Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам T-mobile move(alcatel 908) црна бој, перфектно сочуван со full опрема(од дома не е изнесен).

Андроид 2.2...512MB RAM,600MHz, 2 GB мемориска,капацитативен тач(да не помисли некој дека е резистивен т.е на притискање)

Телефонот лета,предобро е подесен соодносот меѓу хардверот и софтверот,и затоа никогаш не заглавува и не кочи(најдобар од серијата на alcatel).

Инсталирани се скоро сите најнови апликации,навигации и сл.

Телефончето е мало компактно,а имате се во него од wifi па до gps,и да знаете дека од сликите на интернет и во живо благе везе нема(таму изгледа ко некое пластично кинеско срање)....пошто кога ќе го видите ќе осетите колку е добро.

цена 2500ден.

Менувам LG Optimus L5 за Samsung Galaxy S i9000. Со цена се тука некаде, и двата се движат околу 100-110 евра, или со моја минимална доплата. Понуди пп.
--- надополнето: 4 мај 2013 во 14:01 ---
Менувам LG Optimus L5 за Samsung Galaxy S i9000. Со цена се тука некаде, и двата се движат околу 100-110 евра, или со моја минимална доплата. Понуди пп.

Дајте понуди за Zte Blade 3.. Може и замена со iPhone 3gs..

Шо пари идат на старо S3-ки ?
На пазар3 и реклама5 све е кинеско, една не можам саглам да најдам...

Шо пари идат на старо S3-ки ?
На пазар3 и реклама5 све е кинеско, една не можам саглам да најдам...
Околу 320 отприлика, зависи
прашај го крале може има на лагер

xperia x8 на сликите цена по договор може и замена со моја доплата
рутиран е и има добар ром
6hrpu1.jpg

купувам батерија и слушалки за nokia C7 ..понуди во пп...

Да прашам, колку се движи цената за HTC One-X , одкодиран, сочуван, донесен од Америка (at&t)

Продавам HTC Desire . Телефонот е без маана си работи перфектно , батеријата држи доста долго. Има мали гребаници од секојдневна употреба . Има инсталирано најновиот Андроид 4.2.2 и работи на сите мрежи

2qnpo1w.jpg

ruy4jl.jpg

Цената е 5000 ден , не е фиксна.
Контакт по ПП

Јас имам оргинал слушалки за нокиа пиши ми пп да се договориме дали ти одговараат:)
--- надополнето: 7 мај 2013 во 14:53 ---
Јас имам оргинал слушалки за нокиа пиши ми пп да се договориме дали ти одговараат:)
--- надополнето: 7 мај 2013 во 14:53 ---

Продавам Nokia n95 8gb.Телефонот е во одлична состојба.
Цена 2200 ден.

Продавам Nokia E7, малце користен, со гаранција, како ноФ. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom