Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Што го хејтате толку АВБ не ми е јасно..

До лани сите поддршка за него а сега хејт.

Се надевам дека ќе завршат на 4то место Тотенхем сезонава.

Јас не го хејтам туку напротив многу го почитувам.

Што го хејтате толку АВБ не ми е јасно..

До лани сите поддршка за него а сега хејт.

Се надевам дека ќе завршат на 4то место Тотенхем сезонава.

да им ја пуштиме оваа тогаш? и така не ги сакам Арсенал.
Доста плука и он по Челзи а до вчера молеше да остане.Нек си е** мајката не ни требаат такви фаци.
Иначе да прашам дали 3-от иде директно у ЛШ?

Da.

да им ја пуштиме оваа тогаш? и така не ги сакам Арсенал.

Da.
Е сега пуштање..
Да победиме ќе биде супер па после Виган нека вадат опстанок со Арсенал :D

Дечки полека немој да го гтнете стапот по грешка вие на крај ... :icon_mrgr:

Jk jk :D се надевам дека ќе тепате за доброто на сите нас :icon_lol:

скокај бе педер еден не проценувај шугле еден.

Добро е гол примивме, тамам изгубив желба за натпреваров.

Добро е, малце одбранава да се среди и то е то.Чех крив за првиот гол, стварно безврска гол што ќе прави проблеми во второво полувреме.

Азпикулета позитвно и позитивно продолжува да ме изненадува звер е човекот како го чува на Бејл. Кејхил столб е . Добар натпревар . Ајде идеме во второ уште 2-3 гола :) . И дај боже Лампард на мечов да го сруши рекордот :)

Тот немаат шанси да тепаат,така да без нервози :)

Азпикулета позитвно и позитивно продолжува да ме изненадува звер е човекот како го чува на Бејл. Кејхил столб е . Добар натпревар . Ајде идеме во второ уште 2-3 гола :) . И дај боже Лампард на мечов да го сруши рекордот :)

Да го сруши не верувам ама супер ќе биде да го израмни :)

Tребаше 3-0 да водиме, тотално ги надигравме во прво полувреме, а не да примиме гол и да водиме минимално.
Сега може да стравуваме, да не примиме уште некој ваков гол, по грешка.
Конфузна е одбраната на моменти, само е гледач. Тоа ме плаши. Една шанса, еден гол.

Чех, од ден на ден ме разочарува, сериозно. Линијаш, како што реков. Мислам, не му е првпат во овој период да прима евро голови. Сисе лани, сега Адебајор, да те лобува...
Хазард, единствена работа што ме нервира кај него, е ова однесување ко да е на ливада или пред маало, па си трчкара лабаво, игра ташак, а знае дека ако згреши, контрата не ни бега.
И тоа не е првпат, туку 3-4 пати баш сезонава паметам, истиве грешки со комплицирање ги има правено.

Акцијата за вториот гол, ебење. Барселона и Гвардиола гоВна да јадат!
Одиме во второ, без повлекување, по уште еден гол и место во ЛШ!

Каква игра еј, секоја чест, тактички скроз ги доминираме, немаат простор две додавања да сврзат. Примивме многу евтин гол, гол кој може многу да не кошта, и единствен виновник за голов е Чех, аматерско поставување и (не)реакција од страна на Чех. Not sure if Valdes or Cech.
Одлична игра од сите, особено од Рамирес и Мата, ги има сегде, на цел терен трчаат ко луди, посебно Рамирес, секоја чест за него и феноменалниот шут каков ни најголемите напаѓачи тешко го постигнуваат тоа.

А да не го даваме Бенитез? Играме добро, повремено. Следната сезона под водство на Бенитез искрено би очекувал константно ваква игра. Ама нема теорија Бенитез да остане. И баш ми е жал. (n)

dragonsky Ајде еден ироничен лајк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom