Одбојкарите им наплатија на Струмичани за ракометарите.
Двојна титула во одбојка
Нека се угоде
Двојна титула во одбојка

Нека се угоде

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што рековСо среќа денеска. Ја ќе заштедам нерви, нема да можам да ја глеам утакмицава.... Али оптимист сум некако, мислам дека можеме да извадиме барем бод.
Denis Dimitriev abe shutraci taa odluka beshe donesena vo Rfm a ne od nashata uprava...bashkaa nie se ponudivme za pomosh... a vie shto ne mozete da se organizirate toa e vash problem....zborev i so poistaknati vashi chlenovi....i mi rekoa deka nema shansi da dojdete...
(за картите)
Koleva Emilija A edno da kazam dokolku moze strucniot tim da ja pregleda snimkata i da dade prigovor zatoa sto edniot sedmerec kojsto go sutirase Naumce bese cist gol a i dokolku moze da pobara drugi sudii za sledniot natprevar Bravo momci so Vas sme i uste ednas pokazavte borbena igra
![]()
го правеа затоа што дошол од една супер лига(Црна Гора)Да не ви расипувам славје, ама овој Даскаловски веза си нема. А го правеа као главно засилување зимата, Чаневски дури подобро од него се покажува. Според досегашниве игри, овој е на нивото на постигнување кое го има и Коражија у Металург, т.е. е „засилување“ од тој ранг.
Статистиката не излажа сите, скоро на секоја утакмица у СЕХА имаше по 15 одбрани. Он и беше најзаслужен што Ловќен му извади бод на Вардар. А и од порано што го памтам у Вардар не беше лош. Али стварно од кога дојде мизерија е, само против утепаната Слога у Добој имаше 15тина одбрани. Другото катастрофа...го правеа затоа што дошол од една супер лига(Црна Гора)
100 пати поотепана од нашава лига,но важно дошол од странство![]()
VI коло 11/12.05.2013 год.Па што реков
Само да не направат нашиве некоја глупост до утакмицата на Кале.... Дај пишете распоред на следниве 5 кола и термини на одигрување
А и завршницата од купот кога се игра знае некој ?
VI коло 11/12.05.2013 год.
РК Пелистер 08 - РК Вардар ПРО
18/19.05.2013 год. КУП ½ финале и финале
VIII коло - 25/26.05.2013 год.РК Вардар ПРО - РК Зонимак М
IX коло - 29/30.05.2013 год.РК Тинекс Пролет - РК Вардар ПРО
X коло 01/02.06.2013 год.
РК Вардар ПРО - РК Металург
Во распоредов го имаат заборавено мечот со Куманово. Тој треба да се одигра негде меѓу мечот со Пелистер и куп мечевите.
Купот е следниот викенд![]()
Статистиката не излажа сите, скоро на секоја утакмица у СЕХА имаше по 15 одбрани. Он и беше најзаслужен што Ловќен му извади бод на Вардар. А и од порано што го памтам у Вардар не беше лош. Али стварно од кога дојде мизерија е, само против утепаната Слога у Добој имаше 15тина одбрани. Другото катастрофа...
Ма да он од кога дојде Страхиња почна подобро да брани.
дај да му најдеме уште една слична на Бојана,можда почне тогаш да брани како ОмејерПретходно беше незаинтересиран и млитав, сега ко да имаме друг голман. Добро, во меѓувреме и Бојана ја бркна.![]()