Фан клуб - РК Вардар

Како најверниот фан на Металург гледа пак на ТВ?
Сонце немаше карта за тебе? :(

Очигледно слабо бараташ со јазикот, тој другар ти про е изгледа во областа егзибиции со јазик, па си ќарил карта :LOL:

Deckovo bar sobra sili da cestita. Drugar mu( Korazija) denes se kurcel na nivniot fan klub kako ke ni bide Seha liga prioritet i narednata godina. Ama kako gi izede sose jajca cel:DD Korazija ziv si be:D?

Уф, абе ова напето било за гледање :D Сега на нас е редот. Не смееме да ја прокоцкаме шансата!

Мора да се пофалат Вардарци денеска одиграа машки, Металург се влечеа по теренот јас само прво го гледав на ТВ по тоа што видов немаше ниаков притисок од страна позади гол како што збореа од Вардар дека имало порано, денеска беше коректно и ферско судење и на крајот Вардар е победник по резултатов. Е сега во Кале сам ќе решава Вардар ама да не летаат во облаци оти овие ќе дојдат поспремни за тој дуел, денес се виде оти мислеа овие дека лесно ќе победат на свој терен. Е затоа сега притисокот е на страната на Вујо и треба да се докаже Вујо ако сега не успее да го скине Металург од тронот практично тоа никогаш повеќе нема да му успее, ваква шанса не се пропушта а ако не се случи тоа редно време е да си даде оставка. Па ајде Вардарци имате шанси за титула :D

Браво браво, секоја чест за дечките се надевам нема да си дозволат до крај уште некој кикс како во Струмица, за да може на 1 јуни последниот чекор до титулата да го направиме. :D

Мора да се пофалат Вардарци денеска одиграа мушки, Металург се влечеа по теренот јас само прво го гледав на ТВ по тоа што видов немаше ниаков притисок од страна позади гол како што збореа од Вардар дека имало денеска беше коректно и ферско судење и на крајот Вардар е победник по резултатов. Е сега во Кале сам ќе решава Вардар ама да не летаат во облаци оти овие ќе дојдат поспремни за тој дуел, денес се виде оти мислеа овие дека лесно ќе дојдат затоа сега притисокот е на страната на Вујо и треба да се докаже Вујо ако сега не успее да го скине Металург од тронот практично тоа никогаш повеќе нема да му успее, ваква шанса не се пропушта а ако не се случи тоа редно време е да си даде оставка. Па ајде Вардарци имате шанси за титула :D

Дефинитивно ништо не е решено. Уште една исклучително тешка утакмица следува. Само не ми е јасно како тоа Металург мислеле дека ќе биде лесно???
Па со ниту една утакмица во изминатиот период Металург не покажа дека лесно може да го добие Вардар, особено не на утакмиците оваа сезона. Напротив.

Укажана шанса што не смее да се испушти.

Вардар игра за титула во Кале.

Толку.

Мора да се пофалат Вардарци денеска одиграа машки, Металург се влечеа по теренот јас само прво го гледав на ТВ по тоа што видов немаше ниаков притисок од страна позади гол како што збореа од Вардар дека имало порано, денеска беше коректно и ферско судење и на крајот Вардар е победник по резултатов. Е сега во Кале сам ќе решава Вардар ама да не летаат во облаци оти овие ќе дојдат поспремни за тој дуел, денес се виде оти мислеа овие дека лесно ќе победат на свој терен. Е затоа сега притисокот е на страната на Вујо и треба да се докаже Вујо ако сега не успее да го скине Металург од тронот практично тоа никогаш повеќе нема да му успее, ваква шанса не се пропушта а ако не се случи тоа редно време е да си даде оставка. Па ајде Вардарци имате шанси за титула :D
Само они нека си мислат дека лесно ќе го победат Вардар. Ние немаме ништо против :)

Мирни глави момци :icon_mrgr:
Ау што ли беше ова :D
Си ја вршам работата, и сред работа им вика на другиве морам да пуштам ТВ да видам колку ње Вардар.
Гледам губиме 3 разлика:tapp:
Продолжувам со работа, после пет минути викам мора пак, гледам 24-24 :D
После пак 25-25 и одат во последен напад. Ова викам и земјата нека се преврте ама мора да дсогледам. Утнува педрчето и тука ме имаш рипам како луд, ме гледаат сите како мрднат :pos:
Готово викм, не прекинувам веќе, и почнувам цел да се тресам од возбуда. Тука имаш 100 души ми ѕвонат да ми кажат дека сме изиграле нерешено, пораки фрштат :icon_mrgr:
Завршувам со работа, доаѓам и одма пуштам...
НИКОЈ КАКО ТЕБЕ ДРУУУУУУУУУУГ НЕ ГО ЕБЕ МЕТАЛУУУУУРГГГГ!!!!!!!!!

Значи треба најважен да е мечот за да почнеме да играме а?
Многу голем проблем ни е тоа во екипата...
Да победевме во Струмица, денес ќе влезеа лагано и 20 разлика ќе изгубевме.
Не ми е јасно бе како може ништо да не изиграат и пак да не може да ги победиме :confused:
Во Кале ќе се умира, АМА САМО ПОД УСЛОВ ДА СМЕ ВО ИГРА ДОТОГАШ.

Да не ве потсетувам, во недела гостуваме во Битола.
Не знам нашиве како се согласија да ги сменат термините, и вторава да гостуваме таму...
Колку и да се слаби, ќе се напалат Битолчани и може голем притисок да направат. Плус што ќе добијат парична награда од Минчо. Слично и Зомимак ќе даде се од себе во Скопје, а со педерчињана ќе ја дадат.
Многу е битно да се тепа во Битола во недела, победиме ли таму, во Кале има да биде пекол!

Треба да се изигра паметно, НИЕДНА КАРТА ДА ЈНЕ ДОБИЈАТ.
И двете трибини да бидат само за Комити. Не смее некој да не навива, сите на но9зе 60 минути.
Голем проблем е што групата е во хаос во моментов, така да којзнае како ќе се организира тоа.
Мада и како обична публика да дојдат сите, пак ќе биде пекол за педерите.

Еј, а пази наслов кај Минчолург на сајт: Металург непријатно изненаден во “Автокоманда“

:pos:

Кога се игра во Кале ?

Најверојатно на 1 јуни.

Мада и како обична публика да дојдат сите, пак ќе биде пекол за педерите.

Каква еуфорија е дигната сеа... татко ми да дојде ќе вришти на трибина :D

се е на играчите сеа.... знаат во кале каква атмосфера ќе има знаат која подршка ја имаат.

А и мислам редно е, доволно постевме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom