Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ЈАС НЕ ГО ОПРАВДУВАМ !
СЕ СМЕЕ ГОВЕДОТО !
НЕКА ЗЕМЕ ДА ПЛАЧЕ !
БУДАЛА НА НЕГОВИ ГОДИНИ СЕ СМЕЕ ! НЕ ГО УЧЕЛЕ КАКО МАЛ ИЗГЛЕДА ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ПЛАЧЕ !

Заборави на латиница да го напишеш постот.

HEHE
--- надополнето: 6 мај 2013 во 21:55 ---
Да беше Велемајсторот тренер на Челзи, Луиз вакво нешто немаше да стори. Велемајсторот ќе го смиреше...

Да навиваше ти за Челзи.....

Луиз мора да се извини поради несериозноста. Исто така и клубот.

Разликата помеѓу мене и тебе е тоа што јас и 90% од навивачите на ЛФЦ потегот на Суарез го ругаа, го ругаше и ти. Јас ја ругав само висината на казната.

Во случајов, јас го ругам и Луиз ама ти го правдаш, исто како што го правдате и 90% од навивачите на Челзи.

(не вметнувам тука ретардирана фан база на двата клуба од Азија).

Ова не е за правдање, ова е за казна, сакале вие да признаете или не.

Ме ебеш, сто посто. Ме тролаш...

Луиз не направи ништо лошо бе, се насмеал. Мислам, негов избор е дали ќе се насмее или не.
Суарез гризна играч и не доби картон, со намера. А, Луиз беше фаулиран грубо и одбра да се смее, наместо да се тркала по терен и да глуми.

Ова е веќе детски муабет. Можда му кажал виц некој од публика, можда му текнало на случка од детството...

Или па, зошто не го казнат Ди Канио, што се радуваше како ненормален и што го понижуваше противникот? Тоа е крајно несериозно.
Или да го казнат Челзи што им даде 8 гола на Астон Вила или па да го казнат Баерн што ја демолираше Барселона.
Е оваа е логикава на муабетот.

Ме ебеш, сто посто. Ме тролаш...

Луиз не направи ништо лошо бе, се насмеал. Мислам, негов избор е дали ќе се насмее или не.
Суарез гризна играч и не доби картон, со намера. А, Луиз беше фаулиран грубо и одбра да се смее, наместо да се тркала по терен и да глуми.

Ова е веќе детски муабет. Можда му кажал виц некој од публика, можда му текнало на случка од детството...

Или па, зошто не го казнат Ди Канио, што се радуваше како ненормален и што го понижуваше противникот? Тоа е крајно несериозно.
Или да го казнат Челзи што им даде 8 гола на Астон Вила или па да го казнат Баерн што ја демолираше Барселона.
Е оваа е логикава на муабетот.

Нема логика муабетот, зошто не признаваш дека има ѓубриња во Челзи, како што ги има во секој тим.

Споредбите ти се апсурдни, и сам знаеш.

Нема логика муабетот, зошто не признаваш дека има ѓубриња во Челзи, како што ги има во секој тим.

Има. Тие што дојдоа од Ливерпул, али после ги смиривме ние :ROFLMAO:

Има. Тие што дојдоа од Ливерпул, али после ги смиривме ние :ROFLMAO:

Таква ви е трансфер политиката, ѓубре да купиш, па да го припитомиш али ѓубре еднаш, ѓубре засекогаш :D

Сандерленд се man down, goal down :D.

Да не мислеше Ди Канио шампиони во Чемпионшип другата сезона :pos:

Ѓубре ќе беше, да го удреше намерно Луиз и да се бунеше против црвениот. Ма да, ни Рафаел не ќе да е ѓубре генерално, туку испадна таков во моментот.

Апсурдни се, затоа што твоите беа такви. Па намерно и ги пишав.

Ете бе, не мора клубот или Луиз, ја ќе ти се извинам и тебе и на другите кои мислат дека заслужил казна Луиз за Џокер насмевката:

Како фан на Челзи, затоа што Луиз идиотот нема осет, а клубов бетер, се извинувам затоа што Луиз се смееше, наместо да плаче и да се држи за нога, до 98-ма минута.
Знам дека е залудно, ама барем мене ми е лесно на душата. И сеа ме мрзи, од утре ќе ставам анти Луиз аватар, направен на Пеинт.

Ѓубре ќе беше, да го удреше намерно Луиз и да се бунеше против црвениот. Ма да, ни Рафаел не ќе да е ѓубре генерално, туку испадна таков во моментот.

Апсурдни се, затоа што твоите беа такви. Па намерно и ги пишав.

Ете бе, не мора клубот или Луиз, ја ќе ти се извинам и тебе и на другите кои мислат дека заслужил казна Луиз за Џокер насмевката:

Како фан на Челзи, затоа што Луиз идиотот нема осет, а клубов бетер, се извинувам затоа што Луиз се смееше, наместо да плаче и да се држи за нога, до 98-ма минута.
Знам дека е залудно, ама барем мене ми е лесно на душата. И сеа ме мрзи, од утре ќе ставам анти Луиз аватар, направен на Пеинт.

Аха, Рафаел испаднал во моментот и не е ѓубре а Суарез зошто имал момент е ѓубре? Добро.

Пиши и во потпис дека сум ти наредил да го ставиш тој аватар.

923070_612910875399998_663311397_n.png

тоа ти е им пушташ да победат за на крај да ти се силат..
рани куче да те лае :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom