-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
The Elder Scrools: Rocky
Интересно
The Elder Scrools: Rocky
Интересно
zombite se ok i se najgolema pricina zasto lugjeto ja kupuvaat igrata... e sega tebe sto ti davaat uplavi nikoj ne ti e krivНемој само и овој серијал на пуцачина(COD 1,2,4, mw1/2/3) да го извртат како оној Black Ops со зомби, роботи и остали тракатанци од кои ми се гади помислата дека е под COD. Нека си остане класична пуцачина.
Је*ига модерно време па сите удриле на зомби и фантастика, секоја игра, секој серијал на пуцачини ги преобразија во такви, класичните пуцачини изумираат и тоа ме нервира.zombite se ok i se najgolema pricina zasto lugjeto ja kupuvaat igrata... e sega tebe sto ti davaat uplavi nikoj ne ti e kriv
druze ova sto izlaga od pred nekoja godina ne se igri tuku, sranja sto pravat $$$, 5 igri preku sila godisno sto izleguvaat od ovie golemive studija ako vredat da gi igras drugoto e tinja. Posledno dobro nesto bese Far Cry 3Је*ига модерно време па сите удриле на зомби и фантастика, секоја игра, секој серијал на пуцачини ги преобразија во такви, класичните пуцачини изумираат и тоа ме нервира.
ww2 vladee....zasto future shit.......tapaНајавена нова Wolfenstein. Колку што можев да заклучам од трејлерот, дејствиете најверојатно нема да е за време на Втората Светска Војна туку ќе одиме во иднина во која Нацистите победиле.
Еве ви трејлер, а во спојлер тагови има и неколку слики.
Засега нема други информации, ама создавачите најавија дека на утре ќе дознаеме нови детали за играта.
Одамна чекам продолжение на Woflenstein, ама не очекував вакво нешто. Временскиот период ја правеше играта уникатна. Во 2009, кога излезе последната, веќе сите игри беа во модерно време или во иднината. Изгледа и оваа сака да го следи тој тренд. Повеќе би сакал да останат во Втората Светска Војна, ама и ова личи интересно. Ќе почекам да кажат нешто повеќе.
Please don't suck.
U kidding? This shit is even more bizzare than the previous one... AND THAT'S FUCKING AWESOME!!!Saints Row 4 тотално уништена,барем според мене. Незнам како може да ја направат толку срање,иста како 3ката само што додале SF срања. Погледнете и сами.
Sekoj so svojot vkus,samo go iskazhav moeto mislenje. Spored mene 3kata mnooogu bolje beshe,jesda ovaa izglea samo kako nekakov addon za nea.U kidding? This shit is even more bizzare than the previous one... AND THAT'S FUCKING AWESOME!!!
За сериозност ја имаме GTA. За се' останато - ова. (океј, и Just Cause 2 беше лудница, али ова е на сосема друго ниво)