Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе 2 месеца се неривраш самоМРШ НЕ ЗАСЛУЖУВАТЕ ОВОЈ ДРЕС ДА ГО НОСИТЕ, МРШ!
НАЈЛОШАТА ОДБРАНА ВО СВЕТОТ, ДЕФИНИТИВНО! ПОЛОША НЕ СУМ СРЕТНАЛ!
Наместо да си осигураат место кое води во ЛШ, тие играат курот. Ќе стравуваме докрај сега, ваков нестабилен тим, може секој да победи. Непишано фудбалско правило, ако не искористиш, ќе го јадеш. Со нецели две шанси извадија нерешено, еееее туго моја!
Рамирес пичето не сакам да го слушнам веќе, за мене не постои, без разлика на се. Што е, се лизга теренот, крампоните, или не си јаден од сабајле. Ти ебам падавичарот, наместо да стави печат на утакмицата, тој се лизга ко задњи пацер пред гол. И уште милион грешки во подавање, заедно со другар му Луиз во средина.
Добро бе 2 месеца се неривраш самоУште пред 2 месеца ти кажав не се нервирај сигурно играме ЛШ до година ти пак се нервираш
Прашање е дали 3ти или 4ти. А за ЛШ до година сигурно ќе играме![]()
8_88 Дали ја и ти гледасмо исту у такмицу? Рамирес и Торес играв одлично дали си свесан што збориш или си гледаја снимку некоју, па искрнео ај Рамче ама за Торес и на снимку неми текнуе да си гледаја да е играја одлично, прво наведен не е до њега него до оној гомно на клупу, гледасе дека Рамирес физички е неспреман губи се и пада од почетак на утакмицу, свак дуел он е на траву, да не беше примен гол по вину на Чеха он ке беше главан кривац за гол, а на дебелога нему текнуе да га извади и да га пушти Лампард куде што се гледа кд он игра, игра на Челси е за ниво повисока.
Второ наведен ја незнам стварно што виде толко добро у игру на плавушу, тој ли што свака наша акција сзавршуеше сс његов контакт, Ба какв и да е, е класа е за њега.
За Чеха ми трубите нешто сви туја, а и сами појма немате колко пут не е вадија и овуј сезону и претходну и трубите туј за едн примен гол, кој е безгрешку голман Буфон( Баерн Минхен)...
Geezer, a ти си човек на форум што га мења мислење за 360 степена, ти си тј што ми кажуеше како демек било добро Рамче и Торес у прв тим и на полувреме свршаваше на исти, а они бесва катастрофа целу утакмицу и сга гледам нешто пцуеш, клнеш по одбрану а милион шансе и акцие што упропасти твој Торес и Рамче не ги ни спомнуеш.
Углавно дебел е крив за овј резултат, пушта у прв тим физички неспремнога играча, и нападач кој одамна изгубија осет за игру, а на клупу чува повише од достојни замене, и на крај врв беше Бенајунг за тој па немам коментар!
А бе 2 месеца тврдам дека ЛШ до година ќе играме милијарда постоНе биди убеден, овој тим може да загуби од секого и да победи секого. А, од тоа полошо нема.
Ако мислиш за одбраната ова е твое, дечките беа цело време под притисок и кога неможевме ние да ги искористиме шансите ради Торес и Рамче бев повеќе од сигурен дека ке примиме, тоа така ти оди во фудбалот, додека за Торес ти е оправдана последна реакција, но за Рамирес не, бидејќи не етој крив што физички не еспрмеен, туку тој што го спремал и пуштил таков во игра, сто посто сум убеден дека Лампард е физички за ниво поспремен од Рамче моментално!НАЈЛОШАТА ОДБРАНА ВО СВЕТОТ, ДЕФИНИТИВНО! ПОЛОША НЕ СУМ ВИДЕЛ!
Tребаше 3-0 да водиме, тотално ги надигравме во прво полувреме, а не да примиме гол и да водиме минимално.
Сега може да стравуваме, да не примиме уште некој ваков гол, по грешка.
Конфузна е одбраната на моменти, само е гледач. Тоа ме плаши. Една шанса, еден гол.
Чех, од ден на ден ме разочарува, сериозно. Линијаш, како што реков. Мислам, не му е првпат во овој период да прима евро голови. Сисе лани, сега Адебајор, да те лобува...
Хазард, единствена работа што ме нервира кај него, е ова однесување ко да е на ливада или пред маало, па си трчкара лабаво, игра ташак, а знае дека ако згреши, контрата не ни бега.
И тоа не е првпат, туку 3-4 пати баш сезонава паметам, истиве грешки со комплицирање ги има правено.
Акцијата за вториот гол, ебење. Барселона и Гвардиола гоВна да јадат!
Одиме во второ, без повлекување, по уште еден гол и место во ЛШ!
Geezer Ако не играме ЛШ до година го бришам акаунтов![]()