испотат максимално, Вардар има поголема ротација, кај Металург се гледа заморот, не смеат да играат лагано и да им дозволат и на нив ротација во купот, ќе мора да ги форсираат да играат со истите 8 играчи цел натпревар.

И јас би ја дал куп титулата за првенствената, ако мора да бирам една од нив. Но дефинитивно не би се откажал од двојната круна.
Мора да играме цврство, за кај нив да има уште поголема доза на замор пред одлучувачката утакмица.

Не би рекол. Мора да ги испотат максимално, Вардар има поголема ротација, кај Металург се гледа заморот, не смеат да играат лагано и да им дозволат и на нив ротација во купот, ќе мора да ги форсираат да играат со истите 8 играчи цел натпревар.

Ne ne daleku od toa deka treba na tacna da im ja dadat titulata... samo bi bilo glupo da se isforsiraat na taa utakmica na steta na onaa za titula. Bi bilo katastrofa nekoj od boljive nasi igraci da se povredu pa posle da go papame. Znaci da se izigra so pamet u glava, poso prvenstvenava ja cekame podolgo vreme, i vise edvaj cekam da gleam liga shampiona na moj klub! A dokolku se ukaze prilika i za kupot normalno i taa ke se zeme, ne prostuvame:D!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom