Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
За мене Азар беше најтапа, а после него Рамирез и Торес. Таа една акција што се покажа себичен можеше да реши се....ама не и ете ти гол ни плеснаа бе ц ц ц. Сега уште една да тепаме од последните 2 и сигурни сме ама не ми е јасно зошто увек мора вакво мачење до крај со изгубените бодови а со водство од 2-0 ќе бевме и во борба за второ место ама тоа е. И зошто Лампард не го игра, кретен кретеносан! Нејќе да му овозможи на човекот и рекордот да го сруши, уште 3 утакмици има! Како и да една победа против Вила или Евертон реално е да се очекува и конечно да обезбдиме пласман за ЛШ.

Еве го постот и другпат немој да ме цитираш и да ми се обраќаш и да користиш лажни аргументи со цел да испаднеш паметен и во право. Прочитај го уште еднаш, па кажи ми, измислување работи е лоша работа.

Згрешив за Торес, мислев дека ќе изненади, моето мислење за него е веќе од поодамна кажано. Не го сакам во тимов. Вечерва се потврди тоа.

pixa
Не ме сваќај погрешно, ништо лично немислев ниту да те навредам ниту паметен да ти се правам, ми текнавте само ти и оној 88, како ги величевте дотичниве и пред и после прво полувреме, а само јас и мислам још еден дечко невидовме ништо од нив, така да сакав да ви укажам колко сте угрешка, ништо лично!

Во последните 10 меча(толку проверив, сигурно е и поише) нема почнато ист дефанзивен централен пар 2 пати по ред... Не може после да бараме стабилна одбрана... Иванович те централен десен, те централен лев, те десен бек, Луиз еднаш во одбрана еднаш во средина, не може така.

Не ме сваќај погрешно, ништо лично немислев ниту да те навредам ниту паметен да ти се правам, ми текнавте само ти и оној 88, како ги величевте дотичниве и пред и после прво полувреме, а само јас и мислам још еден дечко невидовме ништо од нив, така да сакав да ви укажам колко сте угрешка, ништо лично!

Ја признавам грешката. Ти ми рече дека сум менувал мислења за 360 степени, јас го одрекувам тоа. Но, дека е така, би било ако сум велел до вчера за Торес дека е најдобар, а од денеска велам дека е дрво. Не, дрво е откога дојде, јас од пред година дена го стекнав тоа мислење. Рамирес ме разочара тотално, толку играч одамна ме нема разочарано.

Ваљда мислите на мењање на мислење за 180 степени :P

Ја признавам грешката. Ти ми рече дека сум менувал мислења за 360 степени, јас го одрекувам тоа. Но, дека е така, би било ако сум велел до вчера за Торес дека е најдобар, а од денеска велам дека е дрво. Не, дрво е откога дојде, јас од пред година дена го стекнав тоа мислење. Рамирес ме разочара тотално, толку играч одамна ме нема разочарано.
Како што кажа, нема што да те разочаруе Рамче не е он крив што е физички исцрпен и неспреман, овија самоубилачки потези Бенитез ги имаше и у Интера сс недовољно спремни играчи тамо и повреде се јављасва ради тој, а ја за Торес не ти реплицира за од пред едну годину, него за овуј утакмицу дека не треба да игра, а ти што и сам призна дека треба да има место за њега и тој беше цела работа и не беше само ти, него 90% од фанови!

Несакам да помислам што ќе се случи со нашата игра доколку недалбоже се повреди Хазард на подолг период, не дека денеска изигра перфектно напротив, но за него немаме замена во тимот, нема брза трансформација, нема човек што може да ја задржи топката во нозе како него. Откако излезе од игра не напраивме ниту една шанса, контрите ги серевме таму кајшто несмее да се згреши. Иако има голем удел за примениот гол според мене и денес потврди дека ни е најдобар играч.

Ваљда мислите на мењање на мислење за 180 степени :P
Или 540 :D
Иначе, требаше да победиме денеска, и можевме.... беше мал офсајд при вториот гол на Тотенхем, после тоа и уште една грешка на помошникот, па некако квит испадна ситуацијата (мада сега идат муабетите, што ќе беше...).
За првиот гол кривица има прво Азар што ја изгуби топката, после одбранбената линија што му остави премногу простор на Адебајор и на крај Чех затоа што требаше да биде поназад, беше излезен без потреба (а веќе гледа дека неговите од одбрана не излегуваат на играч). Добра акција за вториот наш гол, мада тоа беше една од ретките добри ствари денеска од Торес.
Како и да е, сега мора да се победи против Вила, па после против Бенфика и на крај да ми ја честитаат матурата со победа против Евертон (или барем бод, ако претходно тепаат против Вила).

Како што кажа, нема што да те разочаруе Рамче не е он крив што е физички исцрпен и неспреман, овија самоубилачки потези Бенитез ги имаше и у Интера сс недовољно спремни играчи тамо и повреде се јављасва ради тој, а ја за Торес не ти реплицира за од пред едну годину, него за овуј утакмицу дека не треба да игра, а ти што и сам призна дека треба да има место за њега и тој беше цела работа и не беше само ти, него 90% од фанови!

Епа тоа не е менување на мислење. Јас сметав дека може да направи разлика и изненади, конкретно за мечот денешен. Не воопшто. Има разлика

Ба против Вила и Евертон и Трнбал во шпицот против Бенфика.

Епа тоа не е менување на мислење. Јас сметав дека може да направи разлика и изненади, конкретно за мечот денешен. Не воопшто. Има разлика

Ба против Вила и Евертон и Трнбал во шпицот против Бенфика.
Како бе не е братко, него ај нема везе, важно беше најгласен на полувреме за нив дваица како перфектно одиграле, после пцуеше се живо и диво вклучувајќи ја и одбраната без потреби!

Врв беше Бенајун.Па таков пацер во животот неам видено.Лампард дреми на клупа а тој игра. Бог да чува.

Како бе не е братко, него ај нема везе, важно беше најгласен на полувреме за нив дваица како перфектно одиграле, после пцуеше се живо и диво вклучувајќи ја и одбраната без потреби!

Ти не ме читаш, го цитирав моето мислење и те пингав. Ајде кажи каде сум рекол дека Торес и Рамирес одиграле перфектно прво полувреме. Ете го постот, прочитај го. Конфузен си, мешаш.

Тоа не може да е. Одбраната не била крива? Не ти е првпат да си антагонист, со намера и не ти е првпат да си гледал различна утакмица, за разлика од останативе овде.
Првиот гол освен на душа од Чех, го гледаа Адебајор само, за вториот едвај чекаа да кренат рака и да сигнализираат офсајд, наместо да си ја гледаат работата. Адебајор, најголемото дрво, ги направи шашма.
Мислам, не знам, не те разбирам, стварно.

Торес најубаво за него му е самиот да си замине,или да не се срами да си игра за резервите. Никаков мотив нема џабе,преплатен играч. Како не му е срам тие пари да ги зема кога ни 10 посто не му се заслужени.
Е кога ке се сетам што правеа Хазелбанк,Торе Андре Фло, ледениот Гудијонсен,Креспо а да не зборам за легендарните Зола и Дрогба.
Најлош трансфер за Челзи, и најлош напаѓач што играл во синиот дрес.

најлош напаѓач што играл во синиот дрес.
sfnhul112get_789424c.jpg

И уште нешто ако му дошло малце акалот на Абрамович и компанија ќе му понудат подолг договор на Мурињо, нека се стабилизира клубот и нека се изгради една фудбалска династија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom