Нови игри

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Sim City 5 е нова игра и добра.само незнам зошто уште не е ставена на торрент.:(

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070

Call of Duty: Ghosts

Сега за сега, освен нов енџин, ништо повеќе.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Немој само и овој серијал на пуцачина(COD 1,2,4, mw1/2/3) да го извртат како оној Black Ops со зомби, роботи и остали тракатанци од кои ми се гади помислата дека е под COD.:( Нека си остане класична пуцачина.

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Ima nekoj zainteresiran da ja kupime Don't Starve 2-pack zaedno ? 21 evro e momentalno na Steam .

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Немој само и овој серијал на пуцачина(COD 1,2,4, mw1/2/3) да го извртат како оној Black Ops со зомби, роботи и остали тракатанци од кои ми се гади помислата дека е под COD.:( Нека си остане класична пуцачина.
zombite se ok i se najgolema pricina zasto lugjeto ja kupuvaat igrata... e sega tebe sto ti davaat uplavi nikoj ne ti e kriv :D

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
zombite se ok i se najgolema pricina zasto lugjeto ja kupuvaat igrata... e sega tebe sto ti davaat uplavi nikoj ne ti e kriv :D
Је*ига модерно време па сите удриле на зомби и фантастика, секоја игра, секој серијал на пуцачини ги преобразија во такви, класичните пуцачини изумираат и тоа ме нервира.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Је*ига модерно време па сите удриле на зомби и фантастика, секоја игра, секој серијал на пуцачини ги преобразија во такви, класичните пуцачини изумираат и тоа ме нервира.
druze ova sto izlaga od pred nekoja godina ne se igri tuku, sranja sto pravat $$$, 5 igri preku sila godisno sto izleguvaat od ovie golemive studija ako vredat da gi igras drugoto e tinja. Posledno dobro nesto bese Far Cry 3

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Најавена нова Wolfenstein. Колку што можев да заклучам од трејлерот, дејствиете најверојатно нема да е за време на Втората Светска Војна туку ќе одиме во иднина во која Нацистите победиле.

Еве ви трејлер, а во спојлер тагови има и неколку слики.

Засега нема други информации, ама создавачите најавија дека на утре ќе дознаеме нови детали за играта.

Одамна чекам продолжение на Woflenstein, ама не очекував вакво нешто. Временскиот период ја правеше играта уникатна. Во 2009, кога излезе последната, веќе сите игри беа во модерно време или во иднината. Изгледа и оваа сака да го следи тој тренд. Повеќе би сакал да останат во Втората Светска Војна, ама и ова личи интересно. Ќе почекам да кажат нешто повеќе.

Please don't suck.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Најавена нова Wolfenstein. Колку што можев да заклучам од трејлерот, дејствиете најверојатно нема да е за време на Втората Светска Војна туку ќе одиме во иднина во која Нацистите победиле.

Еве ви трејлер, а во спојлер тагови има и неколку слики.

Засега нема други информации, ама создавачите најавија дека на утре ќе дознаеме нови детали за играта.

Одамна чекам продолжение на Woflenstein, ама не очекував вакво нешто. Временскиот период ја правеше играта уникатна. Во 2009, кога излезе последната, веќе сите игри беа во модерно време или во иднината. Изгледа и оваа сака да го следи тој тренд. Повеќе би сакал да останат во Втората Светска Војна, ама и ова личи интересно. Ќе почекам да кажат нешто повеќе.

Please don't suck.
ww2 vladee....zasto future shit.......tapa

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Saints Row 4 тотално уништена,барем според мене. Незнам како може да ја направат толку срање,иста како 3ката само што додале SF срања. Погледнете и сами.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Saints Row 4 тотално уништена,барем според мене. Незнам како може да ја направат толку срање,иста како 3ката само што додале SF срања. Погледнете и сами.

U kidding? This shit is even more bizzare than the previous one... AND THAT'S FUCKING AWESOME!!! :vozbud:
За сериозност ја имаме GTA. За се' останато - ова. (океј, и Just Cause 2 беше лудница, али ова е на сосема друго ниво)

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
U kidding? This shit is even more bizzare than the previous one... AND THAT'S FUCKING AWESOME!!! :vozbud:
За сериозност ја имаме GTA. За се' останато - ова. (океј, и Just Cause 2 беше лудница, али ова е на сосема друго ниво)
Sekoj so svojot vkus,samo go iskazhav moeto mislenje. Spored mene 3kata mnooogu bolje beshe,jesda ovaa izglea samo kako nekakov addon za nea.

Sent from my ST25 using Tapatalk 2

Kajgana Shop

На врв Bottom