Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ај еден попис да напрајме на форумов колку фанови сме:

1. Mario Gómez
2. Uli Hoeneß
3. MiaSanMia
4. ЧЕНТО
5. Bavarec
6. Bavarecot
7. Chains
8. spaso
9 Jaqen H'ghar
10. white_eagle
11. King Kai
12. naumdb
13. Mbret
14. STEALTH
15. MrzaRules

Се надевам не испуштив некој, поздрав дечки.:гик:
А мене бе клошар.....
Не сум сега нешто ептен ко повеќето од вас тука,али Баерн е единствена странска екипа кон која имам симпатии :D ...јбг,тежок облик на германофилија

Оу итс ми ту. Ве читам , ве читам. Не коментирам али ве следам :noze:

А мене бе клошар.....
Не сум сега нешто ептен ко повеќето од вас тука,али Баерн е единствена странска екипа кон која имам симпатии :D ...јбг,тежок облик на германофилија

Филе ти си? o_O

:pos:

А мене бе клошар.....
Мрш бе таму, ти си од тие што навиваа за Интер заради Пандев, само што во случајов е Манџукиќ. Отпаѓаш, жал ми е. Фан клубов е мој, i make the rules.:icon_lol:

Мрш бе таму, ти си од тие што навиваа за Интер заради Пандев, само што во случајов е Манџукиќ. Отпаѓаш, жал ми е. Фан клубов е мој, i make the rules.:icon_lol:

Ја го отворив,ја ќе го затворам....Ти си Рибери, али ја сум Румениге...:pos:

Иначе кај ти е Торпедо легендата,што после утакмицата против Јуве Ван Гал коа беше,ни се приклучи????

Да ама ти затајуваш данок,такада после оваа сезона си одиш момче...!

Тоа не се знае што и како, а ти како Румениге мора поддршка да ми дадеш. Најмногу очекувам од тебе.

Не бе........
Баерн ти е уствари прва екипа во животов која сум ја гледал и за која сум навивал.Ми се свиѓаа дресовите ко мал,а и памтам дека некого демонтираа тогаш така да.....

Претходно Олиќ беше со Прањиќ,сега Манџо,пред тоа браќата Ковач,па хрватите што го направија Баерн да биде тоа што е денес во почетоците....така да се има континуеитет некој :D

Тоа не се знае што и како, а ти како Румениге мора поддршка да ми дадеш. Најмногу очекувам од тебе.

Имаш подршка.....Овој Mario Gómez на своја рука пробува нешто да превземе....:D

Филе ти си? o_O

:pos:
Да бе......добра ми е сликава или да турам некоја друга ?
--- надополнето: 3 мај 2013 во 01:32 ---
тоа е нешто како педофилија само со Германки?
Германки,германски клубови,германски фудбал,германска репрезентација во секој спорт,германски овчари, Хитлер :P итд. итд.

Да бе......добра ми е сликава или да турам некоја друга ?

945501_10201132300855581_1998123248_n.jpg

dbtFlo2.png

Ја го отворив,ја ќе го затворам....Ти си Рибери, али ја сум Румениге...:pos:

Иначе кај ти е Торпедо легендата,што после утакмицата против Јуве Ван Гал коа беше,ни се приклучи????

Torpedo od ko prestana da pisuva na forumov sigurno ima smeneto 14 kluba :pos:

Inace Bobi, go zaboravi deckoto sto ne manijaci a nikogas ne pisuva bayernfanatic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom