- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Да беше Велемајсторот тренер на Челзи, Луиз вакво нешто немаше да стори. Велемајсторот ќе го смиреше...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЈАС НЕ ГО ОПРАВДУВАМ !
СЕ СМЕЕ ГОВЕДОТО !
НЕКА ЗЕМЕ ДА ПЛАЧЕ !
БУДАЛА НА НЕГОВИ ГОДИНИ СЕ СМЕЕ ! НЕ ГО УЧЕЛЕ КАКО МАЛ ИЗГЛЕДА ДЕКА ТРЕБА ДА СЕ ПЛАЧЕ !
Да беше Велемајсторот тренер на Челзи, Луиз вакво нешто немаше да стори. Велемајсторот ќе го смиреше...
Луиз мора да се извини поради несериозноста. Исто така и клубот.
Разликата помеѓу мене и тебе е тоа што јас и 90% од навивачите на ЛФЦ потегот на Суарез го ругаа, го ругаше и ти. Јас ја ругав само висината на казната.
Во случајов, јас го ругам и Луиз ама ти го правдаш, исто како што го правдате и 90% од навивачите на Челзи.
(не вметнувам тука ретардирана фан база на двата клуба од Азија).
Ова не е за правдање, ова е за казна, сакале вие да признаете или не.
Ме ебеш, сто посто. Ме тролаш...
Луиз не направи ништо лошо бе, се насмеал. Мислам, негов избор е дали ќе се насмее или не.
Суарез гризна играч и не доби картон, со намера. А, Луиз беше фаулиран грубо и одбра да се смее, наместо да се тркала по терен и да глуми.
Ова е веќе детски муабет. Можда му кажал виц некој од публика, можда му текнало на случка од детството...
Или па, зошто не го казнат Ди Канио, што се радуваше како ненормален и што го понижуваше противникот? Тоа е крајно несериозно.
Или да го казнат Челзи што им даде 8 гола на Астон Вила или па да го казнат Баерн што ја демолираше Барселона.
Е оваа е логикава на муабетот.
ne se udri... nego i eba majkataаххахаха, слабо намерно се удри![]()
Има. Тие што дојдоа од Ливерпул, али после ги смиривме ниеНема логика муабетот, зошто не признаваш дека има ѓубриња во Челзи, како што ги има во секој тим.
Споредбите ти се апсурдни, и сам знаеш.
Има. Тие што дојдоа од Ливерпул, али после ги смиривме ние![]()
Нема логика муабетот, зошто не признаваш дека има ѓубриња во Челзи, како што ги има во секој тим.
Споредбите ти се апсурдни, и сам знаеш.
Ѓубре ќе беше, да го удреше намерно Луиз и да се бунеше против црвениот. Ма да, ни Рафаел не ќе да е ѓубре генерално, туку испадна таков во моментот.
Апсурдни се, затоа што твоите беа такви. Па намерно и ги пишав.
Ете бе, не мора клубот или Луиз, ја ќе ти се извинам и тебе и на другите кои мислат дека заслужил казна Луиз за Џокер насмевката:
Како фан на Челзи, затоа што Луиз идиотот нема осет, а клубов бетер, се извинувам затоа што Луиз се смееше, наместо да плаче и да се држи за нога, до 98-ма минута.
Знам дека е залудно, ама барем мене ми е лесно на душата. И сеа ме мрзи, од утре ќе ставам анти Луиз аватар, направен на Пеинт.