Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
935794_573999829287106_1735686875_n.jpg

Истата мајца ќе ми ја направат за 600 денари :свиркам:

Kakva e povredata na Goetze imate li nekoja informacija , kolku vreme ke bide povreden ni se eba majkata ako stakleniot go zamenime so porcelan .
3 недели ке биде аут стаклениов ако се опорави ке биде одма пред натпреварот како ке изигра против нас мозе да замисламе

Пеп и да сака неможе со Баерн да игра тика-така, немаме играчи за тоа. Како прво Швајни и Мартинез кои иако се солидно технички потковани неможе да праат по 582983 паса по натпревар. Робен и Рибери кога фаќаат топка не му ја мислат многу одма напаѓаат со брзи комбинации со Лам и Алаба. Исто и Крос и Гетце се директни играчи, Крос посебно шутира од секаде. Пеп треба да се приспособи на тимот, ќе видиме догодина, јас сум оптимист.

Според мене не ни треба да игра тика така Баерн. Да ја продолжи основата на Хејнкес, со некој ситен новитет во тимот и поразновидна клупа во погледна задните бековски и позициите на Швајни и Мартинез ќе имате бомбастичен тим. Ќе треба Пеп да се прилагоди на тимиот и врз основа на тоа да го гради концептот. Ќе ви треба исто и некое засилување плус за следна сезона зошто како евентуален победник во ЛШ ќе имате далеку повеќе настапи следната сезона како и повеќе патувања така да треба да ротирате посебно во Бундес. Единствено кое може да го сруши Пеп е медиумскиот притисок на почетокот. Од него се очекува да го продолжи делото на Хејнкес и само да победува. Треба да му се даде шанса првите натпревари да си ги испроба замислите и ако не ги оправдуваат очекувањата да не биде бомбардиран во голема рака од медиумите. Се сеќавам баш на почетокот со Барса имаше очаен старт, но каталонските медиуми беа доста благи кон него и истата сезона освои се што е можно.

Хахаа закон!Најјаката работа ја има..:cuc:

Многу сме јаки у курац, не ми се верува колку сме јаки. :pos::pos::pos::pos::pos:

Ќе прави некој тема за финалето пред финалето викендов? :D

Абе баварци, читам сега на темата за ЛШ и досега не сретнав неутралец да каже дека ќе навива за Баерн во финале. Е, така да не си се секирате јас ќе навивам за вас :D

Пеери дајте хајлајц, ама некој подолг ако има. Досега само голот од Робен го видов на тие гифојте погоре. :)

Пеери дајте хајлајц, ама некој подолг ако има. Досега само голот од Робен го видов на тие гифојте погоре. :)
Пеер знајме дека си бил негде у викендица за први мај, ама мислам може сам да си побараш.:icon_lol: Немој да бидеш ко торпедо шо прашуваше која бројка на дресот има Олиќ и во колку сатот играме. Све готовани.:icon_lol:

Пеер знајме дека си бил негде у викендица за први мај, ама мислам може сам да си побараш.:icon_lol: Немој да бидеш ко торпедо шо прашуваше која бројка на дресот има Олиќ и во колку сатот играме. Све готовани.:icon_lol:
Море барав, не најдов, затоа прашувам сега тука. :D

Jup dade interesna izjava vo koja veli deka 50 godini kako fudbaler i trener mozebi se dovolni..LS titulata mu e potrebna kako slag na torta. :-) Toa go moze!

Navivacot sto vleta vcera na terenot bil francuzin i mu rekol ti si najdobar Frank,no vo izjavata Ribery nema spomnato deka e eden od negovite drugari kako sto pretpostavuvavme. :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom