Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.579
- Поени од реакции
- 26.757
Истата мајца ќе ми ја направат за 600 денари

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

3 недели ке биде аут стаклениов ако се опорави ке биде одма пред натпреварот како ке изигра против нас мозе да замисламеKakva e povredata na Goetze imate li nekoja informacija , kolku vreme ke bide povreden ni se eba majkata ako stakleniot go zamenime so porcelan .
Пеп и да сака неможе со Баерн да игра тика-така, немаме играчи за тоа. Како прво Швајни и Мартинез кои иако се солидно технички потковани неможе да праат по 582983 паса по натпревар. Робен и Рибери кога фаќаат топка не му ја мислат многу одма напаѓаат со брзи комбинации со Лам и Алаба. Исто и Крос и Гетце се директни играчи, Крос посебно шутира од секаде. Пеп треба да се приспособи на тимот, ќе видиме догодина, јас сум оптимист.

Нема да има тема, не е дерби на ниво на Интер-Милан и Ел Класико.Ќе прави некој тема за финалето пред финалето викендов?![]()

Пеер знајме дека си бил негде у викендица за први мај, ама мислам може сам да си побараш.Пеери дајте хајлајц, ама некој подолг ако има. Досега само голот од Робен го видов на тие гифојте погоре.![]()
Море барав, не најдов, затоа прашувам сега тука.Пеер знајме дека си бил негде у викендица за први мај, ама мислам може сам да си побараш.Немој да бидеш ко торпедо шо прашуваше која бројка на дресот има Олиќ и во колку сатот играме. Све готовани.
![]()

Епа не си барал на вистинското место.Море барав, не најдов, затоа прашувам сега тука.![]()
Toa go moze!